Motorola V8?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ti itak nisi gladek, ti ne stejes
evil.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
p.s Klice beleži normalno, se pravi ti izpiše ime klicočega. Ni problema z +386....

Uau, revolucija !!!!
hysterical-1.gif
HELLO MOTO

Pa kaj je s tabo! In potem se TI sprašuješ, če je tisti, ki kupi Motorolo umsko zdrav? Po tvojem jo imaš ti ne?
hysterical-1.gif

Moj odgovor je bil dan na vprašanje, ki ga je postavil "blazko".
Drugič si preberi vprašanje, preden odgovarjaš tja v tri dni. Če ti je dolgčas, pa pojdi malo ven v "reality"
bonk.gif

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Motorola je ql. Sm kupu, k sm bil čez lužo. Za 70 dolarjev. Se obnese k šus.

klik

še slika:
ProductHome_Main_T9500XLR.jpg

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
itak. 6500 slide, če smo pikolovski.

Nazadnje urejeno:

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
ksz

Sem umsko zdrav človek in sem šel kupit ta telefon...do sedaj sem imel samo SE in Nokie, ko sem pa zagledal te menije pa sem skoraj pop****.Dajte lastniki, povejte, kak se nastavi poročilo o dostavi msg, da dejansko dela, kak se nastavi, da na zunanjem ekranu vidiš, če imaš kakšne klice/msge, ko le-ta počrni in predvsem kje se nastavi glasovni/vibra opomnik o novih dogodkih(msg/klici)??? Resno sprašujem, ker pojma nimam...

Če se slučajno nena da, bom ta telefon nazaj nesel in ga prodajalcu v glavo zabrisal...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Tak pač je, Motorola. Za Nokijo za več ko tričetrt stvari ne rabiš navodil sploh, ker so stvari logične. Na Motoroli se pa je treba kar pošteno v roke vzet pa kak popoldan da ga malo skapiraš. Meni je na zunanjem ekranu kazalo če sem dobil sporočilo ali klic, sicer je bila izpisana samo ura, sicer nisem imel tega telefona,ampak v osnovi so te motorole podobne. Glede povratnic za smse pa ne vem ker jih niti nisem imel nastavljene (ne vem če sploh podpira). Imel sem pa da je vsakih par minut zapiskal če sem dobil sms ali neodgovorjen klic, kao da te spomni da ne pozabiš pogledat
smile-1.gif
to je edina stvar ki jo res pogrešam.

Navadi se na fon raje, ker prodal ga boš težko, vsaj za pameten denar.