Mrtev Garmin 765T

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Oj!

Včeraj je kar naenkrat izdihnila moja 765T-ka. Ekran je črn in ni nobenega odziva, ne glede na to ali ga poizkusim vklopiti, resetirati ali priklučiti na PC. Kot sem bral na tej strani , ima težave še veliko ljudi po svetu. Očitno smo prisiljeni čakati na rešitev Garmina.

Ima še kdo podobne težave?

confused-1.gif

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Podobno se je zgodilo danes meni. Med navigiranjem se je naprava izklopila in se ni hotela več vklopiti. Sem klical na servis in pravijo, da je potrebno počakati več ur (dejal mi je, da naj počakam do večera) in jo poskušam vklopiti in da bi se takrat morala vklopiti. Gre pa dejansko za bug v programski opremi. Ne razumem pa, zakaj bi se naprava vklopila po določenem času, prej pa ne.

LP

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.310
4.126
113
Resetira se ko se do konca izprazni baterija. Lahko pa jo sam odstraniš in nazaj priklopiš.

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Baterija se bo praznila kakšen mesec, dva ali še veliko več, če Nuvi ni vklopljen.

Dejansko Garmin še ne ve, kaj je narobe, tako da tudi naš servis še nima rešitve...

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Pr men isto. Celo dvakrat se je posodabljal, potem pa mrk. Sodelavcu se je to zgodl že prejšn teden in mi je isto reku, de se je nuvi zvečer zagnal. Tko de zdej tud jst čakam pa čakam
10.gif

ivostra

Zelenc'
7. jun 2008
5
0
1
Tudi meni se je po dvakratnem samodejnem posodabljanju preprosto ugasnil. Sedaj ne kaže nobenega znaka življenja.

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Sem lastnik Nuvi 765 in že cel dan spremljam dogajanje v zvezi z umrljivostjo te naprave na gpspassion forumu:
http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=127184&whichpage=1
Svetujem predvsem mirno kri in neuporabo naprave predvsem v gibanju oziroma navigiranju (kot se najdejo nasveti na tej strani)!!!
Izgleda, da je problem z funkcijo GPSFix na MTK GPS chipu, ki je vgrajen v naprave Nuvi 7x5. Še danes naj bi Garmin izdal popravek, ki bo onemogočil funkcijo GPSFix in s tem ohranil napravo pri življenju. Ker se to nanaša na lokalni čas v USA bi naj bil popravek na voljo čez nekaj ur. Zaradi onemogočenega GPSFixa bo čas do zaznave trenutne lokacije ob vklopu precej podaljšan. Sledil naj bi novi FW z odpravo nastalih težav. Upajmo na najboljše, saj si Garmin tako velike blamaže enostavno ne more privoščiti.
sprasujem se.gif

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Izgleda, da z metanjem naprave v potok kljub željam nekaterih ne bo nič. Na Garminovi strani je preko WebUpdaterja že dostopen novi FW 3.60, ki odpravlja problem ciklanja naprave z nadgradnjo za GPS čip.
cheer.gif

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Žal je za tiste izmed nas, ki se jim naprava spoloh ne vklopi več, nov firmware bolj slaba tolažba. Moj se recimo od včeraj okoli dveh popoldne sploh ne prižge več, tako da bo romal kar k prodajalcu. Jezi me to, da bom zdaj kar en čas brez naprave, ki je ne vporabljam samo za navigacijo, pač pa (pravzaprav še bolj) za prostoročno telefoniranje....
Se je komu po določenem času spet vklopil?

LP