BT dela na daljavo, ni treba prislanjati telefona na terminal.
Toporisic
kaj pa povezava? kako se to vzpostavi? kaj če je telefon že priključen na prostoročno?
BT dela na daljavo, ni treba prislanjati telefona na terminal.
Toporisic
+1Drugače pa na prvi pogled kar všečno (končno plačilne kartice), biometrija za prijavo mi ni sicer nujna, bi bila pa zaželjena.
kaj pa povezava? kako se to vzpostavi? kaj če je telefon že priključen na prostoročno?
To boš lahko, čim bodo podpirali kreditne kartice na vozilih - preko Apple Pay oz. Google Pay.Poleg tega bi raje, da ne bi bilo potrebno (stalno) nalagati Urbano ampak bi z zneskom takoj obremenil kreditno kartico.
potem aplikacija ne bo več potrebna.To boš lahko, čim bodo podpirali kreditne kartice na vozilih - preko Apple Pay oz. Google Pay.
potem aplikacija ne bo več potrebna.
V aplikaciji si moraš ustvariti dobroimetje. To pomeni, da jo napolniš s plačilno kartico v poljubni vrednosti (do 50€). Čas parkiranja pa tudi izbereš v aplikaciji.Nimam Urbane kartice.
Kako izvesti plačilo - NLB Pay?
Kako izberem čas parkiranja?
Da dopolnim. Pisal sem na support, kjer so mi odgovorili, da je v aplikaciji privzeta možnost plačila s plačilno kartico. To se da spremeniti na Urbano. Seveda sem napisal, da je to neumnost, ker da je plačilna kartica namenjena polnjenju Urbane in ne direktnemu plačilu parkiranja. Možak na suportu se je strinjal in napisal, da bo to pripombo posredoval razvijalcem.Včeraj sem z novo Urbano prvič plačal parkiranje. Začuda pa mi denarja ni potegnilo iz Urbane, temveč iz bančne kartice, ki sem jo vnesel v aplikacijo. Seveda sem Urbano prej napolnil, prenesel sem pa tudi dobroimetje iz stare aplikacije.
Se strinjam. Zakaj vedno nekaj nekam nalagat, ce lahko direkt placas. Naj pustijo obe moznosti!Ampak po drugi strani pa sploh ni pptrm potrebno nobenega dobroimetja imeti? Lahko direktno s placilne kartice?
To se da spremeniti na Urbano.
A to trollaš? Zakaj bi predlagal, da ukinejo popolnoma v redu funkcionalnost?Da dopolnim. Pisal sem na support, kjer so mi odgovorili, da je v aplikaciji privzeta možnost plačila s plačilno kartico. To se da spremeniti na Urbano. Seveda sem napisal, da je to neumnost, ker da je plačilna kartica namenjena polnjenju Urbane in ne direktnemu plačilu parkiranja. Možak na suportu se je strinjal in napisal, da bo to pripombo posredoval razvijalcem.
Eni razmišljajo malo drugače.A to trollaš? Zakaj bi predlagal, da ukinejo popolnoma v redu funkcionalnost?
kako se spremeni na urbano?Da dopolnim. Pisal sem na support, kjer so mi odgovorili, da je v aplikaciji privzeta možnost plačila s plačilno kartico. To se da spremeniti na Urbano. Seveda sem napisal, da je to neumnost, ker da je plačilna kartica namenjena polnjenju Urbane in ne direktnemu plačilu parkiranja. Možak na suportu se je strinjal in napisal, da bo to pripombo posredoval razvijalcem.
Po mojem zelo enostavno. Odstraniš plačilne kartice kot plačilno sredstvo.kako se spremeni na urbano?
Tu je odgovor od supporta.kako se spremeni na urbano?
Spoštovani,
v aplikaciji je prednastavljeno plačilno sredstvo za plačevanje parkirnine plačilna kartica, ki jo uporabnik doda. Če boste to v zavihku Upark/Parkirajte/Plačilo/Izberite plačilno sredstvo, nastavili na Urbana, vam bo v prihodnje vedno trgalo dobroimetje iz Urbane.
Lep pozdrav,
Saj nisem želel, da odstranijo možnost plačila s kartico. Želel sem, da privzeto nastavijo na Urbano. Pa še za Jabe : ker ti potegne dobroimetje iz stare aplikacije, imaš verjetno na Urbani nekaj denarja, ki ga ne moreš potrošiti, če na znaš preklopiti od kje naj jemlje.Se strinjam. Zakaj vedno nekaj nekam nalagat, ce lahko direkt placas. Naj pustijo obe moznosti!
bizi poklici support in naj pustijo obe možnosti ;-)