MotoGP 2015:

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Malinovc je pokazal nedoraslost in čisto nič drugega. Tako obnašanje pa zna stat še marsikaterega naslova. Saj je iz tega razvidno, da je oviranje postalo pravilo.

Glede kako je do sedaj metal malinovc na treningih in tekmah po tleh drugih gre za pričakovati, da bo tudi sam deležen takega fer playa, predvsem ko se mu bo šlo za prvenstvo..

Lahko si malo zavtriš njegovega fer playa iz Moto2 ali pa še iz Pedrosovih ust, ko je poljubljal zadnji del motocika...
To kar počne sedaj je domana Maxa, ki vemo kje je končal na smetišču zgodovine. Pa čeprav ni bil slab dirkač.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Sicer pa zna biti drug leto zanimivo, če bo MM v lovu za prvenstvom in Rossi ne bo neposredno v boju za prvaka. Se znajo vloge obrnit in bo MM dobil nazaj porcijo.

Drugo leto vsekakor navijam za Pedroso. Hiter in zrel dirkač. Pa upam da bodo Ducatiji konkurečni.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Lecter pravi:
Citat:

To je počel tudi prejšno dirko, kako hiter pace ima pa je pokazal ko je rekord steze naredu v zadnjem krogu...

A bo zdej šlo???
Point Marcovega početja je bila oviranje Rosija in nič drugega. Če bi se Marc odpeljal kot se je vedno do zdaj tega nebi blo... Samo to ni bla Marcova naloga ampak zadrževat Rosija...

In to je pocel, ker je zelel nagajati Rossiju? Zakaj je celo z rekordom steze prehitel Lorenza? Da nagaja se Lorenzu? V bistvu je Lorenzu odvzel se vec tock.
Torej rad nagaja vsem? Najbol jim nagaja, ce zmaga. Tako nagajivi bi bili radi vsi po moje. Samo eni nimajo znanja, drugi nimajo materiala.

Zakaj je prehitel Lorenza? Zato ker je ZMAGAL dirko potem. Če bi bil Pedrosa takrat prvi npr., pa jokica drugi, lulika pa tretja, verjemi, da ga ne bi šel prehitevat. Ravno zaradi tega ni šel včeraj v lov za jokico...
Pedrosa pa je bil neulovljiv oz. važno da je zmagala Honda...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
V moto GPju so očitno sodniki enaki imbecili kot v F1. Dirke sicer nisem gledal (nisem glih nek fan MGP zadnjih par let), sem si pa pogledal posntek padca MMja. Dobil je, kar je iskal. Rossi mu je pustil ful placa (dor roba steze je bil še vsaj meter ali meter in pol), MM je pa zavil v njega. MM je imel dovolj prostora, da ne nagne v ROssija, pa še vedno ostane na stezi. Vozit "čudno" linijo in hitrost je v dvoboju na stezi pravica vsakega dirkača - ne smeš pa tekmeca izrinit iz steze (kar je zelo popularno in nekaznovano v F1) - ampak tu je bilo do roba steze še daleč, Rossi bi lahko MM peljal čisto do bele črte, pa bi bilo vse po pravilih. MM je bil tu pač v slabšem položaju, če zna, bi moral vztrajat Rossiju ob boku, če ne, pač popustit - ali pa pač tvegat trčenje, celo trčit - ampak potem je pač kriv sam, ne pa tisti, v katerega je trčil.
Če Rossija ne bo na naslednjo dirko, čisto razumljivo. Pa upam, da se pritoži, ker taka kazen ne zdrži po nobeni logiki in predpisih.
No ja, jaz bi na njegovoem mestu šel v Valecijo, pa tam pač naredil, kar je treba narediti (tudi MMju).

Lepo se vidi, tudi to, da Rossi pogleda naprej in konča svoj manever, potem se pa šele zabije v nogo Markez. Dejansko enako kot je jokcal v Asnu, samo da so ble vloge obrnjene, peljal bi naprej, padec je bil povsem nepotreben in manever legalen.

Nelegalen bi bil recimo brake check, kot so za Rossija preverjali, ko je rolling Stonerja pustil zad v pesku v epski dirki v Laguna seci.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Gledal sem že kar nekaj posnetkov MM in njegovih voženj. OK. Pustmo to. Ampak, v boksih sem opazil zanimivo situacijo. Njegoc oče (vsaj mislim da je) po najmanjši napaki tamalga skoraj znori med mehaniki. Kriči, maha.... bla bla. Nekak sem dobil občutek, da je tamalmu vcepljeno v glavo, da je najboljši za zmeraj. Očitno mu njegov ego dovoljuje, da bo kr on določil svetovnega prvaka, če je že sam zahebal sezono. Samo najboljše bi pa bilo na vsi trije štartajo iz zadnje vrste. Čeprav Lorenzo ni bil vpleten v padec, je pa vpleten v kuhinjo.

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
253
10
18
Slovenija
Recimo da bi bila MM in Lorenzo Slovenca bi vsi navijal za naše a ne? Za kaj bi moral osvojiti naslov en Italijan, če ga lahko naš?
A se še spomnite skokov? Vsi na glas smo govoril Tepeš si ga zajebu. Še Avstrici in Nemci so bili začudeni, da mu ni pomagal. Pri nijh se sigurno to nebi zgodilo. Malo za šalo malo za res. Zdej pa navali narod.

Nazadnje urejeno:

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Fotr od MM je pa itak pacient,kasna galama,ker ga je Rossi vgojno namesto njega....nimajo vsi treh cistih pr Markezovih ocitno.

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
253
10
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Gledal sem že kar nekaj posnetkov MM in njegovih voženj. OK. Pustmo to. Ampak, v boksih sem opazil zanimivo situacijo. Njegoc oče (vsaj mislim da je) po najmanjši napaki tamalga skoraj znori med mehaniki. Kriči, maha.... bla bla. Nekak sem dobil občutek, da je tamalmu vcepljeno v glavo, da je najboljši za zmeraj. Očitno mu njegov ego dovoljuje, da bo kr on določil svetovnega prvaka, če je že sam zahebal sezono. Samo najboljše bi pa bilo na vsi trije štartajo iz zadnje vrste. Čeprav Lorenzo ni bil vpleten v padec, je pa vpleten v kuhinjo.

A si bil zraven da to veš.
hysterical-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Še vedno niso podali razlage kaj je storil Rossi narobe, katero pravilo je kršil?
A to, da ga je vodil na linijo, ki ni idealna? Pa saj to delajo vedno ko prehitijo v ovinku in zapirajo potem iz ovinka...torej zakaj ne takrat kaznujejo?
A lulika ni imela dovolj prostora? Koliko ga rabi? 20 metrov?
To je pač dorna, ki bo naredila vse, da letos Rossi ne bo zmagal. Če so šli spreminjat pravila par let nazaj izključno in samo zaradi lulike, potem to danes ni nič čudnega.
Itak ko bo Rossi končal bo gledanost padla zelo zelo nizko...me zanima kaj bo potem ta gnila dorna naredila...

Citat:
Rossi was given three Penalty Points for causing the clash that put Marquez down and out of the race, after which the Italian rode to third behind Dani Pedrosa and Jorge Lorenzo.

Citat:
Rossi was handed three Penalty Points for the contact, Race Direction accepting he deliberately pushed Marquez wide but did not want him to fall. Some 'provocation' by Marquez was also taken into account, although Race Direction made clear the Spaniard did not break any rules.

Zgleda, da sploh ne bi smel dirkat . . .
grin1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik JackSparrow pravi:
Recimo da bi bila MM in Lorenzo Slovenca bi vsi navijal za naše a ne? Za kaj bi moral osvojiti naslov en Italijan, če ga lahko naš?
A se še spomnite skokov? Vsi na glas smo govoril Tepeš si ga zajebu. Še Avstrici in Nemci so bili začudeni, da mu ni pomagal. Pri nijh se sigurno to nebi zgodilo. Malo za šalo malo za res. Zdej pa navali narod.

Eno je to da so vsi španci, drugo (za MM še pomembnejše) je pa to da bo imel VR en naslov manj. Mulc si itak misli da ga bo prehitel in je seveda lažje preseči 9 kot 10.

Pacijent. Če bi bil jaz Rossi bi ga šel še v boksih malo "pošlatat". Itak se mu jebe, keša ima dovolj, prvenstev tudi in bolj rabi Dorna njega kot on njo.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Jah, kaj misliš, da bodo v Valencii kaj bolj naklonjeni VR? MM je včerja samo dokazal, da je otrok, ki je dobil motorček za to, da nagaja komur hoče. Komisija oz. vodstvo dirke pa mu gre na roko.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Še vedno niso podali razlage kaj je storil Rossi narobe, katero pravilo je kršil?
A to, da ga je vodil na linijo, ki ni idealna? Pa saj to delajo vedno ko prehitijo v ovinku in zapirajo potem iz ovinka...torej zakaj ne takrat kaznujejo?
A lulika ni imela dovolj prostora? Koliko ga rabi? 20 metrov?
To je pač dorna, ki bo naredila vse, da letos Rossi ne bo zmagal. Če so šli spreminjat pravila par let nazaj izključno in samo zaradi lulike, potem to danes ni nič čudnega.
Itak ko bo Rossi končal bo gledanost padla zelo zelo nizko...me zanima kaj bo potem ta gnila dorna naredila...

Citat:
Rossi was given three Penalty Points for causing the clash that put Marquez down and out of the race, after which the Italian rode to third behind Dani Pedrosa and Jorge Lorenzo.

Citat:
Rossi was handed three Penalty Points for the contact, Race Direction accepting he deliberately pushed Marquez wide but did not want him to fall. Some 'provocation' by Marquez was also taken into account, although Race Direction made clear the Spaniard did not break any rules.

Zgleda, da sploh ne bi smel dirkat . . .
grin1.gif

To sem prebral vse ja, ampak a niso upoštevali tega, da se je lulika najprej dotaknila Rossija, šele nato je Rossi "odreagiral". Če je lulika nespo in pade ob vsakem dotiku si je sam kriv...naj se malo "nabilda" pa bo
smile-1.gif

Zakaj potem ne kaznujejo dirkačev, ki prehitijo v ovinku in potem zapirajo dirkača katerega so prehiteli? Tudi tam jih namenoma probajo stisnit ven, brez da padejo....

Ta kazen je neumna in je le delo gnile španske dorne...
Zanimivo pa da v moto 2 in moto 3 ne kaznujejo nič, tudi če se zaletiš v koga zanalašč...

Jaz samo upam, da Rossiju v Valencii uspe priti na tretje mesto in da Pedrosa zmaga...ali pa naj kar izloči jokico...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Rossi naj lepo bojkotira, njegovi navijači tudi, pol se naj pa Lizika sam sebe v zadnjem krogu zapelje v pesek, pa bo mir.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Rossi naj lepo bojkotira, njegovi navijači tudi, pol se naj pa Lizika sam sebe v zadnjem krogu zapelje v pesek, pa bo mir.

To bi pa blo še bolj legendarno ja! :D

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Nekaj se kao kuha, da ga bodo "vsi" dirkači na štartu mimo spustli.

Če se kaj takega zgodi, potem je jasno, kaj si DIRKAČI mislijo o včerajšnji potezi Markeza. Vsi pa niso italjani oz. Rossi fanboyi.

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Jaz samo upam, da Rossiju v Valencii uspe priti na tretje mesto in da Pedrosa zmaga.
A si ti nor? Se spomniš kaj so slovenceljni delali s Tepešem, ker ni pustil zmagati Prevcu?

Če Pedrosa vsaj malo razmišlja tako, kot si (očitno) želi večina Slovencev, potem mora ob tretjem mestu Rossija obvezno spustit Lorenza predse.

Evo, kdo ima voljo pogledat, kdo na forumu je najbolj pizdil čez Tepeša ker ni skočil manj, sedaj pa kot navijač Rossija najbolj *****, ker naj bi Špnaci pomagali Lorenzu.

Dvoličnost na kubik.

BTW. Sem navijač Rossija.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
http://www.motorsport.com/motogp/news/rossi-unsure-if-he-will-race-in-valencia-motogp-decider/ prezgodaj ampak vseen, 10ico mu privoščim pa naj dvigne pokal in še kakšen skeč bi lahko naredil za samo dorno. En majhen bazenček z vodo, ladjica z napisom dorna pa mm gor in jlo pa jo lepo potopi.
smile-1.gif

No sej to je zanimivo, kako vidijo samo Rossija, češ da je on kriv, čeprav je imel mm dovolj časa, da bi ukrepal po svoje in glede na to kako obvlada motor, zambremzal in spremenil linijo ter šel mimo.