Muslimanski terorist v Sloveniji

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.762
6.159
113
blizu močvirne prestolnice
Mislim da ne bo tako, tudi stroka na MOLU mora povedati svoje. Torej, če se ne bo strinjala z turškim-bosannskim zmazkom, potem tako ne boste morali graditi. Aja ne pozabi dati v temelje dinamit, saj veš da se ne bodo potem matrali.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Mislim da ne bo tako, tudi stroka na MOLU mora povedati svoje. Torej, če se ne bo strinjala z turškim-bosannskim zmazkom, potem tako ne boste morali graditi. Aja ne pozabi dati v temelje dinamit, saj veš da se ne bodo potem matrali.

Stroka, MOL ali Jezus lahko pove karkoli hoce (bi prav rad to filozofiranje glede na to kaj vse se je zgradilo v LJ), dzamija je se vedno dzamija in ne "nekaj podobno cerkvi".
evil.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Stroka, MOL ali Jezus lahko pove karkoli hoce (bi prav rad to filozofiranje glede na to kaj vse se je zgradilo v LJ), dzamija je se vedno dzamija in ne "nekaj podobno cerkvi".
evil.gif

No, ampak Easy, se pa tudi jaz strinjam, da se mora Moseja nekako vkomponirati v prostor... "Haga Sofia design" vseeno ni ravno za v sredino Bezigrada primeren
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:No, ampak Easy, se pa tudi jaz strinjam, da se mora Moseja nekako vkomponirati v prostor... "Haga Sofia design" vseeno ni ravno za v sredino Bezigrada primeren
smile-1.gif

Niti ne... V principu strinjam da bi zadevo morala ustrezati okolici ampak v tem primeru gre za ocitno diskriminacijo. Ce so lahko vsi drugi gradili karkoli ne vidim razloga zakaj bi samo ena skupina morala izpolnjevati neka izmisljena estetska merila. Kogarkoli moti bo proti neglede na obliko, kdor je za mu je vseeno.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Vsi ki so žejni in tega nočejo sprejeti, jih je enostavno potrebno nagnati od vodnjaka.

Lahko pa vodnjaku pridejo tisti ki niso žejni.

Kje pa je tu rep in glava (ter poanta)
evil.gif

Če bi sam bil pri vodnjaku, pa bi prišel en zraven, za katerega bi se vedlo, da je žejen in bi nabijal, da ni žejen...bi ga nateral, da bi se kar kadilo (...če je debata o žeji in vodnjaku...ki pa je sam ne bi povezoval s samo temo).

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

evil.gif

No, ampak Easy, se pa tudi jaz strinjam, da se mora Moseja nekako vkomponirati v prostor... "Haga Sofia design" vseeno ni ravno za v sredino Bezigrada primeren
smile-1.gif

Ne samo mošeja, tudi njeni verniki.

Žal pa pri nas ne eno, ne drugo...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.762
6.159
113
blizu močvirne prestolnice
eazy, je živ primerek tistega česar se bojimo. Eazy, zakaj ne greš nazaj od koder imaš korenine? tam ti bo sigurno lepo, seveda do naslednje vojne, kjer pa ne misli da bodo vas muslije svetovne sile tako podpirale kot so vas tokrat. Zahvali se Silajdžiču al kaj je že, nikakor pa Aliji saj tega so že v jugi vsi sovražili saj je po obnašanju in videzu bil čisti turk.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:No, ampak Easy, se pa tudi jaz strinjam, da se mora Moseja nekako vkomponirati v prostor... "Haga Sofia design" vseeno ni ravno za v sredino Bezigrada primeren
smile-1.gif

Niti ne... V principu strinjam da bi zadevo morala ustrezati okolici ampak v tem primeru gre za ocitno diskriminacijo. Ce so lahko vsi drugi gradili karkoli ne vidim razloga zakaj bi samo ena skupina morala izpolnjevati neka izmisljena estetska merila. Kogarkoli moti bo proti neglede na obliko, kdor je za mu je vseeno.

Krehm, easy, "don't push it"...
smile-1.gif

Tiste tipicne grde Bosanske mosejice iz belega kvadra z zeleno streho in rahlo postrani minaretom pa tudi jaz ne bi sredi Ljubljane gledal
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:Tiste tipicne grde Bosanske mosejice iz belega kvadra z zeleno streho in rahlo postrani minaretom pa tudi jaz ne bi sredi Ljubljane gledal
smile-1.gif

Zakaj? Si pri izgradnji drugih objektov v Ljubljani imel kak vpliv? Te je kdo vsaj vprasal za mnenje? Dvomim. Mene se nikoli.
Dzamija je dzamija in ne "molilnica" i mora zgledati "drugacna". Minaret bo izstopal ce ga se kako zakamufliras ,ker ga okolica
nima. Prilepi sliko katerkoli dzamije pa bos videli koliko nasprotnikov bo za
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Potem pa imaš itak potešeno potrebo po verskem objektu
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

V tem dogovoru se skriva ključni problem musliæevja.
To pač ni objekt, kjer bi pili kavico in počeli kaj miroljubnega, ampak objekt za ideološko-religijsko poneumljanje.
In kar bo Alah ukazal, tako se bo tudi izvršilo, čeprav v nasprotju z vsakim razumom.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V tem dogovoru se skriva ključni problem musliæevja.
To pač ni objekt, kjer bi pili kavico in počeli kaj miroljubnega, ampak objekt za ideološko-religijsko poneumljanje.
In kar bo Alah ukazal, tako se bo tudi izvršilo, čeprav v nasprotju z vsakim razumom.

Bingo!
17758-icon_confused.gif

borg-706601.jpg

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Mnja, saj ne recem da nimas prav... Ampak ce so mi pa Otomanski arhitekturni izdelki grdi - da ne recem neprimerni za Ljubljano...
smile-1.gif
Ali pa ce se (blodim, op.a.) naredi po predlogi Plecnikove Katedrale svobode - prispevam jurja takoj!

BTW, a se ti sanja kaj je simbolika treh krogel na vrhu minareta?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Mnja, saj ne recem da nimas prav... Ampak ce so mi pa Otomanski arhitekturni izdelki grdi - da ne recem neprimerni za Ljubljano...
smile-1.gif
Ali pa ce se (blodim, op.a.) naredi po predlogi Plecnikove Katedrale svobode - prispevam jurja takoj!

BTW, a se ti sanja kaj je simbolika treh krogel na vrhu minareta?

The minaret is topped with copper balls of decreasing size, a traditional design in Morocco. There are usually only three orbs; legend has it the fourth was a gift from the wife of Saadian ruler Yacoub el Mansour, as penance for breaking her fast for three hours during Ramadan.

Koncen izgled mi se ni znan, verjetno v stilu ZG centra. Vecji bo delez doniranih sredstev vec bo "tujega" vpliva. V vsakem primeru bo objekt izstopal.