Muce poležavajo na avtu

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Avto imam pred hišo parkiran pod nadstrešnico. Na avto redno hodijo,poležavajo sicer simpatične muce,ki
puščajo številne umazane odtiske. Kako bi rešil problem na human,prijazen način?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
V škatlo, pa pelješ pred kak dom upokojencev.... bodo že futral
evil.gif

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Avto imam pred hišo parkiran pod nadstrešnico. Na avto redno hodijo,poležavajo sicer simpatične muce,ki
puščajo številne umazane odtiske. Kako bi rešil problem na human,prijazen način?

z vodo

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.355
5.653
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Raje na avto, kot pa prostor z motorjem.

Ma ja men ena leze v motor not....mam ko da bi se šel Off road po blatu pod havbo
bonk.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.311
2.941
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
puščajo številne umazane odtiske.

Oh! Groza! Če je to najhujše kar se ti dogaja z avtom takoj zamenjam s tabo . Raje mi povej kako naj učinkovito in legalno čapcem preprečim metanje pločevink na avto, lomljenje stranskih ogledal in anten....?

matej_

Guru
25. okt 2007
2.144
667
113
enostavno. kupiš hišo in se preseliš na podeželje. če to ne gre, prodaš avto. zaradi tega in kroničnega pomanjkanka parkirnih mest ob vseh urah dneva, sem šel ven iz mesta. zmeraj mam parkplac fraj ko pridem domov.

je pa res trenutno v slo taka blaginja, da če ne moreš kupit hiše, si žal primoran potrpet kjer si. žal.

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Kupi si psa

no-go. men je pes spraskal cel avto ko je skakal na mačke, ki so se sončile na strehi...
razen če mu daš nogavičke gor, tko kot baričevič
smile-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.630
4.356
113
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Kupi si psa

no-go. men je pes spraskal cel avto ko je skakal na mačke, ki so se sončile na strehi...
razen če mu daš nogavičke gor, tko kot baričevič
smile-1.gif

Eh to si si imel zanič psa
evil.gif

Pri mojem cucku niti na dvorišče na upajo stopiti
10.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik jesen pravi:

ene dvakrat ga z lambrom vode poliješ pa mislim, da se bo odvadil...

sicer pa na mojo tud hodijo, sam mene nič ne motijo stopinje, in mi je bl vseeno... nej žvau uživa, če lahko...

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Prihajajo zanimivi odgovori,sam bi dodal še fotko,pa nevem kako. Ponovil bi,iščem nežno varianto tako za žival kot avto. Naciljati mačko v glavo pa zadeti avto v steklo je vse prej kot pametna stvar. Sem pa tudi ljubitelj živali in ko velikokrat parkiram avto v službi ali mestu to zagotovo vsi vedo. Na avtu ali po njem vidijo številne odtiske tačk,ki kažejo sprehode po njem,avto pa tudi ne morem vsak dan prat. Večina drugih vozil tega nima. Ali uporabljajo kakšen šampon ali čistilo,ki ni povšeč mačkam ?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik jesen pravi:

Oh! Groza! Če je to najhujše kar se ti dogaja z avtom takoj zamenjam s tabo . Raje mi povej kako naj učinkovito in legalno čapcem preprečim metanje pločevink na avto, lomljenje stranskih ogledal in anten....?

a maš ameiško kanto? Zamenjaj :p

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.311
2.941
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik jesen pravi:

a maš ameiško kanto? Zamenjaj :p

S čim pa? Za ameriški avto pač ne obstaja dovolj dober nadomestek. Sploh pa ne verjamem, da bi to rešilo problem.