Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Potem je tu še vpliv različne terminalske opreme. En telefon/modem se v nekem omrežju obnaša bolje, v drugem slabše in tako naprej.
Testirat bi moral recimo s tremi različnimi napravami različnih proizvajalcev, pa vsa tri omrežja na različnih lokacijah. Bi bilo zanimivo pogledat rezultate ...
Citat:
Uporabnik kiki62 pravi:
Najboljše, da greš na to mikrolokacijo kot jo fantje omenjajo nardit test pa me prav zanimajo rezultati kdo koga ne dohaja. Ti sploh nebo speedtesta naložilo haha.
To je res. Recimo za iPhone 4G se govori naj bi v omrežjih Nokia Siemens Networks s uporabo ene Nokiine tehnologije zdržala baterija 50% dlje od nekaterih drugih mobilnih omrežjih. Poleg modema/telefona je pomemben tudi kakšno opremo uporablja operater in kakšne tehnolološke rešitve.Citat:
Uporabnik vellno pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Potem je tu še vpliv različne terminalske opreme. En telefon/modem se v nekem omrežju obnaša bolje, v drugem slabše in tako naprej.
Testirat bi moral recimo s tremi različnimi napravami različnih proizvajalcev, pa vsa tri omrežja na različnih lokacijah. Bi bilo zanimivo pogledat rezultate ...
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Pred nekaj minutami sem že prejel sms od simobila, da so prejeli poizvedbo za prenos številke in koliko znašajo moje obveznosti v primeru prekinitve naročniškega razmerja. Tako da bo to verjetno kar hitro vse skupaj rešeno.
Na to pa Tušmobil verjetno nima vpliva. Glede na to, da sem zadevo urejal pri Tušmobilovem trgovcu včeraj ob 16h in sem danes dopoldne že dobil obvestilo simobila o prejetem zahtevku, so zadeve sedaj v rokah simobila, da me čimprej odklopi.Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Pred nekaj minutami sem že prejel sms od simobila, da so prejeli poizvedbo za prenos številke in koliko znašajo moje obveznosti v primeru prekinitve naročniškega razmerja. Tako da bo to verjetno kar hitro vse skupaj rešeno.
Če je tako, potem je predvideni čas aktivacije pri Tušmobilu v torek po 06.00h. V kolikor si to urejal v četretek popoldan po 16h potem obstaja možnost celo aktivacije v sredo ob 06.00h, razen če je zadeva izvedena na PE, kjer postopek steče hitreje.
Simobil ali pa kateri drug operater, ima možnost da tudi prenese v 1 dnevu, vendar zakaj bi, ko pa lahko še ta dva dneva služi na tvoj račun. Telefon naj ti bo na dan prenosa izklopljen in naj bo nova SIM vstavljena čez noč, po 06.00h ga prižgi, tako boš vedel ali si že aktiviran na novo oz. ali je bil prenos uspešen. Ponavadi tudi Tušmobil pošlje sms, kdaj bo prenos izveden. Lahko tudi kaj v ponedeljek pokličeš na 070 700 700.
Lp.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ravno za navadne naročnike je kupon. Velja pa ob vezavi na 24 mesecev.