Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik halo007 pravi:
Js tmam Tuš in moram rečt, da je res eno sranje. Na Tuševem omrežju se še v Ljubljani težko pogovarjaš, kjerkoli izven Ljubljane moraš gostovat pri Mobitelu. In pazi to: na paketu brezmejnih 2000 naj bi imel na voljo 2000 enot (1 enota je 1 sms, 1 minuta pogovorov, 1 mb prenosa...). Ampak, če sem na Mobitelovem omrežju (kar moram bit, če se hočem normalno pogovarjat) mi dodatno zaračunajo:
- pošiljanje smsov,
- mobilni internet,
- interval je pa 180 sekund.
Mojster, zakaj imam občutek, da ti nimaš težav s samimi paketi Tušmobil, ampak s kompleksi. In kar je še najhujše nimaš paketa Brezmejni, ampak tako na pamet tveziš na podlagi preteklih dogodkov iz pred morda dveh let
Pakete Tušmobil uporabljam od samega začetka kot primarne. Sem iz okolice Ljubljane in vsako dnevno se gibljem v njej in uporabljam mobilne storitve in zadnje leto niti približno ne doživljam težav, zaradi katerih ti enostavno ne boš več kupoval v Tuševih trgovinah. Omrežje Tušmobil je izbrano in določeno ročno in to lahko komot povem, da je tako že zadnjih par let. Tako, da se mi zdi da povsem neopravičeno pluvaš, zaradi tvojih osebnih razlogov, ne pa dejasnkih razlogov. Isto lahko rečem za Ghibli-ja, ki je včasih bil posrednik od Tušmobil-a in ne ve, da podlaga za prenos tel.številk ni podlaga, da so plačane položnice, ampak da je aktivna tel.št. , ni čuden, da ni več posrednik, čudime, kako je sploh bil s takšnim ne znanjem
Sicer pa tako, vsak gre tam, kjer misli, da je na boljšem. Moja odločitev je Tušmobil in glede na ponudbo ter razvoj ostalih operaterjev, bo ta odločitev še zelo dolgo ostala. Paketi Brezmejni so TOP izbira, brez vsakršne konkurence v EU, vključno s SLO in JA verjamem, da ti paketi zelo slabo vplivajo na prodajo različnih posrednikov, drugih operaterjev
Lp.