Moderatorji n-tič

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Jah lenoba sodelujočih stisnt z miško na link za Report levo doli in napisat par besed - vzrok ... je nekaj najtežjega kar sodelujoči lahko naredijo :bonk: ... je lažje dat na ignore kakega uporabnika (pa vseh se tudi ne da),. ker kdaj tudi slepa kura kakšno zrno najde :evil: ...
------------------------------------
" Tviteraši vseh dežel , združite se ... na Twitterju !!! ...NE na forumih ! ... " :gorjaca:

Ti in odpiralec teme sta res naivna, ker še nista dolgo tukaj. Politika foruma je že od nekdaj da se največji sralci podpirajo, ker važna je samo količina postov. Lahko ti opozarjaš v nedogled, pa se ne bo nič spremenilo. Tukaj imajo varno zatočišče vsi tisti, ki so drugod že davno banani

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.837
-1.063
113
145 km SZ od Opatije
Ne, Steve, ni res. Mislim, ja, naivna sva res, ampak jaz sem tu že od 2007, pod drugim NN seveda, a vseeno še nikoli ni bilo tako slabo, kot je v zadnjem času.
Imamo kar nekaj zanimivih tem in skorajda ni (ali brez skorajda) teme, kjer se ne bi začeli mešat beli, rdeči, pametni u 3pm, predvsem pa taki, ki ne poznajo kulture izražanja. Pa četudi morda nekaj vedo, ne zanikam, samo se to da povedat tudi na kulturen način.
Ja, živim v zablodi, da mogoče pa ta forum enkrat postane takšen, kot je bil 2007, predvsem pa (iskreno povedano) pogrešam uporabnice. In ne dvomim, da jih vsebina foruma, kakršna je danes, moti. Kolikor spremljam, je med nami zgolj še Jabe, o drugih ni ne duha, ne sluha ...
Škoda, RES ŠKODA!

• Všeč mi je
Reactions: Seba81 in gr69

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
zakaj se zmeri ti oglasas ko se omenja 123?

in ja, zaljivka je ce se neko stanje opisuje kot bolezensko stanje, ce to pac ni.

Ja njegov odvetnik sem, saj ste to že ugotovili. Drugače pa me je zgolj zanimala tvoja interpretacija te žaljivke tako da hvala za dodatno obrazložitev tvojega pogleda.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
Definiraj, natančno prosim, kaj je "levičar" in kaj je "desničar". Že dolgo sprašujem in prosim za razlago.

Potem se gremo naslednjo vojno. Ampak najprej, še enkrat prosim, definirajmo levico in desnico.

Dvomim, da bo šlo tole čez. Napačna tema za to diskusijo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
A ste Utisevalec utišal moderatorji?
Za kako dolgo?
Se jaz sem dobival opozorila vceraj pa se ne spomnim da bi jih kdaj zaporedoma dobival na alterju.
Očitno so moderatorji prišli z dopusta.

Edit: vidim da je bil danes že nazaj. Ali si je sampreko vikenda vzel dopust, ali je bil poslan na dopust.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.114
4.084
113
Za vikend sem večinoma prostovoljno offline (ne boš verjel obstajajo celo pri nas območja kjer ni interneta)! ;)

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
A ni Utiševalec iz Bače pri Modreju ali Mosta na Soči?
Res je bolj na vrh šupka, ampak ni tako kritično. Sem večkrat dol, tako da kar poznam te kraje. Folk v redu, hrana :)...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Ah, torej en hrib preko. :D
(sem bil kar blizu :D ) . Ker - Davča naj bi bila najdaljša slovenska vas. Sevnica npr. pa najbolj zabačena :valjamse: . Vsi so jo zapustili, samo davkarija ne. :cheer:

Davča najdaljša slovenska vas, zato ker je na vsakih 500m ena hiša na hribu?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, dolga pa 30 kilometrov.Pa sem verjetno premalo napisal. Še lokalni medo se tam izgubi ... Dobro da je zavožena in popljuvana rdeča oblast vstrajala, da morajo bit pa vendarle hišne številke nabite na bangarjih.