Sem se moral registrirat za tole čeprav že dlje spremljam.
Ta zadeva je kot ste ugotovili ogromna šalabajzerija. Imel sem priložnost videti njihovo prošnjo za najem prostora v teh dneh. Slabše spisane prošnje nisem videl v življenju. Na A4 listu zgoraj levo ni spuščeno nič prostora ampak je s kulijem natlačeno dopisano naslovnikovo ime. Pod tem so podatki firme in s kulijem dopisani 2 telefonski številki Vojča in Alena. V jedru je več črt na katerih so dopisani podatki v prošnji, naprimer 'prosimo za prostor v izmeri ______________'. Prostor zaprošen je 60×20m. Na koncu prošnje piše 'Zavezujemo se da bomo zapustili prostor v takem stanju kot nam je bil predan' in 3 cm v desno s kulijem dopisano 'DA.'. Pod tem kot bi bilo v zaključku oz. pozdravu pa je spet s kulijem obnovljena zadeva v stilu 'Prosimo vas za najem prostora za prireditev Monster Trucks...'. Lepe besede na koncu tudi kakor se spomnim ni kot je naprimer 'lep pozdrav'.
Jaz kar nisem mogel verjeti kako je nekdo zmožen poslati tako ogabno prošnjo brez vsakega stila, s _____________, z dopisovanjem s kulijem na kretenski način. Kako jim sploh kdo odgovori na tako sranje in dobijo kak prostor?