Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.163
2.474
113
ja, ja razumem. mi je bilo novo, ne rečem. ker mi je neumno, sploh pomislila nisem, da je možno. tako, da razumem, da je mus in da je bilo to narobe, ker ni bilo napisano tako, ker je pač mus. ne razumem pa, zakaj je mus in se cajt krade tako najemodajalcem kot tudi potencialnim najemnikom, ki ne morejo vedeti, da ni interesanten, ker nikjer ne piše.
Zato je mus, ker imamo tako nepremičninsko zakonodajo.
Recimo nepremičnine ne smeš oglaševat brez energetske izkaznice, ki jo nihče drug na tem svetu ne rabi in ne zahteva - ne FURS, ne notar, ne zemljiška knjiga. Če pa oglašuješ brez, dobi nepremičninska agencija kazen. :bonk:

PS: pa pisal sem za vse nad tabi, ki že dva dni orgazmirajo zaradi te "novice".

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Kar se mejnega prehoda s hrvaško tiče, bi mogl narest zid tako kot ga imajo američani na meji z mehiko. Najbrž se še spomnite, kako so jih pred leti vozili do naše meje.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.049
5.655
113
Saj jih vozijo še dandanes....ravno včeraj bil članek !

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
Bomo pa videli kaj bo teh 8 let prineslo z juga!
Ne rabiš bit šlogar za to....
simpl več davkov, socialnih transferjev ter anarhije......
vedno ista zgodba. Švedska je točno tam oz to kar je iskala. Totalna anarhija, država pa se sama s'sabo ukvarja in grunta do točke, kjer je vojska edina rešitev, ker policija odpove na celi črti.

Francija isto, gorijo mesta, katedrale nastajajo geta v katerem je država v državi.

vedno je v takih primerih ista zgodba.

levičarsto prinese anarhijo in fundamentalizem.... To je sedaj v Švedski. Policija pa je neučinkovita in ne obvladuje več ničesar.
Na koncu je vojska, levičarji pa se poskrijejo v luknje, seveda o kakršnikoli odgovornosti pa ni ne duha in sluha...

jasno je vsakemu, da bo to vedno rezultat. Kar se tega tiče je imel Putin prav, ko je Merklci reku vi boste uničl lastni narod, precej let nazaj.

Welcome to anarchy..........

1696000917237.png

Rezultat levičarskih držav....
Švedi pravijo, da se ščim takim še niso srečali. Niti nimajo pripravljene zakonodaje.
Poglej priponko 72747

Crkavam, a zdej pa vojska, kaj se bodo nacije šli, al bodo z rožcami vdrl v geta?

top of the top...

sam švedi so pa iz svetle polti in blond las postal nekam temni.....podnebne spremembe pa ozonska luknja verjetno

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: map in Kamele0N

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.762
6.157
113
blizu močvirne prestolnice
Zato je mus, ker imamo tako nepremičninsko zakonodajo.
Recimo nepremičnine ne smeš oglaševat brez energetske izkaznice, ki jo nihče drug na tem svetu ne rabi in ne zahteva - ne FURS, ne notar, ne zemljiška knjiga. Če pa oglašuješ brez, dobi nepremičninska agencija kazen. :bonk:

PS: pa pisal sem za vse nad tabi, ki že dva dni orgazmirajo zaradi te "novice".
A ni že njegov učitelj v Bohinjski Bistrici rekel da je trd kot osel?

kemb

Majstr
7. okt 2018
800
818
93

Migrantje bi radi delali..... pa slovensko tudi že znajo....zanimivo...

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.126
5.059
113
Nuku`Alofa
  • Žalosti me
Reactions: Kamele0N

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.434
3.745
113
“V začetku tedna nam je naš vir sporočil, da so v noči s sobote na nedeljo v podhodu, ki povezuje železniško postajo in Zeleno jamo štirje tujci napadli par. Moškega so brutalno pretepli, žensko naj bi spolno zlorabili."
“Potrdimo lahko, da smo bili v noči iz sobote na nedeljo obveščeni o kaznivem dejanju zoper spolno nedotakljivost na območju Bežigrada. V dogodku je bila ena oseba lažje poškodovana, policisti pa vse okoliščine dogodka še preverjajo in nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Več podatkov vam zaradi sekundarne viktimizacije žrtve, ter interesa preiskave ne moremo posredovati.”

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Lokacija je "prava" in ima za razliko od kakšne druge večje možnosti, da so bili v dogodku udeleženi ilegalni migranti, opis dogodka (sploh tisti del z domnevnim posilstvom) pa prav tako nakazuje v to smer. Železniška postaja z bližnjo okolico je zdaj namreč že klasična in splošno znana "baza" za to sorto migrantov.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe