Monster truck show

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
To ni moNster truck ampak moJster truck. Mojstri so sami sešvasal neki k ma mal večja kolesa od traktorja in se premika.

Taka prava pošast more met nekaj tisoč konjev oz tok moči da nardi salto nazaj če da gas do konca, ne pa da MOREDdat gas do konca da sploh lahko spelje.

Sem še malo pregledoval fotke in izgleda šasija res bolj doma sešvasana varianta. V smislu imamo vse kar rabimo da se premika, zdaj pa dajmo to nekako skupaj spravit.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.361
3.053
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če vloga vsebuje vse potrebno, je lahko napisana tudi s kulijem na wc papir...

Hja! Načeloma imaš morda prav ampak neka vloga ali prošnja je tudi nekakšno ogledalo osebe, ki jo zpiše in oblikuje. In organizatorji "munster truck" prireditve so to lepo dokazali saj je njihova predstava točno taka, kot njihova vloga za uporabo prostora - šalabajzerska! Problem je le, ker te vloge žal niso videli ljudje predno so kupili vstopnice. In, kot je že Brooks omenil, me prav zanima kdo bi sprejel v službo nekoga, ki pošlje prošnjo spisano, kot kup bruhanja.

Citat:
Uporabnik trigga pravi:

In se nisi mogel prej oglasit?
10.gif

Žal sem prepozno opazil tvoje poizvedovanje
redface-1.gif
Pa tudi ti bi lahko nekaj dni prej odprl debato o tem dogodku!!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.329
7.086
113
pri taščici
A bodo v kopru isti? 30.4. Videl nekega monstra, pa nek dragstar parkiran ob rondoju. Kaksnega vabila nisem zasledil, je pa res da nisem veliko buljil ker sem vozil.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.329
7.086
113
pri taščici
A sedaj so se pa v lj k lidlu v btc privlekli. Sem sedajle gledal njihov monster s 4 cilindrskim deutz (torpedo) motorjem , skoraj brez vzmetenja. Podvozje pa ne vem od katerga "Tamcka" je.

B81

22. jul 2007
37.941
11.130
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če vloga vsebuje vse potrebno, je lahko napisana tudi s kulijem na wc papir...

No to seveda ni res.
Sem dobil prošnjo za delo:

Pozdravljeni!

Vljudno prosim za delo, ki bi ga lahko opravljala.

Lep pozdrav!

Hehe, napisano na roko. Če bi imeli razpis in bi moral odgovoriti nazaj in če mora tale dat na zavod potrdilo, bi napisal, da se eni zajebavajo.

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A sedaj so se pa v lj k lidlu v btc privlekli. Sem sedajle gledal njihov monster s 4 cilindrskim deutz (torpedo) motorjem , skoraj brez vzmetenja. Podvozje pa ne vem od katerga "Tamcka" je.

hahahaha, sej po radiu tudi oglašujejo monster truck show in pa tokio drift show
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.329
7.086
113
pri taščici
Zadnjic sem jih videl v selitvi skofjo loko. Kje so sedaj? Glede na videno "zverino" od blizu, bi rekel da to ne gre nikamor. Priblizno tako kot kak star "tamcek 75 4x4" iz casov JNA. Edino cez kak plocnik malo lazje spleza zaradi 26" koles se mi zdi.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Pojdi raje na pico ali burek, bo bolje porabljen denar. Če dam večje gume na jeepa, smo tam-tam. No, pri meni bo vsaj bolje slišat.