Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Napaka.....
Ker sem jaz uzel žensko ki jo imam, pomeni, da ni nobene boljše od nje. Torej ni veliko žensk, ki bi bile dobre in pametne, prav tako pa tudi ni veliko motoristov, ki bi bili dobri in pametni.
Prav, pol pa dejmo vozit po cesti kakor se komu zdi in kakor je za koga boljše.Citat:
Kar pa ne pomeni da je najboljša za koga drugega. Moraš vedeti da nisi sam na svetu in da je vedno več resnic.
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Ne spomnim se, da bi kdaj videl kakega motorista, da bi se cijazil po Dunajski cesti s 60 km/h. Ali pa da ni vsaj vmes med avtomobili po črti vozil. Med obema voznima pasovoma.
Nekateri, če je gužva, kar čez dvojno črto po levem pasu.
Se spomnim, lani, se je enkrat enemu zalomilo (pri manevru iz prejšnjega stavka) in je padel "revež" kar sam od sebe. K sreči je pridrsal kake 3 m stran od mene, ko sem šel peš po pločniku.
Sicer pa, mogoče je kje kakšen umirjen motorist.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Prav, pol pa dejmo vozit po cesti kakor se komu zdi in kakor je za koga boljše.Citat:
Kar pa ne pomeni da je najboljša za koga drugega. Moraš vedeti da nisi sam na svetu in da je vedno več resnic.
Ejejej, si pa dal primerjavo...
Ne seri.....a če se ti nekdo v trgovini pred blagajno urine, to pa ne počne varno al kaj? A se samo na cestnini da varno urivat?Citat:
Verjamem pa tudi, da si ti prizadet le zato, ker sam z avtom ne moreš naprej, nekdo z motorjem pa to lahko stori in to celo varno.