ksz...
Kot običjano zamujam z ogledom en dan ...a vidim da se je dogajalo na dirki in tule na forumu.
Veliko napisanega, a ne vem če je kdo opazil....dirka je imela zmagovalca!
Mogoče sem spregledal...a bom jaz:
Čestistke Pedrosi! Odlično odpeljano!
Lorenzo..OK...sem malo pričakoval da bo lovil Pedroso in ga ob koncu skušal prehitet.
Kar se pa Rossija in Marqueza tiče...vidi se, da je rosijo zavrela kri, to kar je naredil je bilo opomin njemu, ker je imel občutek da ga drka v glavo (zda ali ga je res ali ne...bi se mogoče dalo edino videti na telemetriji). Dvomim da je z nogo želel dejansko spodnest Marka - se je pač zgodilo - a bilo je nekako opozorilo, naj ga ne 'je.be'....a kot rečeno..a ga je a ga ni pa težko bit pameten.
Prvi krogi (predno sta prišla skupaj) Marquez, roko na srce, ni peljalal nič posebnega in dvomim d aje čakal Rossija, da bi ga špikal...med samimi prehitevanji, pa je logično da so časi padli in sta bila oba in bi lahko bila hitrejša.
Tu mogoče bi lahko tudi Rossi potegnil ročno in ga pustil kak krog pri miru, da bi videl in vedel ali ga namerno zadržuje...ali ne in bi tako oba peljala konkretno hitreje. Glede na njegovo starost bi bila to modra odločitev in dejanje....ker to kar je naredil, ni izpadlo ravno najboljše.
Škoda.
Celo prvenstvo je zdaj zgubiilo čar, ker kdorkoli bo zdaj zmagovalec to ne bo to in bo stvar prerekanj.