Pac nadaljujejo tradicijo mame, ki jim je kupovala cevlje do 30 leta.V primerjavi s "supergami" in znamkami omenjenimi zgoraj, je to vrhunec mode za Alter, očitno.
Pac nadaljujejo tradicijo mame, ki jim je kupovala cevlje do 30 leta.V primerjavi s "supergami" in znamkami omenjenimi zgoraj, je to vrhunec mode za Alter, očitno.
Ti k si doktor s sedmico, pogelj si znamko Digel. Toplo, trendy pa vsaj nek stil je.
Morda sem jaz snowflake, samo meni ni bil noben predlog pretirano všeč oz sem zadržan v komentarju. Ti k si doktor s sedmico, pogelj si znamko Digel. Toplo, trendy pa vsaj nek stil je.
https://www.efootwear.eu/s.html?q=diegl in ostale spletne strani.
Torej, če prav razumem, ker je doktor (zobozdravnik) in vozi "sedmico" (rabljeno), je prefin, da bi nosil kaki Transporter ali pa Cat? Mora nosit nekaj "statusu primernega?"
Jaz bi te vzel, res pa izgledajo malo preveč robustni ...
Poglej priponko 30235Poglej priponko 30235
sem napisal zgoraj : ga zebe v podplate
Avtor išče nekaj lahkega, ne za planine ( Torej - topli, lahki, pa da niso preveč krampasti - da se da normalno avto vozit z njimi. )
Killa je napisal:
Povsod kjer gledam sta samo dve varjanti - ali pohodni zimski čevlji za v hribe ali neki tanki usnjeni, ki pa niso več primerni za trenutno sranje od vremena. Imam ene podložene usnjene pa me hitro zazebe skozi podplat, v avtu pa zašvicam...
Kle te ne more zebst v podplat, definitivno ... če pa gledaš na izgled, pa raje kupiš kake elegantne čevlje ... samo eno z drugim se malce izključuje, kajne?
Torej, ali izgled, ali "ne zebe v podplate" ... it is up 2 U
opažam podobno. daš chinos pa srajco pa si nad 95% tipov v SLO.Lahko definiraš prefin, jaz bi rekel da sem morda malo nostalgičen in delovno "predpisan". Nekoč je veljalo, da za posamezna delovna mesta velja primern dress code. Danes pa res vidiš že svega i svašta, samo jaz se ne pustim. Kravate sicer ne nosim, nikoli pa ne bi imel supergov na obleko, kar je danes dosti pogost pojav. Pa pri čevljih tudi vidim, da večina ljudi nima ravno okusa oz jim je dosti vseeno.
No, saj se ne čudim preveč, ko pa nekateri mladci black tie event razumejo zelo dobesedno. S takimi gor rasti je okoliščina, ki jo ne zavidma nikomur.
Lahko definiraš prefin, jaz bi rekel da sem morda malo nostalgičen in delovno "predpisan". Nekoč je veljalo, da za posamezna delovna mesta velja primern dress code. Danes pa res vidiš že svega i svašta, samo jaz se ne pustim. Kravate sicer ne nosim, nikoli pa ne bi imel supergov na obleko, kar je danes dosti pogost pojav. Pa pri čevljih tudi vidim, da večina ljudi nima ravno okusa oz jim je dosti vseeno.
No, saj se ne čudim preveč, ko pa nekateri mladci black tie event razumejo zelo dobesedno. S takimi gor rasti je okoliščina, ki jo ne zavidma nikomur.
opažam podobno. daš chinos pa srajco pa si nad 95% tipov v SLO.
vsakemu svoje, meni so. vsaj tiste katere jaz nosim so bolj udobne kot kavbojke.Ker? Chinos so kao nekaj boljšega kot 501-ke?
Treba je ločiti med dress code in okusom. Medtem, ko dress code za nekatere prireditve/dogodke še vedno velja (kot so recimo gledališče, slavnostne večerje ipd), za delovna mesta že dolgo več ne. Na srečo (za nekatere pa na žalost) se je ljudi začelo ceniti po njihovih sposobnostih in ne po njihovem okusu za modo ali tradicinalnosti.
Zmotil me je pač tvoj stavek "ti ki si fdoktor s sedmico" - so what? Ogromno doktorjev se v službo vozi z motorji in full leather opremo, ali pa se peciklom in v trenirki. Še vedno so enako cenjeni in enalo sposobni. Ne vem, zakaj bi na njih gledal kakorkoli drugače...