Muce poležavajo na avtu

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
če si pravi uber imaš itak hišo in pickupa an, na driveway ti pa trenirkarji menda ne bodo hodili delat škodo?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Prihajajo zanimivi odgovori,sam bi dodal še fotko,pa nevem kako. Ponovil bi,iščem nežno varianto tako za žival kot avto. Naciljati mačko v glavo pa zadeti avto v steklo je vse prej kot pametna stvar. Sem pa tudi ljubitelj živali in ko velikokrat parkiram avto v službi ali mestu to zagotovo vsi vedo. Na avtu ali po njem vidijo številne odtiske tačk,ki kažejo sprehode po njem,avto pa tudi ne morem vsak dan prat. Večina drugih vozil tega nima. Ali uporabljajo kakšen šampon ali čistilo,ki ni povšeč mačkam ?

pač ostali nimajo mačkov v soseski, ali so jih pa pač odgnali... ja, maček je trmast, in pač je treba kdaj zadevo tud malo bolj "trdo" prijet. Na nežen način tega ne boš rešil.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ksz
če si đek jo naciljaj s kamnom v glavo
cool-1.gif
image367.gif

itak ja...čez par dni bo pa odprl novo temo v avtomobilizmu "kako popraviti luknje od toče". Razen če ni kakšen rokometni prvak, ki bi odlično ciljal

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.311
2.941
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
če si pravi uber imaš itak hišo in pickupa an, na driveway ti pa trenirkarji menda ne bodo hodili delat škodo?

Imam hišo, imam pick upa in tudi "luknjač"
wink-1.gif
. Zdaj sem že nekaj časa v mestu tu pa je vsepolno ciganov in podobne golazni in žal naša zakonodaja nekako ne odobrava zaščito lastnine na učinkovit način.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.848
2.140
113
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
je pa res trenutno v slo taka blaginja, da če ne moreš kupit hiše, si žal primoran potrpet kjer si. žal.

Nekje celo taka, da če se do 25. leta ne odseliš, si pusica.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
je pa res trenutno v slo taka blaginja, da če ne moreš kupit hiše, si žal primoran potrpet kjer si. žal.

Nekje celo taka, da če se do 25. leta ne odseliš, si pusica.

25 je se recimo sprejemljivo, da živiš pri starši, 30 pa nikakor več.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Raje na avto, kot pa prostor z motorjem.

Ma ja men ena leze v motor not....mam ko da bi se šel Off road po blatu pod havbo
bonk.gif

Super je, če ti še kje pušča olje. Al pa sosedu. Imaš potem sledi še na fasadi.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ksz
če si đek jo naciljaj s kamnom v glavo
cool-1.gif
image367.gif

Odsvetujem.

Kakor tudi streljanje z zračno, ko je maček na plehu. Ko zakoplje, pride s kremplji tudi čez osnovno barvo.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
JAz živim na deželi pa imam fleke od mačk na avtu. Včeraj sem se obrnil in nekaj pobiral iz avta pa je maček že bil na strehi

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ja ampak res bi lahko čez avto napeljal električnega pastirja. če je dober za krave bo tudi za mačke. varianta je mila in varna.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
res je zlo težko oz ponavadi ti prej odnehaš. Na forumu je že nekaj tem, po spominu pa tkole:
- neko rožo posadiš pri sosedu ali na drugi strani parcele, ker jim ta roža noro diši
- obstajajo spreyi in geli, ki delujejo kak dan do dva, dokler smrdijo
- če ga z vodo poliješ, bo zakopal s kremplji po avtu
- karton namažeš s prej omenjenim gelom in ga z magnetki pritrdiš na havbo. Vsake par dni je potrebno karton ponovno premazat (preverjo deluje, se pa počas naveliša ta karton gor/dol devat)
- risalne žebljičke na karton

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zračno puško si pozabil. Ta je kot rešitev omenjena oz. priporočena največkrat.
evil.gif

Kaj pa gajbica, količek in vrvica?
grims-1.gif

Mačka uloviš in ga odpelješ v neko oddaljeno zavetišče. Če ga v najbližje, ga boš slejkoprej imel spet na haubi.
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, če razmišljaš z glavo boš videl da je to ista rešitev kot z vodo... al zakaj imate nekateri tak užitek streljat živali?

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Še en mal drugačen predlog: avto pokriješ z deko ali eno drugo cunjo: mački bodo ležali na mehkem, avto pa ne bo niti umazan niti popraskan

B81

22. jul 2007
37.597
10.883
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
no, če razmišljaš z glavo boš videl da je to ista rešitev kot z vodo... al zakaj imate nekateri tak užitek streljat živali?

Ker se svojih bab bojijo.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.450
9.738
113
EU
Havbo pusti odprto da mačke ne morejo ležati. Bodo ležale na akumulatorju

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.848
2.140
113
Izposodi si živolovko in mačku zagotovi šok tuširanje ali brezplačen izlet.

Nismo

Zelenc'
30. mar 2013
29
0
1
Pozdrav !

Tudi jaz več ne vidim rešitve kako pregnati "muco" z avta (pa ne tako kot je nekaj postov višje) Skratka mački mi hodijo po avtu in ne samo po havbi ampak tudi po strehi in mi tudi vztrajno uničuje/jo zadnji brisalec ko hodijo z avta dol. Kupil sem že 3 elektronske naprave in na žalost od nobene ni učinka. Poper ne pomaga, geli, tekočine tudi ne. Zapravil sem že malo premoženje za te odganjalce pa od nobenega učinka. Saj če ne bi imel havbo in streho polno prask od krempljev se ne bi sekiral tako, pa imam že počasi polen kufer tega. Zdaj , če ima kdo še kakšno idejo kako učinkovito pregnati mačke z avta bom zelo hvaležen. Streljanje in kamenjanje in podobne ideje pa kljub temu, da so na avtu mački zelo nedležni ne pridejo v poštev.

LP