Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
da si sigurno rasist, ker nisi obtožil pa to...
Močno upam, da ne, ker bi bilo to enostavno debilno. Ne moreš nekoga označiti za nekaj zgolj zato, ker se (kao) ni izjasnil glede neke zadeve, v mojem primeru je pa to še "boljše" saj sem rasizmu nasprotoval že mnogokrat ampak očitno selektivno branje (ali pa kakšna morebitne že obstoječa uvrstitev v kak predalček) dela svoje.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Močno upam, da ne, ker bi bilo to enostavno debilno. Ne moreš nekoga označiti za nekaj zgolj zato, ker se (kao) ni izjasnil glede neke zadeve, v mojem primeru je pa to še "boljše" saj sem rasizmu nasprotoval že mnogokrat ampak očitno selektivno branje (ali pa kakšna morebitne že obstoječa uvrstitev v kak predalček) dela svoje.
Zgolj in samo komentiram kar si zadnje čase napisal, na splošno te niti slučajno nimam v nobenem predalčku, razen tistem med normalnimi.

• Wow
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Zgolj in samo komentiram kar si zadnje čase napisal, na splošno te niti slučajno nimam v nobenem predalčku, razen tistem med normalnimi.
Uh-oh, tole sem pa res (pozitivno) presenečen. Glede na vse pretekle domneve (očitke?) s tvoje strani ter moje (očitno potrebne) obrazložitve.
Drugače pa res ni dolgo nazaj, kar sem v zadnje pisal (v temi o multikulti) obrazložitve osmici, da se obnašanja posameznika res ne more povezovati zgolj in samo z barvo kože. Menim, da je že samo to zadosten dokaz za moje nasprotovanje razismu. V primeru, da bi se pa kdo bolje počutil v kolikor bi dobesedno napisal "obsojam rasizem" pa lahko brez težav napišem tudi to. Brez fige v žepu.

B81

22. jul 2007
36.907
10.477
113
Ne vem, iz katerega drugega razloga bi ti pa nekdo očital, da nisi obtožil....

zakaj nekdo sploh pričakuje, da bi nekdo drug obtožil? Ponavadi zato, ker ima sam določeno mišljenje in vsakega, ki ne deli z njim istega mišljenja, pospravi v en predal. Rasistični predal v tem primeru.

Lahko povem na svojem primeru, vsak, ki ni obtožil povojnih pobojev, je zame wannabe komunist in njihov fan (z vsem, kar nosijo na plečih)..

delter333

Guru
21. maj 2010
1.847
1.549
113
Notranjska
Skratka, vsi alter skrajneži ste okrivil 4 migrante, ki naj bi posilili tekačico v Tivoliju.
Lej naj bo po tvoje, Ljubljana je itak bolj levo usmerjena, imate šerifa in vse kateri ga malikujejo, na udaru so najprej vse woke in multikulti ženske.
Streznitev pride in ne bo prijetna, bo pa na žalost na političnem prizorišču naplavila skrajneže, pa ne govorim o JJ za to boste pa vi krivi multikultiji.
To je čas, ko vam bo zadeva ušla iz rok, ko to udari ven na periferijo, bomo pripravljeni, če je pa varjanta "nothing to see here" pa še boljše.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.651
-1.371
63
Lej naj bo po tvoje, Ljubljana je itak bolj levo usmerjena, imate šerifa in vse kateri ga malikujejo, na udaru so najprej vse woke in multikulti ženske.
Streznitev pride in ne bo prijetna, bo pa na žalost na političnem prizorišču naplavila skrajneže, pa ne govorim o JJ za to boste pa vi krivi multikultiji.
To je čas, ko vam bo zadeva ušla iz rok, ko to udari ven na periferijo, bomo pripravljeni, če je pa varjanta "nothing to see here" pa še boljše.
Kaj naj bo po moje? Sploh nisi sledil debati.
Prvo si preberi o objavi na twiterju in o zavajanju, potem pa pametuj. Bo šlo?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Ja kva si pa kle naflodral. Avokado s krompirjem.

• Objave ne odobravam
Reactions: MrDaco in Kamele0N

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Tudi državljan EU mora imeti dokument za prestop meje, notranjo mejo pa lahko prestopi kjerkoli brez kontrole, dokument v drugi državi pa moraš imet.
Tako je, no sej to sem napisal. Zato je neverjetno, da naši policaji te horde ljudi, ki so očitno iz drugih držav izven EU, ne ustavijo. In se vozijo avti celo noč naokoli od hamburgerjev do špricerjev. Neverjetno.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Kolegica je dobila obvestilo iz vrtca na Viču, kjer ima otroke, da vzgojiteljice otrok na bodo več vodile na sprehod po PSTju, ker se ne počutijo več varne. Na žalost je tako, da je vrag vzel šalo, saj verjamem, da je 80% migrantov ok, ampak še vedno so to
ljudje o katerih ne vemo čisto nič, ker so vsi “izgubili” dokumente med “brezglavim bežanjem pred vojno” :poreden:
Poleg tega se ti allahovi oboževalci ponavadi ne asimilirajo ravno najbolje. Tukaj se pa naši multikulti welcomerji stalno oglašajo, mediji jih pa še večinoma podpihujejo. Se mi zdi da je vsak 80% slovencev za precej ostrejši nadzor meje na J in V, ampak mediji so pa polno enih preganjanih arabcev, ki tukaj plešejo na talentih, žirantke pa jokajo, medtem ko se on pogovarja s familijo iz od vojne razsutem stanovanju prek skypea, potem imamo povsod slike in reportaže od 3, (pa vse pohvale njim), ki so šli pomagat pri poplavah, sicer 3 od 1300 njih al koliko v azilnem centru. Žal je prepozno in EU je šla v 3,14zdo

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Tisto zgoraj o Tivoliju je izmišljotina, sej si dojel že to do sedaj upam. Misliš da takele izmišljotine na X pomagajo k rešitvi problema? Misliš, da pomaga, da se problematizira samo posilstva s strani migrantov, pa še to so hujša tista z ralom 9005 od ostalih cifer barve lestvice, kot smo uspeli prebrati v tej temi? Ne, ne pomaga, prej škodi. Sam hejterji vsega možnega tega ne boste dojel, pa če se vam z barvicami nariše. Vam je najlažje vpit o levakih, narjen, rešitev sploh ni treba iskat. Vaš maršal X že dva tedna poziva k oboroževanju, včeraj si lahko v živo spremljal, kaj je zmožen nardit en ki ni ral 9005 in je rojen v ZDA, če se mu pusti avtomatsko orožje. Sam to vse itak ni važno anede?
In ja, seveda. Porast kriminala s strani migrantov je logična posledica množičnih nelegalnih migracij, politika prikrivanja le tega s strani oblasti in policije je nedopustna, seveda ekstremni levičarji (diametralno nasprotje tebe) nimajo prav in močno škodijo, ko neumorno zagovarjajo tolerantno politiko do nelegalnih migracij in migrantov samih. Prav tako pa tvoji in ti ne delate nič dobrega, ko širite lažne novice samo in izključno zato, ker maršalu X ustreza prestrašen narod. Bo šlo zdej razumet, al bo šlo spet v prazno kot večina?
Jst sm ti stisnu, da ne odobravam te objave. A ne zato, ker si napisal narobe, ker pač izmišljotina ne bi smela sploh nastat in se objavit, pač pa zato, ker s tem v nič daješ vse ostale neprimerne dogodke in obnašanja, ki pa se res dogajajo. In se sploh nikjer ne napišejo. Pa čeprav si spodaj pisal točno o tem z debelimi mastnimi črkami, ker vsaj meni je zvenel ta del bolj kot sarkastično opravičevanje. Dejstvo je, da obnašanje imigranta v drugi državi, ki ti naj bi nudila zavetje in zaščito, bi moralo biti spoštljivo. In če bi jaz bil imigrant, bi se tako obnašal. Enako kot se tudi obnašam spoštljivo v teh istih državah, ko sem tam kot turist. Nekako pa tega istega od teh tamo dole držav, ki slučajno zaidejo kot turisti ali pa kot legalna delovna sila enostavni ne vidim. Jaz v Turčiji kot turist nisem vpil "Oče naš....", ko smo šli v mošejo smo upoštevali navade in običaje, ženske pokrite ipd. Ne vidim nekega posebnega truda ljudi iz teh držav, ko so tukaj. Ženske v burkah, celo popolnoma pokrite grejo v trgovino, kjer moram jaz sneti čelado, alah akbar na vsakem koraku ipd nesmisli.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Jst sm ti stisnu, da ne odobravam te objave. A ne zato, ker si napisal narobe, ker pač izmišljotina ne bi smela sploh nastat in se objavit, pač pa zato, ker s tem v nič daješ vse ostale neprimerne dogodke in obnašanja, ki pa se res dogajajo. In se sploh nikjer ne napišejo. Pa čeprav si spodaj pisal točno o tem z debelimi mastnimi črkami, ker vsaj meni je zvenel ta del bolj kot sarkastično opravičevanje. Dejstvo je, da obnašanje imigranta v drugi državi, ki ti naj bi nudila zavetje in zaščito, bi moralo biti spoštljivo. In če bi jaz bil imigrant, bi se tako obnašal. Enako kot se tudi obnašam spoštljivo v teh istih državah, ko sem tam kot turist. Nekako pa tega istega od teh tamo dole držav, ki slučajno zaidejo kot turisti ali pa kot legalna delovna sila enostavni ne vidim. Jaz v Turčiji kot turist nisem vpil "Oče naš....", ko smo šli v mošejo smo upoštevali navade in običaje, ženske pokrite ipd. Ne vidim nekega posebnega truda ljudi iz teh držav, ko so tukaj. Ženske v burkah, celo popolnoma pokrite grejo v trgovino, kjer moram jaz sneti čelado, alah akbar na vsakem koraku ipd nesmisli.
V bistvu točno take fejk objave dajejo v nič vse take dogodke, ki se res zgodijo. Ti to nobeno sarkastično opravičevanje. Z vsem ostalim se pa strinjam. To že dolgo niso ljudje, ki bežijo pred vojno, ampak nekaj povsem drugega.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Tudi res, ampak tudi takšne objave potem to še dodatno dajo v nič. Pa sej ne, da je to narobe, prav je da se opozori, ampak je glede na trenutno stanje to nepotrebno, ker se veliko ljudi počuti upravičeno ogrožene, tisti ki se neupravičeno počutijo ogrožene pa... ja pač takšni so itak vedno problem.