Un barvast iz bauhausa. Jaz bi tega uporabil za črto pa pol z valjčkom čez. Predvsem ne kompliciraj. Ravne črte nebos naredil
Če boš delal sam, prosim slikaj končni rezultatpa lahko izveš, kateri sprej je uporabljal?
Hej vsem...
Doma imamo na zasebni cesti asfalt (dobrih 60m) in ko je na dvorišču več avtomobilov, mora kdo izmed njih peljat vzratno po cesti in ko je dež, se ne vidi dobro, kje je cesta...
Zato bi si narisal stranske črte na cesti, da bi bilo bolje vidno, kje je cesta...
Sedaj me zanima, če se dobi za kupit kje kaki sprej ali barvo, katera bi bila dovolj obstojna, s katero bi si lahko sam narisal te črte... Je že kdo to naredil sam ali ni mogoče? Je kje kak DIY video?
Ali mogoče kdo tu na forumu dela to in bi prišel na fuš? (okolica MB)...
Pa na vstopu na "privat cesto" predlagam na eni strani adlerja, na drugi pa leva, seveda v naravni velikosti +50% iz naravnih materialov (beton, jeklo, steklo).Saj vem, vsi boste proti ideji, samo - kaj pa če: klik
Samo primer, tega je na spletu ogromno... - ob cesti solarne lučke na "vsake toliko", da se vidi...
Napisal, je, da se mora videt, torej...
Pa na vstopu na "privat cesto" predlagam na eni strani adlerja, na drugi pa leva, seveda v naravni velikosti +50% iz naravnih materialov (beton, jeklo, steklo).
Verjetno je uporabil sprej za markiranje ala hlodovine ipd ,tega ne spraviš kar tako stran.En znanec v Lj nekje na cesti si z navadnim sprejom narisal parkplac pa Jankoviću ni bilo všeč pa so prišli cestarji s strojem za odstranjevanje pa niso tistega spreja mogl zdrgnt. Tak da si predstavljam da ni tezko take barve dobit
Moj prvi in skupno drugi post v tej temi.Najdi "majstre" od Nigrada in jim daj za pir - šalo na stran - valjček in lata da bo bolj ravno, valjček seveda na podaljšku, da ne boš spotoma še križev pot delal.
Barva se verjetno v Bau-neki kupi na kile/litre.