Glavno, da imaš ti vse v nulo zrihtano na podstrešju.Spet nimaš tri čiste.
Glavno, da imaš ti vse v nulo zrihtano na podstrešju.Spet nimaš tri čiste.
Verjem da dobr vejo vse o svojih pravicah. Sej sem bral na hrvaškem indexu, da je mama v bolnici na hrvaškem že zaprosila za azil.
Kako težko je pričakovati nekaj človeškega sočutja. Na tvojem mestu bi se od sramu pogreznil v zemljo. Ti pa očitno ob tem uživaš.... samo hčerko je morala prej ubit, preden je to "izvedela"... od wilkomerjev, ki so dejansko krivi za tragedije na mejah...
Kako težko je pričakovati nekaj človeškega sočutja. Na tvojem mestu bi se od sramu pogreznil v zemljo. Ti pa očitno ob tem uživaš.
Kje se pa vidijo ta kolena, jaz jih ne.
Pa glih ti o sočutju? Otroci ali ženske nič krivega na katerih so se tvoji izživljali ti nič ne pomenijo. Pa kolk jih je ostalo na cesti zaradi tvojega mafijskega župana se ti tudi je smilijoKako težko je pričakovati nekaj človeškega sočutja. Na tvojem mestu bi se od sramu pogreznil v zemljo. Ti pa očitno ob tem uživaš.
Sem že kdaj kupil kako cunjo, pa še nikoli nisem videl ženskih in moških garderob. Ali pa smo mi že od nekdaj tako napredni.
Tule npr. je blo veliko kolen na tleh. Pa niti ni osamljeni primer.Kje se pa vidijo ta kolena, jaz jih ne.
Težko razpravljam o sočutju s človekom, ki so mu drugače verujoči ali druge barve kože, manj kot živali. Ja, pa še danes prelivam solze za vsemi katarji in hugenoti, ki so jih tvoji pobili.Pa glih ti o sočutju? Otroci ali ženske nič krivega na katerih so se tvoji izživljali ti nič ne pomenijo. Pa kolk jih je ostalo na cesti zaradi tvojega mafijskega župana se ti tudi je smilijo
Kar naenkrat so vam všeč katari. Oni so dobili svoje saj tudi ostali boste slej ko prej. Bog je na naši strani.Težko razpravljam o sočutju s človekom, ki so mu drugače verujoči ali druge barve kože, manj kot živali. Ja, pa še danes prelivam solze za vsemi katarji in hugenoti, ki so jih tvoji pobili.
Ali ni opozicija preprečila, da bi vojska pomagala na meji? Še ena razkrita laž in to od vrhovnega lažnivca.
Kar počakaj, da bodo prišli bradati, pa boš videl, na čigavi strani je bog.Kar naenkrat so vam všeč katari. Oni so dobili svoje saj tudi ostali boste slej ko prej. Bog je na naši strani.
Ali ni opozicija preprečila, da bi vojska pomagala na meji? Še ena razkrita laž in to od vrhovnega lažnivca.