Točno, enake so moje izkušnje.Večino imam opravka s tujci. Ljudje, ki so do svojih položajev prišli z znanjem in ki so samozavestni na svojih položajih, ti se ponavadi požvižgajo na dress code. velja od inžinerjev do zelo zelo visokih položajev (tudi CEO). Ljudje, ki so prišli do položajev z starostjo, kao neke zasluge in napredovanja, ter ljudje, ki so na svojem področju ne blestijo ravno z znanjem in iznajdljivostjo, hočejo pa narediti nek vtis ali se "postaviti" - ti pa se gredo nek dress code in modo.
Včasih lahko k meni pride kakšen vodja inžinerjev pri BMW, uglajen, poln besed, perfekten derss code - temu že na čelu piše "bullshit." Lahko pa grem do vodje R&D pri Volvu, pa me pričaka v kavbojkah, neki majci in natikačih. V žep pa me pospravi dok si rekel "keks."
Imas prav. Jaz lahko dobim vse z namazanim jezikom, imam pa samo eno telo in nisem vec star 20 let. Kombinacija vsega je zmagovalna vedno in povsod. Sem sam poizkusil biti vse od bajsija do bildanega in mi ne bo nihce govoril, da so bajsiji veseli v svojem omejenem telesu. Mislim, da tudi ti nisi ravno couch potato ampak skrbis zase in z namenom.Če se nekdo v gozdarskih čevljih in lumberjack majici pčuti OK, še ne pomeni da je redneck. Tako kot ti v designerskih hlačah še nisi Brad Pitt.
Kdor rabi obleko in fitness, da je uspešen pri nežnem spolu, tisti se naj malo zamisli prvič nad sabo, drugič pa nad osebo, ki je z njim zaradi izgleda.
Še to - skorajda vsako žensko se da "dobit" z namazanim jezikom. Tudi z malo "lampija"