Citat:
Uporabnik tomi pravi:
za vse te zaplete bi lahko rekli samo ... dobrodošli v čudovitem paralelnem vesolju ki se mu reče SAP
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
A ma še kdo slabe izkušnje z mimovrste.com?
V nedeljo naročim sesalec, plačam takoj po predračunu....danes je petek, ni še bilo odposlano, ker imajo gužvo, so mi napisali včeraj.
Hkrati pa sem danes dobil paket iz amazona, enako naročeno v nedeljo zvečer...
Naj jim nekdo pošlje okrožnico, da smo leta 2017...
Citat:
Uporabnik retro pravi:
ker zelo dosti kupujem na Mimo vrste vem kaj sporočijo ko artikel ni dobavljiv ali je dobavljiv na datum!! Če ni v zalogi te obvestijo z naslednjim datumom ko bo predvidoma na razpolago-
Citat:
Pozdravljeni. Artikli iz narocila 000000000 zal se niso pripravljeni za odpremo/prevzem. Vec informacij vam posljemo po e-posti. Lep dan, mimovrste
Citat:
Pozdravljeni,
za vas imamo dobro novico! Artikli iz naročila, številka 000000000 , so pripravljeni za prevzem v našem prevzemnem mestu.
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
za vse te zaplete bi lahko rekli samo ... dobrodošli v čudovitem paralelnem vesolju ki se mu reče SAP
A so šli na SAP?
Pol jim je pa vse oproščeno. Sploh če so implementiral EWM..
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
A ma še kdo slabe izkušnje z mimovrste.com?
V nedeljo naročim sesalec, plačam takoj po predračunu....danes je petek, ni še bilo odposlano, ker imajo gužvo, so mi napisali včeraj.
Hkrati pa sem danes dobil paket iz amazona, enako naročeno v nedeljo zvečer...
Naj jim nekdo pošlje okrožnico, da smo leta 2017...
To da so ti poslali v navednici; da imajo gužvo, ne bo res, ker zelo dosti kupujem na Mimo vrste vem kaj sporočijo ko artikel ni dobavljiv ali je dobavljiv na datum!! Če ni v zalogi te obvestijo z naslednjim datumom ko bo predvidoma na razpolago-
Upam da te bodo če tak zapis opazili na mimo vrste ko klevetaš njihovo podjetje kr krepko privili zaradi klevetanja in neresničnih navedb.
Da jim nekdo pošlje okrožnico da smo .......
Res nisi pri pameti
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
ksz...
Problem ni v SAP, pač pa je težava organizacijsko/disciplinske sorte.