motoGP2016

Peterm2000

Pripravnik
11. mar 2016
34
0
6
Ljubljana
mislm da ga zdele tacga kot je ta duče, lorenzo ne zna vozit tako kot zna yamaho..
in tudi če prestopi je zelo malo šans da bi že v prvem letu upoštevali vse njegove želje in popravke v razvoju tako da sem prepričan da 1 leto pri dučetu ne bo prvak.. zato nima jajc..

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.574
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Se vecja blamaza s strani kanala a. Vtaknejo naj si tisti bb nekam kreteni. Dobro da sem bil doma da sem lahko stream gledal. Danes upam na zanimivo dirko. Marquez se zdi mocen vprasanje kako bo na dirki. Rossi me je presenetil z drugim mestom. Upam da mu rata ponoviti lansko zgodbo.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.027
4.276
113
Naj še omenim da je Colin, ki je uradno testiral za Michelin rekel, da se je tudi njemu zgodilo. Vendar se je gumar skliceval na tehnično napako...

Skratka po videnem, bo imel gumar nemalo problemov. V kolikor bodo naredili tršo zmes (ziheraštvo), gre v franže Lorenzov still. Kot se je naredilo pri Bridgstonu, kateri so potem na proteste Yame spremenili gumo...

Takrat je bilo tudi pluvanja po 99tki. Vendar zaradi tršega roba ni čutil motorja.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.027
4.276
113
Duče ima bolj agresivno vožnjo torej agresivno v ovinek in agresivno pospeševanje iz njega (bolj sekanje ovinka). Medtem ko 99 stil je hitreša hitrost v samem ovinku in posledično hitrejši izhod. Zahteva pa bolj okroglo linijo.

Yama ni Duče kako različna sta motorja se je videlo že pri Valetu. Bi pa motor mogoče pasal Marcu, ki pa že tako ali tako vozi Dučetov still, prav tako Stonerju.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Se vecja blamaza s strani kanala a. Vtaknejo naj si tisti bb nekam kreteni. Dobro da sem bil doma da sem lahko stream gledal. Danes upam na zanimivo dirko. Marquez se zdi mocen vprasanje kako bo na dirki. Rossi me je presenetil z drugim mestom. Upam da mu rata ponoviti lansko zgodbo.

Točno tako...uni bb si lahko vtaknejo v gobec, prokleti bedaki....
Itak, da sploh gledaš te resničnostne šove mora bit nekaj narobe s to osebo....

Sicer pa: glede na to, da Rossi vozi vedno boljše na dirki kot pa na Q, pričakujem dobro dirko Rossija in zmago, če se le ne bo uštel pri gumah
smile-1.gif

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Saj je itak cel dan dež napovedan...potem bo pa res veselo, ker še nihče nihče ni vozil dežnih gum...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.961
113
Kaj so že uradno povedali, kaj je bil problem v fp z gumami in če bodo kakšne omejitve na dirki zaradi tega?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
Uf uf uf..bojo pri Ducatiju navijal ušesa!

Yezzz se pa tako veseli drugega mesta kot da si ga je zaslužil (Pedrosa je vsaj korekten).

In seveda čestitke Marquezu.

(Suzuki prihaja
grims-1.gif
).

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik vincent pravi:

Yezzz se pa tako veseli drugega mesta kot da si ga je zaslužil (Pedrosa je vsaj korekten).

Haters gonna hate.

A je še kje drugje prenos kot na kanalu? A so lahko še bolj tečni s temi reklamami?