Motoristi pozor!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Kako to da za svoje napake takoj najdeš opravičilo? To da vam ne dovolijo narediti ploščadi ne opraviči blato-zemljo na cestišču ali pa

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.532
439
83
A ti znaš brat? A sem reku, da vozmo blato na cesto? Fizično pucamo kadar je potreba! Z vodo bi rešili v 10x krajšem času in 100% učinkovito. Na njivi smo v primerjavi z nekaterimi drugimi v vsakem vremenu... .

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
danes sem videl enega takega kot si ti v zetorju. dve prikoli, polni tistih celofanskih jointov. stranici odprti, da sta šli dve vrsti gor, potem pa na vrh še ena. na nobeni izmed prikolic ni bilo luči niti registrskih oznak. o tem, kaj se zgodi če se joint zvrne na avto ne bomo.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
U Presneto kako ste v tej temi prišli do sena majkemi.
aplauz.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lepo.
stradec, ki je doma na podeželju je objavil post -> primarna vez s senom
posta uporabnik 'rocky', ki vozi traktor -> sekundarna vez na seno,
motoristi smo vsi 'kmetje', ker tako kot kmetje ne upoštevamo predpisov -> tercialna vez s senom

in potem srečam se 'suhotravni vlak na kajuhovi v lj'

in brez sena ni krave, ni ovce, brez krave ni mleka, brez obeh ni mesa. tisti, ki ljubijo svinje in aviacijo so malce na boljšem.

SENO JE ZAČETEK IN KONEC

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Dolga luč od avta je precej bolj moteča, poleg tega pa dolge luči uporabljamo samo v sončnem vremenu....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Dolga luč od avta je precej bolj moteča, poleg tega pa dolge luči uporabljamo samo v sončnem vremenu....
Kaj pa če bi še avtomobilisti imeli ob sončnem vremenu prižgane dolge luči?
A potem to pomeni, če bi iz puške leteli metki, ki bi imeli prižgane dolge luči, bi potem lahko vsak partizan pravočasno odskočil in ga metek nebi zadel?

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Spet ga sekaš tovariš....v sončnem vremenu sploh, če imamo sonce od zadaj smo izjemno slabo vidni....tudi zaradi zelo male vidne površine, ki jo motor predstavlja.... Sedaj se pa sprašujem ali si res tako omejen ali pa se hecaš?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne čist resno govorim, vi motoristi ste se pokazali v vsej svoji omejenosti. A če vam sveti sonce v hrbet ste nevidni, če pa imate prižgane dolge luči zraven, ste pa vidni?A imate močnejše luči, kot je sonce?
Zdaj ste kar na enkrat na soncu postali nevidni. Ja kako pa naj vas pol opazimo, če ste pa nevidni?

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Tako je, malo spremljaj promet in boš videl, da imam prav....

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Pa nehaj že s temi izstrelki....ponavljaš se tovariš......Sicer pa tako govoriš zato ker si nesiguren v svojo vožnjo in boš takrat, ko boš npr. "nesramno" izsili motorista, uporabil to za izgovor....vendar ti ne bo pomagalo, vest bo vedela kako je bilo...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Tako je, malo spremljaj promet in boš videl, da imam prav....
Ti pa spremljaj svoje somotoriste, omejitve in ostale prepise, ki veljajo tudi za motoriste, pa boš videl da imam ptrav.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Saj jih spremljam in na podlagi izkušenj govorim, da imam prav...ne pospološujem tako kot ti....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Pa nehaj že s temi izsiljevanji...ponavljaš se, to pa zato, ker voziš prehitro in se zato srečuješ z raznimi "izsiljevanji" ki se nebi zgodili, če bi vozil po omejitvah.
Preveč otročje argumente stresaš za stardeca. To kar govoriš, so zgodbice za predšolske otročke, kar pa nima nobene zveze z realnostjo, saj so navadne pravlice.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Izsiljevanja so zelo pogosta zato jih tudi večkrat omenim....jaz se vozim bolj polahko (včasih še manj kot dopušča CPP) pa se je izsiljevanje že večkrat zgodilo....Lani, če ne bi predvideval in zmanjšal hitrost z dovoljene 70 km/h na 45 km/h, bi se lepo nalepil na bok kombija, ki je lepo speljal z bencinske črpalke.......Tukaj pa tvoja teorija o izstrelku kaj hitro splava po vodi....Razen, če je za tebe 45 km/h hitrost izstrelka....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz sem pa že večkrat doživel, da me je motorist prehitel kot strela iz jasnega, tik ob ogledalu mojega avta, pa čeprav sem pred dvema sekundama gledal prav v to ogledalo, pa ga še ni bilo nikjer.
Tle pa tvoja teorija pregori na celi črti.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.