Morilec Krambergerja ne dovoli postavitve plošče.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
se spomnim fore, ki je takrat krožila
...-pogleda Bavčar v helikopterju na uro in zakolne,,šit , prezgodnji smo , pilot! dej še dva kroga prej nared!,,
Slovenski narod je imel vedno sposobnost intuitivno dojet stvari in jih skonvertat v črni humor
lahko nas fizično, ekonomsko in moralno uničite, ampak resnice skrit pred nami , nikoli
ne-ne-1.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi: To je lahko naključje. Ne bi bilo čudno če se je takratna elita vozila naokoli z helikopterji, recimo na shoping v Milano, vmes so šli pa še malce pogledat kaj se dogaja!
evil.gif

Sicer pa je sistem zvez deloval povsem enako kot sedaj, sploh v letih po vojni so bile radijske zveze osnova sporazumevanja in nekdo ki je visel na pravi frekvenci je vedel vse kar se je dogajalo (torej recimo po prijavi streljanja je Bavčar čisto BP zvedel ob istem času kot operater na centru).
In to v nedeljo popoldan.
In prav zaradi tega, ker sta bila dan in ura zelo neobičajna za helikopter na tistem helioportu, sem bil bolj pozoren, kakor običajno.
Glede komunikacij pa - pagerji da, stalno vklopljene postaje pa malo verjetno.
Še vedno pa ostane hitrost pripravljenosti helikopterja.

Torej?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
315
83
Ne mi rečt, da so vedli in ''prehitro'' odreagirali? Kao ne bojo vedl? Zakaj neb počakal še par minut, da ne bo sumljivo?

Nazadnje urejeno:

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Nič ne trdim, le tega nekako ne morem pozabit. je bilo res nekoliko preveč 'naključno' kakor pravi Utiševalec.
In tudi to, kar praviš - lahko bi počakali še nekaj deset minut, recimo da bi bilo dobre pol ure dovolj.
Potem tega jaz danes ne bi pisal.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
ksz

pozabljate, da je Kramberger takrat ustanavljal stranko
za predsednika res ni imel šans, njegova stranka bi pa komot pobrala enih 15% na volitvah v parlament

tolk o teorijah zarote...

o ostalem pa:
65 metrov ni nič... to ga jest z bereto zadanem, s kakšnim promilom še lažje kot brez
smile-1.gif

2,5 promila za jagra je pa tud čist v okviru standardov (JUS)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Ne mi rečt, da so vedli in ''prehitro'' odreagirali? Kao ne bojo vedl? Zakaj neb počakal še par minut, da ne bo sumljivo?
Pamet nikoli ni bila močnejša stran naše smetane, večino časa jih vodi nečimernost,
,,minister Bavčar že čez pol ure prispel na kraj dogodka,, so poročali novinarji -neprecenljivo za ljudi njihove baže
uf-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
ksz

pozabljate, da je Kramberger takrat ustanavljal stranko
za predsednika res ni imel šans, njegova stranka bi pa komot pobrala enih 15% na volitvah v parlament

tolk o teorijah zarote...

o ostalem pa:
65 metrov ni nič... to ga jest z bereto zadanem, s kakšnim promilom še lažje kot brez
smile-1.gif

2,5 promila za jagra je pa tud čist v okviru standardov (JUS)

daj, ne kliči eazya...

no, glede tega zloglasnega strela sem jaz govoril s precej boljšim strelcem od mene (poklicni uniformiranec, specialnost - ostrostrelec) , ki je poznal ta dogodek in je dejal, da na tako razdaljo z naslona tudi pod vplivom alkohola in v takih okoliščinah, kot so bile tedaj na kraju samem, nekdo, ki je sicer lovec, lahko zadane, je povsem mogoč strel.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.240
1.397
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Pamet nikoli ni bila močnejša stran naše smetane, večino časa jih vodi nečimernost,
,,minister Bavčar že čez pol ure prispel na kraj dogodka,, so poročali novinarji -neprecenljivo za ljudi njihove baže
uf-1.gif

Mislim da si tu totalno mimo vsekal.Če nebi bili pametni nebi mogli bit na oblasti se strinjaš ?

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
no, jest sm gledal tako imenovane "strelce", ki na 300 metrov niso zgrešili niti enkrat
pa ne z lovsko puško ampak z belgijsko plastiko

na 3x manjšo razdaljo pa tud jest nisem, pa nisem strelec... mensezdi sm riba al kaj že...
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Mislim da si tu totalno mimo vsekal.Če nebi bili pametni nebi mogli bit na oblasti se strinjaš ?
Zdravo kmečko logiko sem imel v mislih
ne rečem pa, za tolik škode kot jo je naredil Bavčar v slovenskem gospodarstvu, pa res moraš nekaj znat, ker če bi postavil mene v to situacijo, pri najboljši volji nisem sposoben toliko uničit v tako kratkem času, pa če bi sprejemal poslovne odločitve na podlagi obnašanja domačega mačka in metanja kocke, ko ne bi uspel takšnih firm pokopat.
Zdaj pa hodi okoli ves napihnjen da se človeku gabi
uf-1.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
eh, old shatterhand je zadel vse, ampak on je mel tole:

se opravičujem za precej slabo sliko, ampak ta je še najboljša kar mi je ratal....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
To sklepaš po svojih? 2 stran, pa je Kučan prvič omenjen, JJ pa še sploh ne. Alter se definitivno popravlja.

Nekdo je napisal da ni bil inteligenten. To ne drži, bil je zelo inteligenten, celo preveč, zato smo ga imeli za čudaka.

Kdo ga je pihnil ne vem, potrebe za to pa ni bilo. Realno ni imel šans, da bi kaj naredil v politiki. Je bil premalo pokvarjen.

JJ je prvič omenjen na prvi strani. Sicer kao ni, ampak je.