Glede na to, koliko časa čakaš naročeno blago, bi rekel, da so tudi trgovino preselili tja.
Po celem svetu, kjerkoli je v doseglu katera od apple naprav.Kako daleč tole vleče? Sem imel srečo letos v Londonu ko je imel en striček verjetno tole v kufro in so nam našli kovčke, ki so veljali za izgubljene.
Offtopic, če se ne motim, naj bi air tagi delovali samo z applovimi napravami? Chipolo ima svoje tage, ki bodo/so vidni na androidih in applovih napravah.
To je res, ker sem imel navaden chipolo. Iščem nekaj, da bi lahko dal/skril na kolo, če mi ga ukradejo ali ga pozabim pred kako oštarijo Ker nimam appla, me zanima ta novi chipolo.Ki pa niti približno ne delujejo tako dobro kot apple air tagi. Za odkrivanje chipolo morajo imeti uporabniki nameščen njihov app.
Potem je ta Chipolo me tič ne miš, do kakšne razdalje vleče, če ni vmes še kakšnega z appom?To je res, ker sem imel navaden chipolo. Iščem nekaj, da bi lahko dal/skril na kolo, če mi ga ukradejo ali ga pozabim pred kako oštarijo Ker nimam appla, me zanima ta novi chipolo.
Ker nimam appla, me zanima ta novi chipolo.