Gobe ja, gobe jemljete tist, ki mislite da to pač ni nič takega, ena džamija gor al pa dol. To Rusija - ZDA to se da kr hiter zmenit, sploh če je kaj zanimivega potem, sej v 2. svetovni je blo isto, sam potem tisto nadaljevanje komunizem pa kapitalizem, tisto je tako usojeno, da eno prehaja u drugo, ja, ja General everything d.d., aja komunizem. Kje je General everything else d.d.? Aja, zmenjena sta else je vzel denar in postal del General everything d.d. To je postopen prehod na vojaško oblast, na komunizem. In ko se bo vojaška oblast zlomila, bo šlo nekaj državic stran, aja, Mexico dobiva. Ja smola gospod Obama General everything je izguba teritorija. Mexico so pa itak sami katoliki, tako da njih se nimaš kaj bati... Ah seveda, 4x4 ti bodo rekli. Ustava. Usta... ha, ha ustaši. Ustava - ustafuk - ustaši kako so to podobne besede... No in G je potem vse pokupil in na koncu je vladar samo še [censored]. Točka G. Aja, A? g je a ja jager. Regal. Lager! U glavnem imamo torej socialno-tržno gospodarstvo. Torej imamo tržni socializem, kakor nekako tako lepo ali pa grdo rečeno, po ustavi mi pripada sociala. Po USTAVI ti mora pripadati socialna pomoč. Kaj pa ti misliš, vsakič ko mi slina zateka u grlo, me spomin vrže na USTAVO. No in, USTAVA hoče imeti tudi versko svobodo. Se pravi, musliman lahko živi in uživa svojo versko svobodo tukaj, na podlagi USTAVE. Ampak on na podlagi USTAVE zaradi VERSKE SVOBODE lahko OBREZUJE SVOJE OTROKE IN JIH TAKO NAREDI BOLJ NASILNE on na podlagi VERSKE SVOBODE LAHKO POROČI VSAJ 4 ŽENA. TOREJ ON, KI JE V MUSLIMANSKI VERI IMA VELIKO VEČJE PRAVICE KOT JAZ, PRIPADNIK KATOLIŠKE VERE. In kaj se dogaja v moji glavi? Študiram kako se prilagodit temu novemu stanju, stanju NOROSTI. Študiram, kako to laufa, da bi lahko na podlagi USTAVE imel svoj harem, ker videl sem imajo jih, kaj je že treba naredit, da imaš najmanj 2? Ma ja, sej, jest sm u bistvu čakal, da do tega pride, ta je zanimiv izgovor. To je pač dejstvo, vse je vsepovsod prodano, aja, pa jest sm bil ves čas za njih, sej je logično, ženske treba pozapret, pa zaklenit, sej ti pravim ja, tuki zdej Mexico dobiva. Aja, pa, ja seveda norc sm, kaj češ, zaljubljen u vse ženske tega sveta, po USTAVI imam pravico do VERSKE SVOBODE. Imam pravico biti MUSLIMAN. In ker kot pripadnik RKC ne dobim nobene ženske, kljub vsej svoji NEIZMERNI ZALJUBLJENOSTI v vse ženske tega sveta in vidim, kako muslimani na podlagi NEIZMERNE ZALJUBLJENOSTI dobivajo po katera je že tistemu atašeju pršla dons 89. pa jutri pride njegova 90. žena upam da mu bo sodnik čimprej piskal konc tekme tam aja, sej res, 120 minut pa penali še pol, ja pa kaj bo še pol? Kaj mislite da bo pol? Jovo na novo, nova tekma, ko se bo rodil tam nekje. Aja, protestirajo in se zgražajo nad vsem tem. Seveda, seveda... Ni jim všeč. Aha. Moreš razumet, oni so bolj zabljbljeni, kot ti. Ja, ja USTAVA jih ščiti, ker imajo prednost zaradi česa že? Ja temnopolti jih ščitijo. Ti jih kar podcenjuj, ampak tako je svet urejen. Žal, žal, Kristus ni sposoben premagati črnega in vzhodnega skupaj u eni osebi. Blizu je ampak ne gre. Sej zato se mu pa reče Bližnji vzhod, tam je zmaga zelo blizu. Nekaj je, on je veliko bolj zmešan. To je pač tako, Kristus se počuti u svoji beli rasi izgubljen, črni z dolgimi lasmi torej, s kitajskimi geni, tista je pa... no u glavnem če ne morš ne morš. Lahko si enakovreden črnemu, lahko si enakovreden vzhodemu, če je pa črn in vzhoden, pa ne morš, to so dve rasi skupaj, enostavno ne gre. No zato so pa tu beli in vzhodni, brus-li variante, tisto je recimo enakovredno črni in vzhodni. Ja smola, rasisti, zgubil ste, ampak čist po svoji krivdi, zdej je treba čist izničit rasno diskriminacijo, če hočemo še naprej peljati katoliško oziroma krščansko vero, drugače pa jaz itak ne razumem, ko sem bil še otrok so se mi zadopadle črne bolj kot bele. Vzhodne, tiste so mi ble tudi že od nekdaj luštne za pogledat, sploh tiste terpalnice, huh, to je lepota zame, kje točno bi pa sam bil rasist? Aja enkrat sem se obril. Ja, seveda, košarkaši se brijejo po glavi, črnega sm posnemal. Kaj? Ja pa pjan koma, s pirom sem se treznu ko je tekila tekla u potokih. Kaj košarka? Če sm pa na faksu hotu košarko usmerjat. Seveda košarka. Normalno, ja košarka. Vsak dan mi je hodila tista reklama od Michaela Jordana, tista obrita glava, po glavi, pol sm pa še sam abreu. Ja, reklame so naše vodilo, tržno-socialno gospodarstvo je to. Ja, reklame vplivajo na kupce. Želel sem si takšno svobodo, kot jo ima on, ki pač obrije glavo in zanj to pač ni nič, to ni izraz nestrpnosti do drugačnih, on je samo športnik, no in jaz sem samo športnik, nek igralec na parketu, pa me je zanimala ta svoboda, ki sem jo videl na plakatu, na reklami. Aja on je črn pa to je drugače. Kaj? Kaj pa ima to veze z barvo kože? Mene zanima, koliko več svobode čutim, ko se obrijem po glavi, tako kot idol na plakatu. Kaj mene, da je kdaj zanimalo to, kakšne barve je koža tam nekega košarkaša na plakatu? Ne razumem. To ni res. Gremo stara zaveza, ne pričaj po krivem. Ne obsojaj po krivem. Bog se maščuje takšnim, ki pričajo po krivem. Po krivem me obsojajo rasizma, glej, tetovažo imam, pa športnik sem. Ne verjameš? Po ustavi je vsak, ki mu ne moremo dokazati drugače nedolžen. Dokazi bi bili kakšni umori, ampak zakaj? Sej zato da seksam rabim tam 100 evrov, kje se boš strelu, bejž bejž enga ubiješ u naslednjem trenutku skoči drugi izza vogala pa te ubije. Ja točno to se dogaja na teh strelskih serverjih za pešadijo. Ja, peš ... adijo. Pa tudi pri tankih ni nič boljše, razen tega si s pešadijo opravil, te pa nekje čaka nek drug tank, ko s prvim opraviš. Aja seveda nekje je pot, lahko si boljši od vseh, moraš se psihično pripraviti, ja seveda, tja u žilo. To moraš delat, zato da vidiš, kako islam zmaga, ja u tvoji glavi na nek psihopatski način, islamofil, ker to u bistvu popolna svoboda trgovanja, islam je trgovanje brez meja, ženska je privat lastnina in ni ni ovir za VEČ ŽENA, to je njegova VERA, ki jo ščiti USTAVA s svojo VERSKO SVOBODO. USTAVA po drugi strani tudi ščiti mene KRISTJANA da pač lahko preidem u islam, če to želim. In ne moreš verjet, pred mojimi očmi je jasno kot beli dan, kako bi lahko imel 2. Aja, dobra REKLAMA, no sej za to imam evroretarda pa lejga rizi dizi pizdolizija. Vi mi dajete po 1* češ, napad na versko svobodo, ampak, sej, islzlam dokončno prevlada, ker vidim od kod je prišel in kam gre, jaz vidim pot, kako urediti urnik za svoji za začetek 2 ženi. Aja, vidim tudi, kako je en do konca razkačena in se približuje z nožem u roki, ja no zato pa pač verska svoboda poskrbi, da se pač sme takšnim nevarnim primerom odvzeti prostost. Potem so tu še 1000 in 1 noč oz. 1000 in 1 način, kako žensko prepričati, kako oprati možgane, 1000 in 1 reklama, torej xxx kanali, tam je grupič pač nekaj vsakdanjega sčasoma bi pač dojela to vsakdanjo stvar tista ta 2. z nožem u roki... Ja ne smeš me ubit, lej ustava, lej verska svoboda. Aja, lej 3. v katero sem se zaljubil, jutr pride... Ja ne moreš, vem, ampak lej islam. Lahko, lahko... Seveda, seveda, protestirajo, številni grdi pogledi ... veš, ob pogledu na aja, bingo, stari se je spet zaljubu jutr mu pride 91. žena, no veš ob pogledu se muslimanski veljaki zamislijo. So mnenja, da to ni prav in da, da, obsojajo, to je pa že res čist prek vseh meja. Veš, oni odkimavajo, ja, pravijo, ko tole vidijo, takšno vele-familijo, veš oni odkimavajo, da, da oni vedo točno, kaj se dogaja. Ni jim všeč, pa konec, tako pravijo. Islam je 99% prepričan da to ni prav. Ma ne 100% je prepričan da to ni v redu. Ja, pa islam seveda tega ne bo prakticiral tukaj a ne? Ja islam obljublja, da to ne bo šlo tako kot tam doli, ne ne tukaj bo pa res poštan, z 1 ženo, z majhno familijo, jaja, točno. Ampak džamijo bi pa vseeno imel, a ne sej vreska svoboda. In če je obljubil, je pač obljubil, seveda, islam bo tukaj priden, tam dol je čist drugače kot tukaj, seveda. Ne tistega gledat, sej ne bo tudi tukaj tako, če reče da ne, potem ah seveda, ja, ja. Kaj za vraga, nemogoče, islam je postal priden. Islam, ti so hujši verniki kot katoliška vera. Ja pa rečejo, oni imajo vse te neumne prepovedi, seveda, islam ima cel kup zanimivih prepovedi, ne vem takšni ki imajo veliko prepovedi bolj pokorni. Da, da... Kaj pa največ 4 žena? Aja seveda, tega pa jaz ne razumem, matematika pa te zadeve, pa kot bel si pač bogat in menda avtomatsko rasist in vlak drugega a ne? Ja temnopolti američani so katoliške vere in to kar v odločilnem številu, tako da, oni zraven odločajo, ko se beli želijo znebiti svojih, pač takšnih ki jih ne rabijo. Aja seveda zelenooke, da se ohranja rasna čistost, modrooki anu. Dočim rdečelasi, ja eni kar dobro sodelujejo zraven. U glavnem ta temnolasi katoliki pa so več ali manj na udaru zaradi podobnosti z muslimani. Je zanimiva tale vojna, ampak, ne ni zanimivo, sej tuki delajo vedno eno in isto, vedno želijo izpraskat zelenooke oči, ker smo pač mešana rasa. Ja pa rdečelasi torej gingerji kot jim rečejo, tisti so tudi na udaru, kaj to da so židje? Ja za žide vem da so obrezani, pa da naj bi kristusa križali, drugega pač ne. Ker jaz pač ne gledam tako na te stvari. Pač obrezanc ampak, nimajo oni toliko žena, poroka samo z 1 in to samo znotraj svoje vere, pa u glavnem imajo vse banke po ZDA če ne tudi tukaj. Ja pa ustava jih tudi mora ščititi za to da imajo svojo versko svobodo. Seveda, svobodo do križanja, ali kako so rekli, judje so ga križali. No pa smo spet pri prekrižanih, aja seveda, zgubil smo prekrižan smo. Umrl smo. Seveda, nared džamijo. vsi smo pri tebi, vsi zaljubljeni u svoje žene, bele črne in rumene, hočemo jih tu. Ja veš, jezni smo, zdej lahko grozimo po telefonu, po TV, po internetu. Kaj, rasist? Tetovaža! Kje je taprva!?