Poglej katero verzijo imaš , da ne nalagamA se še komu dogaja po posodobitvi , da med hlajenjem začne toplo pihati in v momentu ogreje kabino?
Zivljenjska doba brisalcev se je pri meni merila do Tesle v letih.Ko vklopis "avtopilot" da boljse vidi oz kamero si čisti. Na suho![]()
Nihala je temperatura za nekaj C, kljub temu da nisem nic slatal nastavitveA se še komu dogaja po posodobitvi , da med hlajenjem začne toplo pihati in v momentu ogreje kabino?
Temperatura niha ful. Enkrat te zebe, cez 20 minut se kuhas.Klima sicer deluje vrhunsko ravno v teslah, precej boljse kot recimo v bmw-jih.
Lepo hladi brez obcutka pihanja.
V model 3 teh tezav ni…Temperatura niha ful. Enkrat te zebe, cez 20 minut se kuhas.
Obmocja na vrhu glave ne mores ohladit in imas nad usesi vsaj 10C vec kot pod vratom
Temperatura res niha ko je zunanja temp. neprava oz okrog nastavljene in ugasa in vklaplja klimo.Temperatura niha ful. Enkrat te zebe, cez 20 minut se kuhas.
Obmocja na vrhu glave ne mores ohladit in imas nad usesi vsaj 10C vec kot pod vratom
Koštruna daj pod rit.Pihanje, da smo natančni je daleč najboljše oz najmanj moteče in sem kar precej v premijah.
Največja kritika je "leder" in ob prvi priliki zamanjam za novega Y z hlajenjem sedežev
Mogoce idvis o tudi kako visoko si z glavo. Pa sem imel med glavo in steklom za bistveno vec kot pest prostora (10cm).V model 3 teh tezav ni…
Res sem imel vklopljen avtopilot. Tale brisalec me je kar lepo živciral. A avtopilot nikoli ne pospešuje, dokler dokončno ne zamenjaš pas
Se dobro, da so ga ukinili pri novih izdobavah …Avtopilot (tazastonjski) je še največji fail pri Tesli; se izklapa pri menjavi pasu, prepočasi pospešuje in brisalce preklapa na "Auto". Imam commander, da mi daje na off brisalce avtomatsko.
Jaz imam to "težavo" pri trojki.V model 3 teh tezav ni…