Moderatorji n-tič

I

Izbrisan uporabnik #9334

Če daš nekoga na ignore, je tako, kot bi si sredi belega dne na ulici zavezal oči in zamašil ušesa. Karavana gre dalje, ti pa praviš : "Nič ne slišimmmm :cheer: " . Zate vsi problemi rešeni.

To je najbolj neumna funkcija na forumu.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Dubu si 4 jebene lajke ...zdj pa bejž na pir.
Berem teme in v nekaterih se KONSTANTNO pojavljajo uporabniki, ki skorajda v vsakem postu nekoga žalijo. Zaenkrat še ne bom o imenih (morda se celo sami javijo tule).
ZAKAJ ??? se teh uporabnikov ne sankcionira? Ker verjamem, da ne samo meni, pač pa tudi ostalim postaja tak način komunikacije zelo moteč. Pa tukaj ne pišem o belih ter rdečih, pač pa o insinuacijah zgoraj omenjenih članov o "duševni zaostalosti" ostalih uporabnikov.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
taprav se je oglasil.

tip ima zaljivko v podpisu, torej zali z vsako objavo ki jo odda. ampak on lahko... ker je pac on.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Jaz tudi :evil:
Po parih pritožbah moderatorjem, ter pol leta čakanja na kakršnkoli odziv, ki ga jasno ni bilo, sem dal podobno še v svoj podpis. Tko da sem na alter nivoju

• Všeč mi je
Reactions: MaverickT

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
taprav se je oglasil.

tip ima zaljivko v podpisu, torej zali z vsako objavo ki jo odda. ampak on lahko... ker je pac on.

Levičar je žaljivka? Ali je žaljivka mnenje nekoga, da je to (biti levičar) bolezensko stanje?
Kaj si pa s tistim mislil - ker je pač on?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
Jaz tudi :evil:
Po parih pritožbah moderatorjem, ter pol leta čakanja na kakršnkoli odziv, ki ga jasno ni bilo, sem dal podobno še v svoj podpis. Tko da sem na alter nivoju

LoooL, a tako hudo je brat ta podpis? :valjamse: No lepo, da si sedaj uravnotežil zadevo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Levičar je žaljivka? Ali je žaljivka mnenje nekoga, da je to (biti levičar) bolezensko stanje?
Kaj si pa s tistim mislil - ker je pač on?

Definiraj, natančno prosim, kaj je "levičar" in kaj je "desničar". Že dolgo sprašujem in prosim za razlago.

Potem se gremo naslednjo vojno. Ampak najprej, še enkrat prosim, definirajmo levico in desnico.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
rešim cca 3/4 primerov.... 1/4 je pa takih prijav da jih ni vredno komentirat!

Jest sem ze veckrat prijavil enega pacijenta, ki zali vsepovprek pa se ne naredi nic. Na ignore imam pa samo enega uporabnika, pa mi je bedno, ker tema izgubi nit, a kaj, ko se oglasi v cisto vsaki temi in v 95% ne pove nic. Oba bosta vedela kdo sta.