Citat:
Uporabnik burst pravi:
A si ti nor? Se spomniš kaj so slovenceljni delali s Tepešem, ker ni pustil zmagati Prevcu?Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Jaz samo upam, da Rossiju v Valencii uspe priti na tretje mesto in da Pedrosa zmaga.
Če Pedrosa vsaj malo razmišlja tako, kot si (očitno) želi večina Slovencev, potem mora ob tretjem mestu Rossija obvezno spustit Lorenza predse.
Evo, kdo ima voljo pogledat, kdo na forumu je najbolj pizdil čez Tepeša ker ni skočil manj, sedaj pa kot navijač Rossija najbolj *****, ker naj bi Špnaci pomagali Lorenzu.
Dvoličnost na kubik.
BTW. Sem navijač Rossija.
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Jaz samo upam, da Rossiju v Valencii uspe priti na tretje mesto in da Pedrosa zmaga...ali pa naj kar izloči jokico...
Citat:
Uporabnik burst pravi:
A si ti nor? Se spomniš kaj so slovenceljni delali s Tepešem, ker ni pustil zmagati Prevcu?Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Jaz samo upam, da Rossiju v Valencii uspe priti na tretje mesto in da Pedrosa zmaga.
Če Pedrosa vsaj malo razmišlja tako, kot si (očitno) želi večina Slovencev, potem mora ob tretjem mestu Rossija obvezno spustit Lorenza predse.
Evo, kdo ima voljo pogledat, kdo na forumu je najbolj pizdil čez Tepeša ker ni skočil manj, sedaj pa kot navijač Rossija najbolj *****, ker naj bi Špnaci pomagali Lorenzu.
Dvoličnost na kubik.
BTW. Sem navijač Rossija.
Citat:
Uporabnik JackSparrow pravi:
Ja točno to sem imel v mislih, dvoličnost na kubik.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Nekaj se kao kuha, da ga bodo "vsi" dirkači na štartu mimo spustli.
Če se kaj takega zgodi, potem je jasno, kaj si DIRKAČI mislijo o včerajšnji potezi Markeza. Vsi pa niso italjani oz. Rossi fanboyi.
Citat:
Uporabnik TGV pravi:
@rocky9, glede tega
"Zanimivo pa da v moto 2 in moto 3 ne kaznujejo nič, tudi če se zaletiš v koga zanalašč..."
Ne drži. Karl Hanika (moto3), pet točk in štart iz boksov na naslednji dirki.
Citat:
Uporabnik TGV pravi:
Niso uvedli letos; edina sprememba (2014) je da se kazenske točke ne brišejo na koncu sezone, veljajo eno leto od izreka.
Torej bo Rossi šel v sezono 2016 z štirimi točkami ...
Sankcije so pa : 4 točke , štarta koz zadnji, 7 iz boksov, 10 - prepoved nastopa na eni dirki.
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Jst sm za, povejte kdaj. Drgac pa cigoti spanski so se oglasli:
Thank you for contacting us.
We will forward your request to our legal department and they will contact you shortly.
Sam pobriste me iz vase baze, to je vse miskoti...