Res je.. Zato jaz pri njih ne kupim nič večs tem spletna trgovina zame čisto izgubi point..... Po navadi počakam, da se nabere par artiklov, nato naročim. bo poštnina za 4 stvari 20€.... Noro
Res je.. Zato jaz pri njih ne kupim nič večs tem spletna trgovina zame čisto izgubi point..... Po navadi počakam, da se nabere par artiklov, nato naročim. bo poštnina za 4 stvari 20€.... Noro
Hm...meni pa ne računajo poštnine. Pa sploh ni važno za koliko € kupiš.tudi en artikel za 1 € dostavijo zastonj.s tem spletna trgovina zame čisto izgubi point..... Po navadi počakam, da se nabere par artiklov, nato naročim. bo poštnina za 4 stvari 20€.... Noro
Par 100m naprej je konkurenca katera posluje brez takšnih neumnostiRes je.. Zato jaz pri njih ne kupim nič več
VIP status.Hm...meni pa ne računajo poštnine. Pa sploh ni važno za koliko € kupiš.tudi en artikel za 1 € dostavijo zastonj.
Kako se to izklopi, vem da se sliši butasto ampak ne vem...?To te mrdajo adblokerji. Meni normalno kaže.
Poskusi se prijaviti iz druge naprave. Tablica, telefon, abak..
eh to bluzijo neke.. ni možnosti dostave.. sem že isto imel primer.. so mi rekli da se lahko samo v lj pripeljem (iz mb)..Ja saj sem probal že tudi na iphonu preko safarija ter firefoxa pa je isto...
Ja saj to je problem, če bi bil blizu LJ ali kateregakoli drugega prevzemnega mesti nebi bilo problema, tako pa sem iz Cerkna in mi kaj drugega kot dostava ne preostane, zdaj zaradi enega skiroja za 50€ se pa tudi ne bom vozil do LJ...eh to bluzijo neke.. ni možnosti dostave.. sem že isto imel primer.. so mi rekli da se lahko samo v lj pripeljem (iz mb)..
Jaz sem pri njih zaključil, ko so lopovi začeli zaračunavat osebni prevzem,Mislim, da sem tudi jaz zaključil pri mimovrste..
Mi ga je brat danes prevzel v btc-ju, niso nič ekstra računali prevzema, vsaj nekaj...Seveda ga.
Ni res. Sem tam prevzemal vsaj petkrat v zadnjih dveh mesecih.Seveda ga.
Tudi jaz, pa sem plačal, pa enkrat nisem, pa potem spet in tako naprej. Obračunavajo čisto naključno.Ni res. Sem tam prevzemal vsaj petkrat v zadnjih dveh mesecih.