motoGP2016

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.574
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Če nebi z menjavo motorjev zjebal tekmo bi bilo super. Hebes take gume, ki ne zdrzijo 100km dirke. V prvi vrsti mi je skoda Vinalesa potem pa se neumna napaka Iannoneja. Ampak kjer se prepirata......vazno da ma Horge nulo
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.592
6.671
113
pri taščici
Danes so se nekateri res hitro in potihem pobrali iz prizorišča.... Jim najbrz ni do novinarskih vprašanj.... Vecina po neumnosti in lastni krivdi

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ko je imel Rossi dober motor in Marqez slabega je bil italjan še malo konurenčen,potem se je pa drenjal za stopničke in imel več sreče kot pameti
smile-1.gif
)

Vse kaže da bo tudi letos italjan jokcal,brcal izrival itd. Sej druzga mu ne preostane!

Ali mu je ostalo sploh še kaj navijačev? Ali sploh je kdo tukaj na tem forumu ??

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.038
1.264
113
42
Drgač pa Iannone je to naredil zanalašč saj hoče V Yamaho k svojemu prjatlčku Rossiu.Pa je zajebal da lahko pride Lorenzo k Ducatiju
pa Rossi fanboyi ne vsega preveč resno jemat

mr_

Guru
20. sep 2007
9.347
2.716
113
Po moje pa ju je Stoner telepatsko zrusil, da bo vsaj en Ducatti fraj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Malo je bilo edino neukusno proslavljanje na koncu, kjer sta bebca marquez in rossi uprizarjala murko show, kdo je bolj vesel.

Prvi je celo padel na odru, dobro da si ni kaj naredil.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.432
2.177
113
Men gre pa na kuratz ko so ratal vsi take mone da se tudi ne pogledajo več po koncu dirke. Ko majhni otroci... Dej descu roko, spij z njim en pir/energijski napitek pa naj gre šov naprej.
Če se bodo fantje takole obnašal, se bo ljudem tale šport počasi zameril, kot F1 recimo.

Drugač pa če bi dovi enkrat poču okol ušes timskega kolega, ne bi bilo nič narobe

I

Izbrisan uporabnik #488

Rossi bi tu moral prevzeti vlogo "ateja", ne pa da se obnaša kot užaljeni froc.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Heh jaz pa ravno obratno.

Prav na ku*** mi grejo take hinavske piz**, ki se smehljajo in delajo da je vse ok, ti tlačijo roko in še kaj zlaganega povsem neiskrenega prišepnejo.

Pol pa mamo "talente" na talentih, ker jim je familija rekla da poje najboljše na svetu.
bonk.gif
smeško k bruha.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.366
10.639
113
Zmagal je že pri menjavi motorja, takoj doda sekundo ostalim ko je taka kobilica.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.027
4.276
113

Rossi je poveal, da po menjavi ni bil kriv motor, temveč ni bilo več isto z zdanjo gumo.

Pri liziki se jasno vidi, če ne čuti motorja povsem odpove. Znane težave je imel že lansko leto. MM pa vozi rodeo na Hondi - čeprav mulca ne maram mu priznam izjemen talent.

Za suzuki mi je pa iskreno žal, upam sem na stopničke. Ducati pa je zgleda naredil konkurečen motor, čeprav moramo počakat na EU steze, kjer je manj ravnin in več hitrih ovinkov. Edini problem, ki ga lahko ima duče so gume.

Za gumarja pa lahko namenim resnično blamažo. Že na testiranjih se je to dogajalo, vendar so pometali pod preprogo. Scotta je guma neverjetno udarila po hrbtu, srečo pa je imel da ni prišlo do kakih resnih poškodb.

Skratka dirka nora, polno preobratov, prehitevanj, padcev ... ni da ni.......

Motogp v vsem svojem sijaju.
Naj še omenim, da so pri Ducatiju bli vidno šokirani, niti kaj pride izjave niso bili sposobni dat. V vsakem primeru razumljivo.

Nazadnje urejeno: