Sama večkrat naročam na Mimovrste in grem sama iskat v BTC. 12.12.2019 sem prvič šla na novo lokacijo, saj so se preselili na lokacijo dostav ne službe TNT. Ogromni prostori, TNT je imel tam skladišče, Mimo vrste pa so si uredili večinoma razstavni prostor, kjer je draga roba nastavljena na mize, sicer varovana, a za prave lopove mala malca. Po točno določeni poti moraš čez celo dvorano do blagajne, ki jih imajo 7, čakaš kot butel, vmes blagajničarji med seboj klepetajo, v glavnem so cepljeni proti brzini. Ko končno plačaš po povzetju sledi spet španciranje do konca velike dvorane za prevzem, kjer te baje pokličejo in spet čakaš v rsti kot budala. Tam sedita dva zaposlena, klepetata in čakata, kdaj jima bodo prinesli plačano robo iz skladišča. V glavnem v vsej tej veliki razstavni dvorani je najmanj 5 delavcev, ki usmerjajo kupce po dvorani in pazijo na razstavljene stvari, da jih ne bi kdo ukradel. In visiš tam notri tudi pol ure. Na prejšnji lokaciji nisem bila nikoli 5 minut v prostoru, priščla, plačala , prevzela in odšla. Res je bilo težko parkirati, to pa je bilo tudi vse. Zdaj pa kot v nekem drugem svetu. Sem znorela in tudi povedala, da ne pridem nikoli več, da so me zgubili. Zdaj imajo več parkirišč na razpolago, samo kaj, ko je po 20 in več ljudi v dveh vrstah, preden dobijo robo in je norišnica zunaj in notri. Mene ne vidijo več. Zaposlenih 20, ki meditirajo, enako število kupcev ali celo več, ki pizdijo. Pohvalno, da je toliko ljudi dobilo službo, a organizacija za znoret. Se pa vidi, da jim posel dobro laufa, da so si zamislili tako velik razstavni prostor, ki ga mora vsaj 5 ljudi čuvati, da jim ne kradejo. Bolano do amena. Itak vem, da je to zdaj češka firma, do sedaj me to ni motilo, s takim preseravanjem sem jim povedala, da me ne vidijo več. Če bom imela čas, se bom rajši vsedla za kavo ali pivo, kot pa meditirala v rastavnih dvoranah in gledala zaposlene, cepljene proti brzini.