Moderatorji n-tič

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hja ... pri štajerki pihneš na dušico in takoj prime. Pri dolenjki ti mora sapica malce dišat po šmarnci - pa spet prime. Pri teh puncah okoli Gorice rabiš pa 2 kg kladu, da prime. Če ga nimaš že prej pripravljenega, ti ga bo pa ona servirala :norec:.

V vsakem primeru, življenje je ena taka presta. Tam na primorskem pa še bolj. :norec:

resnica

Majstr
9. feb 2013
541
554
93
Ah, torej en hrib preko. :D
(sem bil kar blizu :D ) . Ker - Davča naj bi bila najdaljša slovenska vas. Sevnica npr. pa najbolj zabačena :valjamse: . Vsi so jo zapustili, samo davkarija ne. :cheer:
Sevnica je že mogoče najbolj zabačena, ampak Kokra je pa najdaljša slovenska vas..

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Obe vasi sta na Gorenjskem in obedve praktično nista vasi. Raztegnjeno naselje hiš po hribih naj bi bila vas? Mogoče za poštarje in ostale inkasante.

• Všeč mi je
Reactions: zino
I

Izbrisan uporabnik #9334

Kokra :sprasujemse: Tako zelo?

Ok, za fante ni ovir. Vsaj dokler smo mi bili fantje. Današnja mladina s tistimi slamicami bo pa res blj švoh ...
Mene je nosilo čez pol Slovenije, tudi primorsko sem malce povohal. Še dobro, da sem imel ubogega pikija in garnituro gedor zraven, sicer bi bil rejon še večji.
Potem se je pa našla ena taka štajerka ... :obesise: ... kwa čem sedaj.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Kokra :sprasujemse: Tako zelo?

Ok, za fante ni ovir. Vsaj dokler smo mi bili fantje. Današnja mladina s tistimi slamicami bo pa res blj švoh ...
Mene je nosilo čez pol Slovenije, tudi primorsko sem malce povohal. Še dobro, da sem imel ubogega pikira in garnituro gedor zraven, sicer bi bil rejon še večji.
Potem se je pa našla ena taka štajerka ... :obesise: ... kwa čem sedaj.

Moje sožalje

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zato ker znaš nalimat kako konkretno babo sem gor - torej si prav tako ujet v zanko.
Eh ja ... :oops1: