Mobitel - Itak 1GB podatkovni paket !?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
eh sam 14MB, sem mislu da sem full več. Vidim, da si lahko nasleden mesec dam več duška:)

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.958
6.574
113
moraš merkati, da ne boš šel čez
smile-1.gif

jaz imam nekaj čez 300MB pa nič ne pazim. res pa je, da bi bilo več če bi coreplayerjev podcasting normalno delal. no res je aplikacija šele v beta fazi, tako da upam da bodo končno normalno delujočo ven dali preden mobitel ukine tale 1GB.

super je tale akcija.

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
Citat:
Uporabnik iii pravi:
kako pogledaš porabo? imam dodatno sim kartico na kateri je vključen prenos podat. - nimam pa "osnovne-nosilne" simke...

Citat:
Uporabnik SyncMaster pravi:
bliža se konec meseca, koliko kažejo vaši števci porabe?jst sem do tega posta porabil 440Mb prenosa, torej niti pol.

Verjetno nudi Mobitel kak program za merjenje porabe oz je ta program priložen k stojni opremi s katero dostopas do neta. Me pa tudi mene zanima ali lahko s takšno sim kartico dostopa do Planeta. V kolikor se da imaš v storitvi monitor posebej priakazano mesečno porabo paketnega prenosa.
LP

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Ta mesec bom najbrž dosegel nekje 700 mega. Nisem pa prav nič gledal na porabo, no če izključim downloadanje raznega freeware software-a
evil.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Na podlagi dosedanjih izkušenj takšno podaljšanje niti ni nemogoče. Grem pisati Miklavžu, potem pa še Božičku in Dedku Mrazu.
wink-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Glede na to, da ljudje govorijo o podaljšanju akcije že od vsega začetka, ko niti ni bilo razloga govoriti o tem, bi rekel da je podaljšanje bolj verjetno, kot ne.