Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Da bodo na naslednjem dirki nastopili rezervni dirkaci, ker bosta danasnja, po razgovoru na 4 oči, v bolnišnici....
Fixed
hahaha itak. blamaza 110%
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Da bodo na naslednjem dirki nastopili rezervni dirkaci, ker bosta danasnja, po razgovoru na 4 oči, v bolnišnici....
Fixed
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Sicer nisem gledal cele dirke, ampak po par krogih (pred menjavo motorjev) sem že videl, da se to z Ducatijema ne bo dobro končalo. Jaz bi enega in drugega okrog kepe...
če znajo al ne znajo narediti gume, ni niti zdaj pomembno. Dejstvo je, da izdelovalci motociklov lahko naredijo agregate, da bodo letel 400km/h +. Potem jih pa vsi drugi dejavniki hebejo. To, da je boljše, da je voznik težji in s tem zagotovi večji pritisk na asfalt, je malo tako tako. Da pa večjo končno hitrost doseže, bi moral biti pa čim lažji. Kaj zdaj. A potem treba vozniku pred ovinkom malco ponuditi? Na konc ovinka naj pa shujša?? Danes ni problem narediti motocikel, ki bo hiter, agresiven......, če bodo pa materiali zdržali, je pa druga pesem. (v prvi vrsti gume) Tudi če omejijo na 300km/h ne bodo nič rešili. Se tud zdaj niti kasneje ne bi peljali 300 v zavoje. Vozniki in moštva vedo, da se morajo odpeljati 25 krogov, zdaj pa naj razmišljajo v kakšni kombinaciji bodo speljali najboljše. Sem pa vsekakor za to, da nekaj omejijo na agregatu, ker drugače bo GP postal nezanimiv kot F1Citat:
Uporabnik Dik pravi:
http://www.24ur.com/sport/motogp/afera-michelin-kaj-pa-ce-sta-kriva-dirkaca-ducatija.html
Tole sem prebral in umru od smeha. Blesav francoz ne zna gume narediti, zato hoce krivdo prevaliti na agresivne in tezje dirkace
Se malo pa bodo brzino na motociklih omejil na max 300kmh, ker kar bo visje bo prenevarno lol.