Moj prehod iz Mobitela na Tušmobil

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Hm zanimivo pa si ti prebral pogoje uporabe? očitno ne če bi ne bi pisal neumnosti..
evil.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ghibli kar pišeš je čista neumnost.
wink-1.gif

Plačan račun že dlje časa ni pogoj za prenos telefonske številke k drugemu operaterju.

Seveda bi pa eni radi pri Tušmobilu radi vzeli orenk telefon za male pare in nato prekinjali naročniško razmerje brez pogodbenih kazni. Slednje pa seveda ne gre. Ko dobijo račun s kaznimi, so seveda orenk užaljeni, nekateri računa celo ne plačajo in je cela štala, ko se jim usedejo na premoženje s sodno izvržbo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik halo007 pravi:
Js tmam Tuš in moram rečt, da je res eno sranje. Na Tuševem omrežju se še v Ljubljani težko pogovarjaš, kjerkoli izven Ljubljane moraš gostovat pri Mobitelu. In pazi to: na paketu brezmejnih 2000 naj bi imel na voljo 2000 enot (1 enota je 1 sms, 1 minuta pogovorov, 1 mb prenosa...). Ampak, če sem na Mobitelovem omrežju (kar moram bit, če se hočem normalno pogovarjat) mi dodatno zaračunajo:
- pošiljanje smsov,
- mobilni internet,
- interval je pa 180 sekund.

Torej sem s paketom, ki ima 2000 enot in stane 29 evrov mesečno ta mesec prišel na znesek 50 evrov. Če ne bi mel pogodbe, bi bil zdele že na drugem operaterju. Šalabajzerji.

Pa še to: če hočeš v tuševem omrežju klicat normalno, moraš gostovat pri Mobitelu. Kar pomeni, da moraš ročno nastavit mobitelovo omrežje, ker drugač si skos itak pri tušu. Kar pa pomeni, da če prideš v Ljubljano, moraš spet ročno nastaviti na tuš nazaj, ker v Ljubljani ne moreš gostovati pri mobitelu.

Res slabo, zaradi takih nategancij sploh ne bom več kupoval niti v trgovini od tuša.

ne vem kje se giblješ po LJ ampak jst nimam nobenih problemov z zvezo in samimi pogovori, torej kje se giblješ? tudi doma 50km iz LJ mi BP dela....

posebnosti paketov brezmejnih so znane in zapisane povsod - in ker ponovno nekdo ni prebral le-teh, je sedaj operater kriv da mu je dal tak paket, ki ga lahko v večini koristi le na TM omrežju??

hehe, tale mi je najboljša: Res slabo, zaradi takih nategancij sploh ne bom več kupoval niti v trgovini od tuša
hysterical-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik halo007 pravi:
Js tmam Tuš in moram rečt, da je res eno sranje. Na Tuševem omrežju se še v Ljubljani težko pogovarjaš, kjerkoli izven Ljubljane moraš gostovat pri Mobitelu. In pazi to: na paketu brezmejnih 2000 naj bi imel na voljo 2000 enot (1 enota je 1 sms, 1 minuta pogovorov, 1 mb prenosa...). Ampak, če sem na Mobitelovem omrežju (kar moram bit, če se hočem normalno pogovarjat) mi dodatno zaračunajo:
- pošiljanje smsov,
- mobilni internet,

Mojster, zakaj imam občutek, da ti nimaš težav s samimi paketi Tušmobil, ampak s kompleksi. In kar je še najhujše nimaš paketa Brezmejni, ampak tako na pamet tveziš na podlagi preteklih dogodkov iz pred morda dveh let
sprasujem se.gif

Pakete Tušmobil uporabljam od samega začetka kot primarne. Sem iz okolice Ljubljane in vsako dnevno se gibljem v njej in uporabljam mobilne storitve in zadnje leto niti približno ne doživljam težav, zaradi katerih ti enostavno ne boš več kupoval v Tuševih trgovinah. Omrežje Tušmobil je izbrano in določeno ročno in to lahko komot povem, da je tako že zadnjih par let. Tako, da se mi zdi da povsem neopravičeno pluvaš, zaradi tvojih osebnih razlogov, ne pa dejasnkih razlogov. Isto lahko rečem za Ghibli-ja, ki je včasih bil posrednik od Tušmobil-a in ne ve, da podlaga za prenos tel.številk ni podlaga, da so plačane položnice, ampak da je aktivna tel.št. , ni čuden, da ni več posrednik, čudime, kako je sploh bil s takšnim ne znanjem
smirk-1.gif

Sicer pa tako, vsak gre tam, kjer misli, da je na boljšem. Moja odločitev je Tušmobil in glede na ponudbo ter razvoj ostalih operaterjev, bo ta odločitev še zelo dolgo ostala. Paketi Brezmejni so TOP izbira, brez vsakršne konkurence v EU, vključno s SLO in JA verjamem, da ti paketi zelo slabo vplivajo na prodajo različnih posrednikov, drugih operaterjev
grin1.gif

Lp.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16

halo007

Pripravnik
15. avg 2007
176
0
16
Torej mi pravita, da lažem?:)

Pošlji mi svoj gsm na privat pa te pokličem iz tuševega omrežja. Pa da vidmo, kolk se lahko pogovarjamo
smile-1.gif
Sem pa iz okolice Velikih Lašč, v Lj. imamo pisarno v TPLJ.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Ogo tvoj odgovor je čiiiiiiiist mim
wink-1.gif

Aneks potekel, pogodbenih obveznosti ni, zadnji račun plačan... Kaj še rabiš, da ti pri Tušmobilu dovolijo odhod drugam?

Seveda so tudi takšni ki niso počakali oz potrpeli do poteka vseh obveznosti po naročniški pogodbi pa so si navlekli en kup sr anja. Pač ljudje niso imeli potrpljenja za razliko od moje, ki jih je lepo prenašala 24 mesecev potem pa zviz na Debitel.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik halo007 pravi:
- pošiljanje smsov,
- mobilni internet,

Mojster, zakaj imam občutek, da ti nimaš težav s samimi paketi Tušmobil, ampak s kompleksi. In kar je še najhujše nimaš paketa Brezmejni, ampak tako na pamet tveziš na podlagi preteklih dogodkov iz pred morda dveh let
sprasujem se.gif

Pakete Tušmobil uporabljam od samega začetka kot primarne. Sem iz okolice Ljubljane in vsako dnevno se gibljem v njej in uporabljam mobilne storitve in zadnje leto niti približno ne doživljam težav, zaradi katerih ti enostavno ne boš več kupoval v Tuševih trgovinah. Omrežje Tušmobil je izbrano in določeno ročno in to lahko komot povem, da je tako že zadnjih par let. Tako, da se mi zdi da povsem neopravičeno pluvaš, zaradi tvojih osebnih razlogov, ne pa dejasnkih razlogov. Isto lahko rečem za Ghibli-ja, ki je včasih bil posrednik od Tušmobil-a in ne ve, da podlaga za prenos tel.številk ni podlaga, da so plačane položnice, ampak da je aktivna tel.št. , ni čuden, da ni več posrednik, čudime, kako je sploh bil s takšnim ne znanjem
smirk-1.gif

Sicer pa tako, vsak gre tam, kjer misli, da je na boljšem. Moja odločitev je Tušmobil in glede na ponudbo ter razvoj ostalih operaterjev, bo ta odločitev še zelo dolgo ostala. Paketi Brezmejni so TOP izbira, brez vsakršne konkurence v EU, vključno s SLO in JA verjamem, da ti paketi zelo slabo vplivajo na prodajo različnih posrednikov, drugih operaterjev
grin1.gif

Lp.

Deksteru Deksteru... pa ti če boš tako nadaljeval resni kandidat za novega mandatarja.

Tušmobil posrednik sem bil v letih ko se je dalo nekaj zaslužiti z tem. In mi seveda ni žal da sem jim pobral par deset tisoč €... no mal težko so jih plačali ker so že takrat bili v krizi ampak qrc dnar je dnar.
Kar se tiče mojega znanja o mobilni telefoniji splošno... hehehehe ne ocenjuj nekoga, ki ga ne poznaš in se trenutno poskuša prilagoditi tebi
priden.gif

Zadeve so tudi v drugih barvah in ne samo črne in bele kako so te to pri Tušmobilu naučili. Seveda je smešno, da ljudje zaradi nezadovoljstva z Tušmobilov ne želijo slišati za nič kar ima prefiks isti kot njim osovraženi nategun med operaterji. Ljudje smo pač taki, da nas to zmoti ko ti nekdo "krade" težko prisluženi denar z obljubami in zelo drobnim tiskom. Dejstvo da bi mogel en ata od 60-70 let po zakonu prebrati drobni tisk pa ga ni ne pomeni, da je on bedak ali nevednež ali nedajbog želi škodovati Tušmobilu le zmotilo ga je to, da mu mulo na "Tušu" ni vsega povedal in zdaj ko je prenesel številko od Mobitela iz penzijon paketa plačuje več kot prej soseda Marija mu pa kar naprej teži, da ga ne dobi na mobi ko ga kliče in naj nese telefon na servis.... Si ukapiral kaj? Lahko ti tud na email pošljem pa si beri počasi in večkrat
wink-1.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
To da lažeš ti bodo rekli samo "tuševci" ali celo vprašali kje ste bili brez signala
bonk.gif
Glej nekaj časa sem sodeloval z njimi tudi sodeloval torej tudi kar nekaj ljudi "nategnil", da so številke prenašali iz Mobitela, Simobila... Še danes se kakšnim opravičujem za to še posebno širši družini.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ghibli pogoji za prenos številk so jasni:
prepaid:
- puk, aktivna številka, 5€ na računu v času obdelave zahtevka
postpaid:
- moraš biti naročnik, številka mora biti aktivna, račun ne sme biti starejši od 90 dni, podpis mora biti ok

Čas prenosa do 3 delavne dni od takrat ko je obrazec pravilno izpolnjen in prejet pri starem operaterju

morda sem katerega od pogojev izpustil a verjetno nobenega bistvenega,.. če imaš probleme se obrni na APEK,..
b

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Tukaj se govori o prehodu z enega opareterja na drugega...in ne v nabijanju kot berem v zadnjih prispevkih..me prov zanima kje so Moderatorji...Da to nabijanje ne gre v to temo...
13.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Pa naj si odprejo temo pa tam izpuščajo kritike ..ne tukaj ko je čist drug naslov teme...pa ne rečt da se ne strinjaš..??

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tema je pravsnja... Tole ni v temi "Novo pri Tusmobilu" ampak "Moj prehod iz Mobitela na Tušmobil"... Predvidevam, da leti tvoje negodovanje na post Ghibli-ja (in mogoce se halo007), ki je opisal svojo negativno izkusnjo ... sicer tudi s prehodom IZ Tusmobila drugam...

Me pa moti, da vedno, ko ima kdo kaj slabega za napisat cez Tusmobil, se javite eni in isti (Ti Deky, DreamDesign, Dekster,,... pa verjetno se kaksen...). Tusmobil NI najboljsi... in NI najugodnejsi.. in NI najprijaznejsi in NI najbolj zaupanja vreden igralec na tem trgu... Enkrat je eden, drugic je drug... ima pa vsak operater svoje svetle in svoje temne strani... In ce nekdo napise tiste temne plati... se ne pomeni, da je to nabijanje...

In tudi, ce si bodo odprli svojo temo... boste spet taisti takoj replicirali
grims-1.gif
Se motim?

Nazadnje urejeno: