Moj zadnji nakup

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Sicer ni nakup, je darilo, ampak tako kot sem si želel, mislm VDO MC 1.0+ je (brezžični)
cheer.gif

1505850.jpg

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Huda zadeva ...a se to kej šraufa al samo gor zatakne? Tudi jst iščem nekaj takega,ampak tako, da dam na hitr gor, ko potrebujem, ker drugače poskušam met čim manj teh dodatkov na kolesu.

lp

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Čas je za nove tekaške superge. Vzela bi Asics Gel Kayano 18. Kje jih dobim najceneje?
Pri nas so cca 160 EUR.

lp

Poglej na sportsdirect, morda imajo tam kaj.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
rocky9 in iGE: hvala obema za zelo koristne linke. Sem si naročila še nekaj kolesarskih in tekaških cunj za ful majhen denar. Se ful splača. Dobita zvezdice.
smile-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Alter uporabnik in za poštene denarce. Je star pol leta in odlično ohranjen. Cena novih je od 80 - 90eur. Tudi 130eur se najde
bonk.gif

Še ga polnem, tak da več informacij nimam. Da ne bom delal reklame, v google napiši i-gotU GT-800pro .

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Program @trip, ki ga dobiš na uradni strani izdelka omogoča izvoz / uvoz formatov .gpx in .csv. Kolikor sem zadnje dni delal primerjave teh gps kolesarskih naprav, naj bi vsi podpirali standardne formate. Za foro sem snel eno progo v moji okolici iz garmin izziva in ga program brez problema odpre in kasneje omogoči nalaganje na napravo. V bistvu je važen program, ki pride zraven izdelka. Ker samo ta ti bo potem izvozil podatke na napravo v takšnem formatu, ki ga naprava podpira. Če pa gre copy / paste, pa nebi vedel.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
evo, sem prebral manual in videl, da gre izvozit .gpx, to pa je ok za uvoz v Endomondo.....thnx.....zdaj morem še samo kupit to zadevo, ker mi tako na "prvo žogo" deluje super....

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
rocky9 in iGE: hvala obema za zelo koristne linke. Sem si naročila še nekaj kolesarskih in tekaških cunj za ful majhen denar. Se ful splača. Dobita zvezdice.
smile-1.gif

Ni problema. Se pa splača prek spleta naročat izdelke, ker so bolj poceni kot pri nas. Edin moraš met matercard al kaj že. Recimo od Polarja izdelek je v NEM 350€, pri nas isti izdelek okrog 420€.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
@rocky9: Sej se redno poslužujem internet shoppinga ... sam za kakšne stvari rada povprašam na alterju, kjer maš strokovnjake za vse možno.
smile-1.gif

@softi: gledala sem majice pa sem našla kr neki poceni zadev ... že en mesec iščem kere normalne majice za kolesarit pa pod 30 GBP težko najdeš kej pametnega.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
@rocky9: Sej se redno poslužujem internet shoppinga ... sam za kakšne stvari rada povprašam na alterju, kjer maš strokovnjake za vse možno.
smile-1.gif

@softi: gledala sem majice pa sem našla kr neki poceni zadev ... že en mesec iščem kere normalne majice za kolesarit pa pod 30 GBP težko najdeš kej pametnega.

A na bikediscount ni nič? Drugače pa...če hočeš res zelo kvalitetno robo, ki ti bo zdržala par let pač moraš odšteti malce več, je pa odvisno koliko kolesariš.