Moderatorji n-tič

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.837
-1.063
113
145 km SZ od Opatije
Berem teme in v nekaterih se KONSTANTNO pojavljajo uporabniki, ki skorajda v vsakem postu nekoga žalijo. Zaenkrat še ne bom o imenih (morda se celo sami javijo tule).
ZAKAJ ??? se teh uporabnikov ne sankcionira? Ker verjamem, da ne samo meni, pač pa tudi ostalim postaja tak način komunikacije zelo moteč. Pa tukaj ne pišem o belih ter rdečih, pač pa o insinuacijah zgoraj omenjenih članov o "duševni zaostalosti" ostalih uporabnikov.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
eh, to je metanje peska v oči.

a če se stran obrneš in ne vidiš, je to rešitev problema?

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.837
-1.063
113
145 km SZ od Opatije
No, ni.

Sicer je tale Alter malo da ne humoristični portal in se tega, kar bom napisal ne da kar tako preslikat semle, ampak ravno zato, ker smo navajeni zadev "ne videti" smo kot družba tam, kjer smo.
Pri sosedih tepejo otroke, ampak se raje obrnemo stran. Niso moji otroci. Ni moj problem.
Sosed je hud pijanec, vsak dan se z avtom odpelje 10 km stran in nazaj. Pijan. Ampak saj ni naš problem, da je naslednji dan zbil gručo otrok.
Medtem, ko grem po ulici, na sosednjem parkirplacu ravno vlamljajo v avto. Se raje obrnem stran. Saj ni moj avto, ni moj problem.
In tako dalje.

Zato pa danes učitelji/ce otroku, ki si je zaslužil trojko raje dajo petko, da kasneje nimajo opravit z njihovimi starši. Raje "malo zamižiš", se "obrneš stran", pa nimaš nobene težave več.

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Uf, a rešujemo svet.

Imaš še dve možnosti:
- da sralca bereš še naprej, kljub temu da v zadnjih 2.000 postih ni povedal nič novega
- da ugasneš alter
tretjo sem napisal zgoraj.

Lahko pa seveda težiš moderatorjem, ampak glede na pretekle izkušnje je isti učinek da greš z zaletom na glavo skakat. Na beton.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.837
-1.063
113
145 km SZ od Opatije
Ne, ne rešujemo sveta.
Ne, ne pričakujem, da bo kaj bolje.
Vseeno pa želim, da komunalna služba opravlja svoje delo. Tebe ne motijo smeti pred vrati? Pred tvojimi, da se razume. Po napisanem že vem, da te smeti pred sosedovimi ne motijo :fredi:

In da ne bo dileme, do sedaj se še noben od "izbranih" ni pojavil v tej temi ...

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Ne, ne rešujemo sveta.
Ne, ne pričakujem, da bo kaj bolje.
Vseeno pa želim, da komunalna služba opravlja svoje delo. Tebe ne motijo smeti pred vrati? Pred tvojimi, da se razume. Po napisanem že vem, da te smeti pred sosedovimi ne motijo :fredi:

In da ne bo dileme, do sedaj se še noben od "izbranih" ni pojavil v tej temi ...

Ne prehitevaj z zaključki ker ne razumeš. Ne bi se mogel bolj strinjat s tvojim predlogom v prvem postu, naj moderatorji opravljajo svoje delo. Ampak ga ne, tudi če jih kdo izrecno opomni na konkreten primer. Zato je edina obstoječa rešitev da je zadeva še berljiva in znosna to, da uporabnika daš na ignore. Vse ostalo je fajtanje megle.

• Všeč mi je
Reactions: Romzi

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Ne berem vsega....sploh pa ne kadar sem v službi....

....redno pa spremljam moderatorska opozorila...in tam ni 0 oz redko kaj prijavljate!

Se pozna porast okol polne lune... :)

Rešim cca 3/4 primerov.... 1/4 je pa takih prijav da jih ni vredno komentirat!

• Všeč mi je
Reactions: Spajky

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Niti približno ni treba vsega brat. Drek plava na vrhu in se vidi že od daleč kje zaudarja.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.837
-1.063
113
145 km SZ od Opatije
KameleON, prjatu ... gre za tako očitne primere, da četudi bi imel močno dioptrijo pa 5 pirov v .... bi to moral opazit.
Pa nič za to, svet se vrti dalje ... če se že Zemlja baše z odpadki in drekom, ne vidim nobene prednosti, da se to ne bi dogajalo tudi na Alterju ... :evil:

• Všeč mi je
Reactions: msenjur
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pišuka, Kameleon, spomni se, da sem jaz tvoj prjatu. :slinar:
(Klinc ... vse taprave smeške ste ukinili.)

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
....redno pa spremljam moderatorska opozorila...in tam ni 0 oz redko kaj prijavljate!
Jah lenoba sodelujočih stisnt z miško na link za Report levo doli in napisat par besed - vzrok ... je nekaj najtežjega kar sodelujoči lahko naredijo :bonk: ... je lažje dat na ignore kakega uporabnika (pa vseh se tudi ne da),. ker kdaj tudi slepa kura kakšno zrno najde :evil: ...
------------------------------------
" Tviteraši vseh dežel , združite se ... na Twitterju !!! ...NE na forumih ! ... " :gorjaca:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N