MotoGP 2015:

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
253
10
18
Slovenija
Ja točno to sem imel v mislih, dvoličnost na kubik.
467716-post_slo.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Jaz samo upam, da Rossiju v Valencii uspe priti na tretje mesto in da Pedrosa zmaga.
A si ti nor? Se spomniš kaj so slovenceljni delali s Tepešem, ker ni pustil zmagati Prevcu?

Če Pedrosa vsaj malo razmišlja tako, kot si (očitno) želi večina Slovencev, potem mora ob tretjem mestu Rossija obvezno spustit Lorenza predse.

Evo, kdo ima voljo pogledat, kdo na forumu je najbolj pizdil čez Tepeša ker ni skočil manj, sedaj pa kot navijač Rossija najbolj *****, ker naj bi Špnaci pomagali Lorenzu.

Dvoličnost na kubik.

BTW. Sem navijač Rossija.

Vem, AMPAK če zmaga Pedrosa, potem je to nova zmaga za Hondo, kar pa je bolj pomembno kot pa da zmaga španec (vsaj za Pedroso je po mojem bolj pomembno da zmaga Honda kot pa Yamaha in španec). Ne vem če bi Pedrosa dovolil da zmaga Yamaha (Honda je tudi v boju z Yamaho, kar se tiče vseh zmag v moto GP oz. 500 cc). Tako da Pedrosa ne vem če bo kar tako spustil Lorenza naprej, ker bi ga lahko že sedaj na tej dirki, če bi hotel (razlika na koncu ni realna, saj je jokica krepko spustil tempo, ker je vedel, da Pedrose ne bo ulovil, Rossi pa je bil predaleč da bi njega ulovil)...

Tukaj ni samo nacionalnost, ampak veliko pomeni tudi to, da zmaga MOŠTVO. Vsi pa vemo, da so Yamaha in Honda v hudem boju za prevlado v moto GP-ju
smile-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Jaz samo upam, da Rossiju v Valencii uspe priti na tretje mesto in da Pedrosa zmaga...ali pa naj kar izloči jokico...

Sej imam polno scenarijev, eden je izmed takih, da bi vsi jokico oviral na kvalifikacijah. :D

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Jaz samo upam, da Rossiju v Valencii uspe priti na tretje mesto in da Pedrosa zmaga.
A si ti nor? Se spomniš kaj so slovenceljni delali s Tepešem, ker ni pustil zmagati Prevcu?

Če Pedrosa vsaj malo razmišlja tako, kot si (očitno) želi večina Slovencev, potem mora ob tretjem mestu Rossija obvezno spustit Lorenza predse.

Evo, kdo ima voljo pogledat, kdo na forumu je najbolj pizdil čez Tepeša ker ni skočil manj, sedaj pa kot navijač Rossija najbolj *****, ker naj bi Špnaci pomagali Lorenzu.

Dvoličnost na kubik.

BTW. Sem navijač Rossija.

Kje ste zdej Tepeža pa Prevca najdl no. Moje greš komot počekirat če se ti da
smile-1.gif

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
@rocky9, glede tega

"Zanimivo pa da v moto 2 in moto 3 ne kaznujejo nič, tudi če se zaletiš v koga zanalašč..."

Ne drži. Karl Hanika (moto3), pet točk in štart iz boksov na naslednji dirki.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Moje lahko greste komot prebirat (če sem sploh kaj napisal). Še vedno sem mnenja da je Tepeš napravil pravilno, Prevc pa je imel vse v svojih rokah, tudi kakšno tekmo prej in ne samo zadnjo.

Kar se tiče fanov tule, nisem fan Rossija, še manj pa koga drugega. Tudi motoGP ne spremljam toliko da bi lahko komu pojasnjeval pravila ali kaj podobnega. Nikjer nisem pša zasledil, če so preverjali telemetrijo (čeprav posredno priznali da lahko dirkač ovira), upam da jim slednje se ne bo nekoč "zataknilo" in bodo koga kaznovali zaradi take vožnje. Še enkrat, Rossi si je zadevo zakuhal sam, kaznovan bi pa moral biti tudi MM. Ne vem če smo vsi gledali isto dirko, samo meni se je pred padcem zdelo da bi lahko MM odreagiral na stoinen način drugače, je pa šel "raje" v Rossija.
Napisal bom pa edino še tole...
Vem da je nešportno ampak privoščil bi vsem, da Rossi na zadnji tekmi sploh ne nastopi, Lorenza pa MM s seboj odnese v pesek.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Nekaj se kao kuha, da ga bodo "vsi" dirkači na štartu mimo spustli.

Če se kaj takega zgodi, potem je jasno, kaj si DIRKAČI mislijo o včerajšnji potezi Markeza. Vsi pa niso italjani oz. Rossi fanboyi.

To se "kuha" samo v glavah navijačev.

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Kometarji na alterju glede Tepeša so zeeeeeelo nadpovprečni. Razen Snečerja in še dveh podobnih pacientov, so se vsi strnijali, da je šlo za ferplej.
Očitno imam bolj v spominu paciente s kakega MMC.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.722
5.878
113
Dve besedi razumem, prve pa ne. Lahko kdo bolj nazorno razloži
evil.gif

Edit: small fuckig bustard
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik TGV pravi:
@rocky9, glede tega

"Zanimivo pa da v moto 2 in moto 3 ne kaznujejo nič, tudi če se zaletiš v koga zanalašč..."

Ne drži. Karl Hanika (moto3), pet točk in štart iz boksov na naslednji dirki.

Torej so to letos uvedli...kaznovanje namreč...ker če pogledamo kaj je delala lulika ko je bil še v teh nižjih razredih...to včeraj ni bilo nič...in če je baje bilo to zrelo za črno zastavo je bilo tisto od lulike zrelo za prepoved nastopa na minimalno 5-ih dirkah...ampak ker je to španec se ni zgodilo nič...

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Niso uvedli letos; edina sprememba (2014) je da se kazenske točke ne brišejo na koncu sezone, veljajo eno leto od izreka.
Torej bo Rossi šel v sezono 2016 z štirimi točkami ...

Sankcije so pa : 4 točke , štarta koz zadnji, 7 iz boksov, 10 - prepoved nastopa na eni dirki.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik TGV pravi:
Niso uvedli letos; edina sprememba (2014) je da se kazenske točke ne brišejo na koncu sezone, veljajo eno leto od izreka.
Torej bo Rossi šel v sezono 2016 z štirimi točkami ...

Sankcije so pa : 4 točke , štarta koz zadnji, 7 iz boksov, 10 - prepoved nastopa na eni dirki.

Zanimivo. Ker če pogledaš kaj je lulika delal v moto 2 in moto 3 (takrat mislim da so bila še druga imena), potem tu zelo smrdi. Dobesedno jih je zrival s steze pa nikoli nobene kazni...

Res upam, da Rossi letos osvoji naslov, potem pa gre do dorne in jih pošlje nekam...

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Krog po krogu

Analiza casov krog po krogu. Veckrat sta se prehitela in se Marquez naj bi vozil namerno pocasi in kljub temu sta zgubljala zelo malo. Edino v petem krogu skoraj sekundo pa se tu sta se prehitela veckrat. To je bila voznja na polno.
Tudi ko je bil Marquz s proge, Rossi ni nadaljeval nic hitreje, ceprav je imel prazno stezo. Samo enkrat v naslednjih 20 krogih je bil hitrejsi od Lorenza.

Glede na to, kolikokrat sta se prehitela, sta izgubila zelo malo casa in dvomim, da je kdorkoli vozil s kako rezervo. Tako dober ni noben od njiju, drugace bi imel ze naslov nekaj dirk nazaj.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Marc bi lahko vozil hitreje, pa ni. Legalno in legitimno, vendar podlo, sploh ko se je Lorencotu umaknil, kot da bi ga prehiteval za krog. Tale padec in zapiranje....ma šlo je na nož med njima cel čas in mali je pač v enem trenutku padel. O brcah nebi, ker se ve, kaj je brca. Tukaj bi Markec padel v trenutku, ko nebi bil več naslonjen na Rossija, se lepo vidi, da mu zmanjka ravnotežja.

Meni je žal, da se je pustil Rossi sprovocirat in da ni šel na nož z Liziko takoj. Tokrat nebi smel uporabit svoje večkrat videne taktike, ker bi moral računat na Malega in Lizike nikakor nebi smel spustit naprej brez boja. V tem trenutku nisem ravno ponosen nanj, ker mi gre mal v nos jamranje na tiskovki. Bil bi tiho in bi jih nadmudril drugače, saj zna.

Sedaj seveda pišejo vse sorte, pa da je žrl živce Maxu, pa kasnej Setteju, pa pol Stonerju, pa nevem kaj še. Max ga je onkrat lepo odrinil v pesek z roko, sam vsi sovražniki Rossija to radi pozabljajo. Pa še nekaj pozabljajo. Rossi je žrl živce svojim neposrednim tekmecem s katerimi se je boril za zmage in naslov, ne pa da bi se zanalašč mešal v bitko nekoga drugega.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Jst sm za, povejte kdaj. Drgac pa cigoti spanski so se oglasli:

Thank you for contacting us.
We will forward your request to our legal department and they will contact you shortly.

Sam pobriste me iz vase baze, to je vse miskoti...

No zrihtaj termin, darjan je tudi za, on bi se obračal.

nočna, Graz, na pravi stezi, fajn je blo
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Zakaj ni bilo hitrejših časov Rossija po padcu MM?? Vodilna preveč pobegnila. Očitno se je Valetu šlo vsaj za tretje mesto, ker če bi tako nadaljevala z mulcem MM, bi bil lahko Vale v pesku.