Motorna zaga?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.039
5.650
113
Fora je da res nimam nobenih papirjev
smile-1.gif

Od partnerke so že bohvet kje.......husa je pa pomojem 20+ stara..in "3ji" lastnik

ziml

Zelenc'
30. apr 2012
1
0
1
silen... za žago ne vem... fotr je kupu motorno škropilnico silen za 200 €... katastrofa... kdor je konstruiral in izdelal to motorko,ga je treba sam pred zid,pa šus v glavo... iz lego kock bi se dalo boljšo nardit... pušča vsepovsod, zajla za gas pada ven iz vzvoda,na pokrovu filtra že počena plastika,da se je ne a več pritrdit... noro,vredna je mogoče 20 €... če ima poln tank bencina...,zato,če kdo tole bere,ne se nategovat... dodajte še 200,300€ in si kupite stihl ali solo...

Kamele0N

23. jul 2008
42.039
5.650
113
@getrag prjatu moj...evo nism mogu čakat na sončen weekend...čist vsak je bil skor deževen...sm se razjezu pa jo kr v garaži razdru pa celo bajto zasmradu z benzom
tongue-1.gif

A veš kaj sm ugotovu
cheer.gif

Una siva usedlina v tanku so ostanki stopljene cevke za benz k se je 20let namakala v njem...
Cevka cis stopljena do prehoda čež steno tanka in vulkanizirana skupi tko da sploh ni bla pretočna...
No vidš Mr. Nesposobni je zopet popravu motorko!
cheer.gif

P.s.: vmes sem še zamenjal totalno zlepljen membrane
tongue-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.039
5.650
113
Evo da mal obudim staro dobro temo
cheer.gif

Manuali za štilerce pa huskvarne....

KLJIK

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik ziml pravi:
silen... za žago ne vem... fotr je kupu motorno škropilnico silen za 200 €... katastrofa... kdor je konstruiral in izdelal to motorko,ga je treba sam pred zid,pa šus v glavo... iz lego kock bi se dalo boljšo nardit... pušča vsepovsod, zajla za gas pada ven iz vzvoda,na pokrovu filtra že počena plastika,da se je ne a več pritrdit... noro,vredna je mogoče 20 €... če ima poln tank bencina...,zato,če kdo tole bere,ne se nategovat... dodajte še 200,300€ in si kupite stihl ali solo...
"Silen" je skret
bonk.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Servise za Husqvarno mi je pred par dnevi, ko sem mu prinesel motorko na servis, Husqvarna 136, rekel da sm preveč delal z njo, da je zanič, za v smeti. Da to je hobi žaga, največ za kako desko kje odžagat.
stupid-1.gif

No ta ista žaga ki je menda sam še za preč vržt, je pa zvečer doma po čiščenju spet vžgala in šiba 100/uro.

Tale iz merkatorja me pa prav zanima kaka je. 7.2 kg se mi zdi kr dost težko za po rokah nosit.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Sem glih hotu prilimat link, ta je res poceni glede na moc, sam sem dal sicer 90eur za 2.2Kw iskro ta je pa 2kw zelo mala razlika na moci, na ceni pa kr dost razlike. Za okol bajte sigurn cist zadostuje.

Kamele0N

23. jul 2008
42.039
5.650
113
Citat:
Uporabnik flip pravi:

No ta ista žaga ki je menda sam še za preč vržt, je pa zvečer doma po čiščenju spet vžgala in šiba 100/uro.

Nimaš kej....sveža mešanca....pa na par let membrane v frgazarju in ma da dela
zmaga.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.039
5.650
113
Mal vec povej pa si jo bos lahko sam popravu online
smile-1.gif

verma

Pripravnik
2. nov 2011
254
10
18
Kje nabaviš membrano za v frgazarju? Imam neko staro stilarco (045)v kateri mebrana še ni bila nikoli zamenjana. Me pa zadnje čase nekaj j.be vzig, pa sem pomislil tudi na menjavo membrane, ki je kar malo raztegnjena. Ne servisu itak pravijo, da za stere nimajo rezervnih delov. lp

Kamele0N

23. jul 2008
42.039
5.650
113

Kamele0N

23. jul 2008
42.039
5.650
113
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
To je bivši Dolmar in naj bi bile zelo kvalitetne
17758-icon_confused.gif

To je direkt prebarvan dolmar......glede kvaalitete pas ne vem.....vsi hvalijo makito kot orodje.....za hvaljenje same žage (kot orodja)pa nisem slišal...ker tud nisem videl še v praxsi da bi kdo mel makita motorko....vsi se držijo Stihla al pa Husquarne..(kar sem gledal drvarje)

Najbrž pa ni slaba

Dokaz:

Dolmar: http://outdoor-power-equipment.net/chainsaw-gas/dolmar/

Makita: http://outdoor-power-equipment.net/chainsaw-gas/makita/

Tudi imena so ista PS-7300 vs Dcs-7300 itd

Kamele0N

23. jul 2008
42.039
5.650
113
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Koliko pa kaj stane servis motorke?

Ni altruistov v tem poklicu
smile-1.gif
Serviser mora kaj zaslužit...

Glede na to da ni nek rocket science se ti splača dele kupit in sam popravit...

Kje gori?