Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
očitno je torej problem bolj pri pošiljanju po pošti, kot pri osebnem prevzemu
Niti ne, sem imel podobne probleme zadnji mesec tudi za osebni prevzem
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
očitno je torej problem bolj pri pošiljanju po pošti, kot pri osebnem prevzemu
Citat:
Uporabnik nemenabijat pravi:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
A ma še kdo slabe izkušnje z mimovrste.com?
Včasih sem kar precej kupoval preko njih,v zadnjih letih pa vedno raje naročim preko enaa.com (Gambit trade). Razlog je predvsem v tem,da imajo na mimovrste obupno telefonsko podporo...jih kličem enkrat za ActionCam športno kamero,pa me bejba na drugi strani na vsak način hoče prepričat,naj pošljem pisno povpraševanje (WTF?? Sem si mislil "koza blesava,pa ravno zato te kličem,da se mi ni treba dopisovat s tabo")....verjetno si je ravno nohte lakirala,pa se ji ni dalo z mojim vprašanjem ukvarjat
V glavnem sem klical na enaa in mi je tam z veseljem odgovorila na tista tri vprašanja...in sem seveda tam naročil. No podobna zgodba spet z zamrzovalno omaro čez dobro leto...spet "gospod,a lahko oddate povpraševanje po spletnem obrazcu?"
Ne ne morem,iz principa...če ste tako glupi,da mi ne morete odgovorit na eno samo vprašanje,pač ne boste prodali,to je to...pa je šel spet denar na enaa.com,pa še par eur popusta sem dobil...
Odkar so jih prevzeli Čehi,ni to več to,se mi zdi...
Očitno si ti tako glup, da misliš, da vse bejbe tam vedo v vsakem trenutku odgovor na vprašanje za bilokater artikel.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik nemenabijat pravi:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
A ma še kdo slabe izkušnje z mimovrste.com?
Včasih sem kar precej kupoval preko njih,v zadnjih letih pa vedno raje naročim preko enaa.com (Gambit trade). Razlog je predvsem v tem,da imajo na mimovrste obupno telefonsko podporo...jih kličem enkrat za ActionCam športno kamero,pa me bejba na drugi strani na vsak način hoče prepričat,naj pošljem pisno povpraševanje (WTF?? Sem si mislil "koza blesava,pa ravno zato te kličem,da se mi ni treba dopisovat s tabo")....verjetno si je ravno nohte lakirala,pa se ji ni dalo z mojim vprašanjem ukvarjat
V glavnem sem klical na enaa in mi je tam z veseljem odgovorila na tista tri vprašanja...in sem seveda tam naročil. No podobna zgodba spet z zamrzovalno omaro čez dobro leto...spet "gospod,a lahko oddate povpraševanje po spletnem obrazcu?"
Ne ne morem,iz principa...če ste tako glupi,da mi ne morete odgovorit na eno samo vprašanje,pač ne boste prodali,to je to...pa je šel spet denar na enaa.com,pa še par eur popusta sem dobil...
Odkar so jih prevzeli Čehi,ni to več to,se mi zdi...
Očitno si ti tako glup, da misliš, da vse bejbe tam vedo v vsakem trenutku odgovor na vprašanje za bilokater artikel.
glih sem mislo napisat, torej bi njemu blo bolše da bi dobil napačen nasvet takoj, kot pa da more bogo revše pisat mail, ki bo posredovan nekomu ko bo lahko kompetentno odgovoril?
ajme
Zakaj pa neCitat:
Uporabnik msenjur pravi:
Ne razumem zakaj je treba delat tako negativno reklamo podjetju? ?
Pisalo je na zalogi.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a pa je vam jasno, da ne drzijo vseh artiklov in da je rok odvisnen od dobaviteljev?
Kolikor sem razbral iz postov, je bila težava z dostavo nekaj več kot pa le kak dan zamude. Se je govorilo o tednu ali več zamude, kot pa je bilo obljubljeno...Citat:
Uporabnik disc pravi:
Tle se pa strinjam z msenjurjem. Ljudje smo preveč razvajeni in nam je čist preveč muka potrpet kak dan več in razumet, da ima nekdo težavo z dostavljanjem/dobivanjem blaga?