Meni je zahtevalo in sem moral vklopit.Ne rabis gpsa za placevanje... moras pa biti v dometu BT do validatorja
Bilo je, da jo vpišeš, ko hočeš plačat. Registrska ostane potem v spominu. S tanovo aplikacijo še nisem plačeval.Eno vprasanje.
Kje in kdaj lahko vpises registrsko za placevanje parkirnine?
A jo/jih shrani ali je treba vsakuc znova vpisat?
Odgovorim sam sebi in drugim... Pred vstopom na bus sem označil 4 karte, stopil na bus in je takoj prijelo, brez približevanja.Vprašanje. Malo se moram "apdejtat"... Familijo peljem v LJ, peljali se bomo z busom, vozovnico moram plačati tudi za ostale. Naložim aplikacijo na telefon in naložim nekaj dobroimetja gor? Šoferju povem, da plačam tudi za ostale, prislonim telefon in je to to? Da ne iščem še prodajalne kartic v LJ.
Boli njega.Odgovorim sam sebi in drugim... Pred vstopom na bus sem označil 4 karte, stopil na bus in je takoj prijelo, brez približevanja.
Kako pa šofer ob vsej tej gneči opazi kdo je koliko plačal, je pa druga zgodba...
Šoferjeva naloga ni da to opazuje. Je veliko kontrol. Če ni plačano mislim, da je na osebo med 150 do 200eurOdgovorim sam sebi in drugim... Pred vstopom na bus sem označil 4 karte, stopil na bus in je takoj prijelo, brez približevanja.
Kako pa šofer ob vsej tej gneči opazi kdo je koliko plačal, je pa druga zgodba...