Citat:
Uporabnik koliko pravi:
ampak kaj ima skuterist ob 21 uri počet na cesti?
KVAA? Tega pa ne kapiram. Zakaj pa nebi bil??
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
ampak kaj ima skuterist ob 21 uri počet na cesti?
Dons sm šel iz Škofje Loke v Lesce, Ljubljano in nazaj v Škofjo Loko in bil prav prijetno presenečen da so vsi motoristi, ki sem jih videl vozili res po CPP. Mim bajte pa še zmeri prleti kdo na uč/uho bliz 200 (na 60 omejitve).Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ravno danes spet ropotajo tukaj po kranju in vsi lepo vozijo po cpp.
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
A se hecaš ali kaj? Torej če je meni moped ali skuter osnovno prevozno sredstvo se moram do teme odstraniti s ceste, četudi imam serijsko luči? Kaj vam nekaterim dogaja...
Dokler ima delujoče, prižgane luči, bi moglo bit. To ni nobeno opravičilo.Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
A se hecaš ali kaj? Torej če je meni moped ali skuter osnovno prevozno sredstvo se moram do teme odstraniti s ceste, četudi imam serijsko luči? Kaj vam nekaterim dogaja...
Ni se varno po temi voziti s skuterjem to je vse. Zaradi mene se ti vozi kdaj se želiš.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Dvoličnost? Koliko so jih vaši pobili, te tisto ne moti, pa zaradi tega ni še nihče sedel!
zakaj ti govoriš o zagovarjanju vseh enako? a to je tisto delajte kot vam pravim ne delajte, kot delam jaz - nekaj takega pridigajo v tvojih cerkvah ne?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Da zagovarjaš vse enako. Tako kot je ta brezvestneš umoril tega poba, tako so tudi uni brez vesti klali.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
http://www.24ur.com/novice/crn...m-koroskem.html
Na Jezerskem se enemu tudi ni izšlo ...