Motorola V8?

Verjetno tako kot vsaka motorola. Za en penis
tongue-1.gif

Glede na to da je že 378942356823568 let isti speed deamon software, bo to zopet prodajni hit. Lol, ženske navalite

Moto... moto... motor.. moto kaj? Kater umsko zdrav človek pa se kupi motorolo?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Sam res. Vazno, da dobro [pa se to je relativno] izgleda, pa je to to.
evil.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

Ce bi naredili naslednika F3 z zaslonom z isto tehnologijo, a malo manj kilavo matriko (torej da bi lahko prikazovala ves normalen tekst, najlazje kar tako, da bi bil zaslon graficen) in bi ohranili tiste gromozanske crke in minimum funkcij, bi sle super v promet.

Zdi se mi, da sem nekje videl eno tako Motorolo (nov model), pa ni eksplicitno pisalo ali je zaslon dejansko na isti princip narejen (e-ink), le da je graficni. Ce jo bo imel M@ tudi v akciji, jo bodo pokupili penzionisti in drugi, ki slabse vidijo.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Naj uganem; Tvoje mišljenje je "Nokia ima najboljši meni....", Motorola buuuuuuu.
bonk.gif

Ne vem, zakaj ste nekateri čim slišite inme Motorola takoj zaničevalni.
Meni so Motorole ok. Tudi meni mi je ok. V bistvu mi njihovi telefoni ležijo. Isto velja za nekatere Nokie, SE,....
Konkretno sem vprašal lastnike V8, da naj povedo svoje mnenje.
Tvojega mnenja ne potrebujem, ker si že povedal svoje!
hysterical-1.gif

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Jaz uporabljam ta telefon že nekaj časa, kaj več od klicev, sms ne uporabljam. Na prvem mestu je seveda oblika, zelo kakovosto izdelan. Se zelo maže, prstni odtisi se takoj vidijo. Opazil sem, da je s časom postal opazno počasnejši, zmrznil še ni. Fotografije so slabe. Jaz sem ga dobil, kupil ga za takšno ceno sam ne bi.

Exelero

Zelenc'
8. jan 2008
9
0
1
Jaz ga imam in mi zaenkrat dela dobro! Potrebno se je navaditi menijev ker tu nokia in sonyericsson rules. Drugače papo mojem mnenju bolj telefon za ženske! Šminka pa to...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
No jaz nisem ženska.... Sem pa bolj kot ne pristaš Motorol. V živo telefona še nisem videl, po slikah sodeč je ql.:) Povej malo več o njem.

Exelero

Zelenc'
8. jan 2008
9
0
1
Niti nisem mislil da je telefon namenjen izklučno ženskam saj ga imam tudi jaz! To sem rekel le zato ker prva stvar, ki jo je partnerka izrakla ko ga je videla je bila vauuuuuu. Tak telefon bi pa tud jst mela:) Drugače pa V8 dokazuje da je Motorola zelo dobra pri izdelovanju školjčnih telefonov! Telefon ima vse funkcije, ki jih povprečni uporabnik potrebije pa še kaj več! Novi meniji so lični in veliko boljši kot stari (V3, L7,...), vendar zato, ker sem bil vedno uporabnik nokie ali sonyericssona zame malo težji in so zatevali kakšen dan privajanja!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
SAm sem uporabljal že telefone od vseh znanih proizvajalcev. Meniji se mi zdijo povsod skoraj enaki. Vsi imajo nek grafični umesnik, ki se skoraj ne razlikuje. Ne razumem ljudi , ki menijo, da ima Motorola "čudne" menije. Menim, da so ti ljudje "čudni". Al sem pa jaz čuden, ker mi ni nič čudno.
smile-1.gif

Kako ti kaj drži baterija? Osebno mi ne pomeni nič ali zdrži dva dni ali pa en teden, ker kamorkoli grem za več kot en dan , vzamem s seboj poleg osnovne stvari tudi polnilec. Spet nekateri Nokijaši dobijo ošpice, če jim baterija drži "samo" dva dni...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Saj ma Motorola tudi dober meni, samo ene stvari so čisto brezvezno zakomplicirane, recimo pošiljanje preko BT, nimaš tak ko more to bit, izbereš datoteko in daš pošlji in ti odpre opcije kak poslati..... iščeš nekje v BT meniju posebej. Kdo je navajen Nokie mu je vsekakor lahko komplicirana zadeva.

Exelero

Zelenc'
8. jan 2008
9
0
1
Baterija mi drži nekje 2-3 dni vendar je o tem težko govorit saj vsak drugače uporablje mobilnik! Najdlje pa mi je zdržal tudi 5 dni. Kar pa praviš ti Simon_Vi glede čudnosti pa imam povedati le to, da so včasih imele motorole zelo zanimive izbirnike, ki so potrebovali kar nekaj privajanja saj so bile dadoteke podvajane v mapah in tako naprej! In mislim da za povprečnega uporabnika, ki večino življenja uporablja Nokio in nato preide na Motorolo ni tako lahek preskok in potrebuje privajanje!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Drži. Jaz sem pa po domače, gor zrasel z Timeport Motorolo, ki se so jo vsi izogibali kot hudič križa, meni je pa bila neznasko všeč. Še danes jo imam...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Exelero, ali mi lahko poveš, če ima telefon težave z prepoznavanjem številk v imeniku (prikaz številke namesto imena klicočega)? Bral sem po tujih forumih, da nove java-linux motorole očitno gledajo celotno številko in ne samo zadnjih 7 mest.

Podobna težava se je lansko leto pojavila pri nekaterih nokijah, bojda jo imajo tudi nekateri blackberryji. Ko si npr. v Sloveniji, se ti številka klicočega prikaže kot 041 111 222. Ko pa si v tujini in pri prejetih SMSih pa kot +386 41 111 222. Številki nista enaki zato je bila edina rešitev podvojen vpis vseh številk.

Sam sem namreč gledal ta telefon ampak mi nihče na slo forumih (tudi tukaj) ni znal odgovorit na moje vprašanje, niti tega ni vedel prodajalec.

btw. kje pa si kupil telefon?

B.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Tako, jaz sem si ga kupil. Telefon je zakon. Meniji so bomba, preglednost obeh displajev dobra, isto kontrast. Zunanji display je zakon, je na dotik. Lahko pregleduješ zadnje klice in bereš sms-e...
p.s Klice beleži normalno, se pravi ti izpiše ime klicočega. Ni problema z +386....
p.p.s kamera je fantastična, res da je "samo" 2.0 MP, ampak poseka Nokiinih 2.0MP(od 6300) za šalo!

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

prvo moram pri sebi razmislit a se definiram za umsko zdravega al ne
evil.gif

mam V3 in mi je V8 tud vsec
cheer.gif
)