Sem.
Tudi kolega sem prosil, če proba pa ne gre tudi njemu ne skozi...
Meni tudi ne gre skozi, oz mi je v par poiskusih...
... AMPAK, ni upoštevalo zastonj poštnine, čeprav na naročilu piše da je zastonj za izdelke nad 40€ in v lastnem skladišču.
Sem.
Tudi kolega sem prosil, če proba pa ne gre tudi njemu ne skozi...
to se je tudi men že zgodilo, da nek izdelek ni šlo preko dostave.Evo sedaj gre skozi ampak sploh ni možnosti dostave wtf?
Morda ne sledijo spremembam odlokov in še vedno mislijo, da mora dostavljavec od tebe zahtevati PCT, pa zato ne dostavljajo.tole kao ni možna dostava jaz tud ne štekam..sej pa plačaš vse skup, ko budalo. če že.
sploh ona, možen dvig samo v LJ, ker kombi ne vozi v Mb ali Kp...
v soboto/nedeljo naročil v bigbangu, do nsalednje sobote niso dostavli izdelka na zalogi v drugo poslovalnico. Peš v rikverc bi prišel v tem času... storniral naročilo, denar nazaj...to je bilo že pred pct...sploh ona, možen dvig samo v LJ, ker kombi ne vozi v Mb ali Kp... ko v 17 stoletju, pa še takrat bi kdo konja zajahal in za zlatnik pripeljal robo.
Verjamem, tudi sam jih imam veliko. Vseeno pa se sam ne smatram za težko stranko.mislim, da je ni firme ki ne bi bila vesela, ko se znebi težke "stranke"
Verjetno si naročil iz partnerske zaloge, pa od dveh dobaviteljev...NEGATIVNA IZKUŠNJA na Mimovrste.com
Na Mimovrste sem naročil telefon in zaščitno steklo - za očeta, ki to nujno potrebuje..
Vse lepo in prav.. do blagajne.. Že tako predraga poštnina 3,95€ je zaračunana 2x, za vsak artikel posebej + 2€ odkupnine - Pač oče mi je pustil gotovino in bi rad s tem plačal.
Tokrat se nam mudi in ravno sem našel nekaj zanj + imel sem njihovo darilno kartico za 20€ - zato sem oddal naročilo. Za naslednjič.. na Mimovrste mene NE vidijo več.. Tam ne kupim nikoli več! Žalostno, kaj je iz te strani ratalo..
Evo, zdaj se boljše počutim, ko sem stresel svoja negativna čustva na forum
Lp, SSS