Ko sem se včeraj vračal iz morja od Rijeke do Delnic po tisti stari fini cestici, sem naletel na eno tako zelo hinavsko provokacijo motoristov. Sicer je bilo le-teh včeraj na cesti ogrooooomno, o njihovi vožnji raje ne bi razglabljal, me je pa tista provokacija kar malo šokirala. V glavnem. Našla sta se dva frajerja, ki sta prehitela nekaj avtomobilov, nato pa se postavila vzporedno pred enega cliota in hitrost zmanjšala na ene 50 km/h. Tako smo se rabili xy minut peljati za tema debiloma. Če bi šel kdo prehitevati junaka, bi najbrž hitro zagrabila za ročko in ne-pustila, da gre kdo mimo, tako da nas je kolonica ostala vpete za ta dva mungota. K sreči sta se dokaj hitro naveličala in odbrzela daleč proč, a vseeno me je kar malo zbediralo. Da ne govorim o tem, da mi je enkrat prej eden skoraj začel tolči po šipi (ker sem mu po njegovem kao odvzel prednost), dokler nisem malo obrnil volana in se je dečko zbal za ravnotežje. Seveda je potrebno omeniti tudi limanje 10 cm od avta, potem pa po zadnji mimo kot puščica.
Še kdo kakšne izkušnje podobnih provokacij?
lp
Še kdo kakšne izkušnje podobnih provokacij?
lp