http://www.dnevnik.si/mnenja/pisma-bralcev/zakaj-spomenika-ivanu-krambergerju-letos-se-ne-bo
Samo v banana republiki ima morilec več pravic kot žrtev.
Samo v banana republiki ima morilec več pravic kot žrtev.
Citat:
Med drugim je znano, da se je premoženjsko stanje Petra Rotarja in njegove
kmetije po njegovem prihodu iz zapora bistveno spremenilo, čeprav za to ni bilo
znane prihodkovne podlage. Potrjuje se dolgoletni sum, da za Petrom Rotarjem
stojijo neke druge, veliko močnejše sile, ki jim zelo dobro služi.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
če ga je ta stric res poču potem svaka mu čast.ker nabasan je bil ko mina tak da dvomim da je sploh bil sposoben držat puško v rokah.
se mi zdi da so ga rdeči pospravili ker jim je bil nevaren tekmec
ker to da bi začel pit par minut pred strelom in da bi ga prijelo par minut po strelu ni možno?Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
če ga je ta stric res poču potem svaka mu čast.ker nabasan je bil ko mina tak da dvomim da je sploh bil sposoben držat puško v rokah.
se mi zdi da so ga rdeči pospravili ker jim je bil nevaren tekmec
Približno takšno je tudi moje mnenje.
Prav takrat, ko se je ta strel zgodil, sem bil v neposredni bližini helioporta v Ljubljani. Časovna razlika med strelom in vkrcavanjem visokih policijskih funkcionarjev (na čelu z Bavčarjem) v helikopter je bila med 10 in 15 minut.
Do tega sem prišel, ko sem zvečer poslušal poročila in čas primerjal z mojim opažanjem.
Zato od začetka nisem verjel v zgodbo o pijanem strelcu.
Prvi med njimi je bil Bavčar, ostalih imen pa ne vem, vem le, da so bile policijske uniforme s precejšnjim 'okrasjem' vsaj pri dveh, eden ali dva pa sta bila v civilu.Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Lahko napises kaj vec, kateri funkcionarji so bili to? Ne dvomim, samo zanima me. Sem bil takrat se v ljudski soli..
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Bavčar je bil takrat notranji minister, ne nazadnje mi je v spominu ostal tudi zaradi tega, ker........................ In njegova pojava je takšne vrste, da je ne moreš zgrešiti.