MotoGP 2015:

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.122
5.051
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik burst pravi:

A si ti nor? Se spomniš kaj so slovenceljni delali s Tepešem, ker ni pustil zmagati Prevcu?

Če Pedrosa vsaj malo razmišlja tako, kot si (očitno) želi večina Slovencev, potem mora ob tretjem mestu Rossija obvezno spustit Lorenza predse.

Evo, kdo ima voljo pogledat, kdo na forumu je najbolj pizdil čez Tepeša ker ni skočil manj, sedaj pa kot navijač Rossija najbolj *****, ker naj bi Špnaci pomagali Lorenzu.

Dvoličnost na kubik.

BTW. Sem navijač Rossija.

Ni problem v tem da je bil Tepeš boljši, problem bi bil, če bi na nek "legalen" način oviral druge tekmece. Recimo, namenoma pokvaril zaletno strmino ali se mu posc.al v njegov kombinezon (drugačen način oviranja tekmeca pri skokih mi trenutno ne pride na misel)

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Ma brez veze se je it s temi. Zdele pogledal celotno dirko. Mali je uspel s svojim poslanstvom, Rossi je pa dodal še češnjico na tortico liziki in si privozil kazen.

No in naknadno vidim, da je šel lepo Lizika predčasno z odra za zmagovalce. Toliko o tem, kakšen športnik je. boli njega za navijače, verjetno se mu je mudilo pogledat, a bo Rossi zgubil pike. Ne vem, če sem kdaj videl bolj usranega dirkača.

Nazadnje urejeno:

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.045
113
Sicer cisti offtopic ampak se tokrat: ce je kje blizje outdoor, se mi res ne da it v Graz. V blizini je Krsko, samo tam imajo samo 2 hitrejsa karta in enga Rotax-a. To se lahko dogovorim, za Lj naj Darjan, Avstrijo bos pa ja ti lazje spedenal. Samo to al gremo takoj dokler je se vreme al pa drug let. K za Graz smo ze cakal na termin. Ce se dogovorimo bo kar se mene tice veljalo in ne bom zaribal. Ce gre pa se kdo se toliko bolje, enga, dva frenda lahko se jst s seboj prpelem.

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Jst sm za, povejte kdaj. Drgac pa cigoti spanski so se oglasli:

Thank you for contacting us.
We will forward your request to our legal department and they will contact you shortly.

Sam pobriste me iz vase baze, to je vse miskoti...

No zrihtaj termin, darjan je tudi za, on bi se obračal.

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pA9zVKB2s-s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
nočna, Graz, na pravi stezi, fajn je blo
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Jaz lahko tudi do LJ skočim, če se dogovorimo za primeren termin
smile-1.gif

Ampak se bojim, da bo počasi tisti karting zaprl svoja vrata..ali pa tudi ne.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.045
113
Sploh vedu nism da obstaja to v Lj. Ma sej zdej je itak mal pozn... pridm iz sluzbe pa je ze noc...

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:

No in naknadno vidim, da je šel lepo Lizika predčasno z odra za zmagovalce. Toliko o tem, kakšen športnik je. boli njega za navijače, verjetno se mu je mudilo pogledat, a bo Rossi zgubil pike. Ne vem, če sem kdaj videl bolj usranega dirkača.

A zakaj je spizdil z odra.....če se pa pol Malezije dere Vale, Vale....kaj mu ostane drugega
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Lani je tudi v celju bil karting v hali:

http://indoor.karting-center.si/

V nedeljo 18.10.2015 zaključujemo sezono kartinga na strehi Citycenter Celje. Od novembra dalje nas boste lahko ponovno obiskali v INDOOR centru Celje (Celjski sejem) na atraktivni stezi z nadvozom.

Pa celje je glih tak na polovici med MB in žabarijo
wink-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Na popu še zmeraj palamudijo feni,da se je Marqez dotaknil noge z glavo! Torej jest se bom nastavil nekomu in se bo zaletel z glavo v mene in potem bom njega obtožil!
Italjan je dobil kazen zaradi namerne zaustavitve v zavoju! In to je dejstvo!
Koleno od italjana je mogoče reagiral obrambno,ker je dobil dotik z glavo,vendar ta dotik je bil zaradi pomanjkanja prostora in on je računal,da bo vseeno popravil linijo! Ne on je ni,ampak šele ko je španec padel je on precej nagnil motor,da je speljal naprej.

Torej kazen je zaradi zaustavitve,brca mogoče ni bila tako huda,vendar vseeno nepotrebna in usodna za španca!
Ali je španec namerno vozil počasi je pa druga tema in tudi če bi vozil počasi je smešno zakaj mu nebi italjan mogel uiti? Nevem zakaj italjan joka,zakaj mu ni ušel,dragi moji feni 46 kluba???

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Jaz se popolnoma strinjam s SJTV. Pa se nekaj so sedaj lepo povedali na popu, krsil je nenapisano pravilo, da se outsider ne mesa v boj prvaka. Pol pa se se laze naokoli. Jokica pa se je tudi nekaj bedno repencil vceraj.

Markez je pa ovinek zvozil, ko da bi imel teslin avtopilot. Bo treba dodat se lidar, tcas, laserje itd

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
902
91
28
select 1 from dual;
Saj vem da se borim z mlinom na veter pa vseeno... Vsi poudarjajo (npr. Pedrosa v intervijuju), da ima tisti ki je na notranji liniji prednost in lahko gre kolikor hoče na široko s tem da pusti prostor tekmecu (kar je M imel). Tudi ne vem zakaj dirkač, ki je spredaj nebi smel nekoliko počasneje zapeljati v ovinek, da zmede nasprotnika (ni pa R na polno bremzal).

Zame je vse skupaj še vedno dirkaški incident kot 100 podobnih situacij prej in 100, ki jih še bo in najbolj fer bi bilo da se nikogar ne (ali oba) kaznuje, saj sta oba kriva. To da so kaznovali samo enega pušča sum kuhinje in uničuje zaključek prvenstva za miljone gledalcev ali so navijači R ali L.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Je razlika če si ti počasen, ali namerno počasen... Nisi pa ti nič drugačen od VR fanov, le da ti vztrajno lajnaš kontra...