Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Avto imam pred hišo parkiran pod nadstrešnico. Na avto redno hodijo,poležavajo sicer simpatične muce,ki
puščajo številne umazane odtiske. Kako bi rešil problem na human,prijazen način?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Raje na avto, kot pa prostor z motorjem.
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Avto imam pred hišo parkiran pod nadstrešnico. Na avto redno hodijo,poležavajo sicer simpatične muce,ki
puščajo številne umazane odtiske.
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Kupi si psa
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Kupi si psa
no-go. men je pes spraskal cel avto ko je skakal na mačke, ki so se sončile na strehi...
razen če mu daš nogavičke gor, tko kot baričevič
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
puščajo številne umazane odtiske. Kako bi rešil problem na human,prijazen način?
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Oh! Groza! Če je to najhujše kar se ti dogaja z avtom takoj zamenjam s tabo . Raje mi povej kako naj učinkovito in legalno čapcem preprečim metanje pločevink na avto, lomljenje stranskih ogledal in anten....?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Oh! Groza! Če je to najhujše kar se ti dogaja z avtom takoj zamenjam s tabo . Raje mi povej kako naj učinkovito in legalno čapcem preprečim metanje pločevink na avto, lomljenje stranskih ogledal in anten....?
a maš ameiško kanto? Zamenjaj