Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

map

Guru
6. jul 2008
7.857
1.962
113
najrajš na babi
Krišitev in izraba azila. Spet nespoštšvanje zakonodaje in konvencij. Kriminalci. Nimajo kle kej iskat. Vsaka suverena država določi letno kvoto za ekonomske migrante in profile delevcev katere rabijo. nato preko vizumske politike vstopajo v državo. To kaj se grejo te je izsiljevanje neke države. Pojavijo se pred vrati in kričijo svoje pravice in pričakujejo, da bodo takoj dobili vse. tako ne gre. preko zlorabe azila vstopat na trg dela. V evropi enostavno tako ne gre. Na koncu pa posla za njih ni, ker tak ne znajo in nočejo nič delati. Mi bedaki jih pa živimo.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in miflo
I

Izbrisan uporabnik #15304

Ekonomski migranti so eno, ostali pa "drugo".
Ekonomski migrant je gradbinc/pravnik/zdravnik v EU, ker si je pač vse uredil...
Ilegalci, ki bi pač prinesli "karkoli" v EU, so pa nezaželeni. Saj to je jasno...
Se mu trudim to dopovedati, pa ne gre in ne gre.

bratusm

Fizikalc
29. jan 2014
615
38
28
Hja. Tiste, ki ne zaprosijo za azil, po moje vse.Tistih, ki zaprosijo, pa ne smejo.
K sreči tako ali tako kmalu gredo naprej.

Zakaj pa ne smejo?

A je skrivnost? Slovenija ima tako ali tako (razen državljanov bivše YU) najmanj "ostalih". Pa še tistih par jih vlečejo po časopisih...
Hkrati pa je v Ljubljani (za ostale kraje ne vem) vedno več kitajskih trgovin, lokalov, Kitajci so lastniki hotelov... Kaj pa to? Nobenemu v nos?

I

Krišitev in izraba azila. Spet nespoštšvanje zakonodaje in konvencij. Kriminalci. Nimajo kle kej iskat. Vsaka suverena država določi letno kvoto za ekonomske migrante in profile delevcev katere rabijo. nato preko vizumske politike vstopajo v državo. To kaj se grejo te je izsiljevanje neke države. Pojavijo se pred vrati in kričijo svoje pravice in pričakujejo, da bodo takoj dobili vse. tako ne gre. preko zlorabe azila vstopat na trg dela. V evropi enostavno tako ne gre. Na koncu pa posla za njih ni, ker tak ne znajo in nočejo nič delati. Mi bedaki jih pa živimo.
Za to, da smo jih dobili pred vrata niso krive, odgovorne ali zaslužne Neže, Micke in Boštjani, ampak tisti tam na višjih stolčkih. Sem tudi sama debelo požrla in izbuljila oči, ko je Angelca odprla meje.

I

Zakaj pa ne smejo?

A je skrivnost? Slovenija ima tako ali tako (razen državljanov bivše YU) najmanj "ostalih". Pa še tistih par jih vlečejo po časopisih...
Hkrati pa je v Ljubljani (za ostale kraje ne vem) vedno več kitajskih trgovin, lokalov, Kitajci so lastniki hotelov... Kaj pa to? Nobenemu v nos?
Pardon. Govorim o ilegalcih ujetih na meji, ki zaprosijo za azil. Teh ne smejo vrniti nazaj na Hrvaško.
Pojdi enkrat malo po uradih, boš videl tudi klene slovenske fante srednjih let, ki pridejo urejat papirje za svoje inozemske spremljevalke. Jih imaš vseh barv in potez.

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Za to, da smo jih dobili pred vrata niso krive, odgovorne ali zaslužne Neže, Micke in Boštjani, ampak tisti tam na višjih stolčkih. Sem tudi sama debelo požrla in izbuljila oči, ko je Angelca odprla meje.
Izbuljila si in dol požrla sline ko si videla priliko da vsaj blizu zumbotov prideš, če že noče nobem v tvojo prazno posteljo

• Všeč mi je
Reactions: map

map

Guru
6. jul 2008
7.857
1.962
113
najrajš na babi
Kolker je meni znano, je "odprla meje" Sirijcem z vojnega območja, potem spo se pa vsi te črnuhi brez id dokumentov pomešali in trdili, da so Sirijci. Sirijcev je bil mogoče kak procent. Zdej pa hodi vse od Pakistancev do Alžircev. Vglavnem, če jih ne rabimo, jih je treba nagnat, ne pa jih živet, oni se pa iz svojega brezdelja povozujejo v nadlegovalne tolpe, teroristične celice, ulične bande in sitne kriminalce. In to na račun neke države.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in miflo
I

Izbuljila si in dol požrla sline ko si videla priliko da vsaj blizu zumbotov prideš, če že noče nobem v tvojo prazno posteljo
giphy.gif

I

Kolker je meni znano, je "odprla meje" Sirijcem z vojnega območja, potem spo se pa vsi te črnuhi brez id dokumentov pomešali in trdili, da so Sirijci. Sirijcev je bil mogoče kak procent. Zdej pa hodi vse od Pakistancev do Alžircev. Vglavnem, če jih ne rabimo, jih je treba nagnat, ne pa jih živet, oni se pa iz svojega brezdelja povozujejo v nadlegovalne tolpe, teroristične celice, ulične bande in sitne kriminalce. In to na račun neke države.
Že takrat se pisana množica valila po koridorjih, vse z žegnom in v spremstvu državnih organov in čisto po peesu.

map

Guru
6. jul 2008
7.857
1.962
113
najrajš na babi
3 leta nazaj so morda res bežali neki poštenjaki zaradi vojne. Danes, ko ISIS razpada se upam trditi, da je med temi prebežniki ogormen procent nekih bivših borcev, klavcev in ostale sodrge. Tak da policistka v tistem posnetku je upravičeno držala orožje. gre za tvegan postopek 3x policisti proti 11x migranti. Če se kakorkoli na njo spravijo, se jih drugače ne obrani. Ni rečeno, da bodo pizdarije, nikoli pa ne veš. Tudi policist v Brežicah je hotel pomagati, pa je dobo nož v goltanec. Pravilno da so postopki taki kot so. Hočete ali nočete, amerika prihaja in se bo treba na take postopke navaditi.

• Všeč mi je
Reactions: Matey, B81 in miflo
I

3 leta nazaj so morda res bežali neki poštenjaki zaradi vojne. Danes, ko ISIS razpada se upam trditi, da je med temi prebežniki ogormen procent nekih bivših borcev, klavcev in ostale sodrge. Tak da policistka v tistem posnetku je upravičeno držala orožje. gre za tvegan postopek 3x policisti proti 11x migranti. Če s kakorkoli na njo spravijo, se jih drugače ne obrani. Ni rečeno, da bodo pizdarije, nikoli pa ne veš. Tudi policist v Brežicah je hotel pomagati, pa je dobo nož v goltanec. Pravilno da so postopki taki kot so. Hočete ali nočete, amirika prihaja in se bo treba na take postopke navaditi.
emmm, tistega v Brežicah ni zaklal migrant, ampak duševno moten državljan Nemčije.

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
3 leta nazaj so morda res bežali neki poštenjaki zaradi vojne. Danes, ko ISIS razpada se upam trditi, da je med temi prebežniki ogormen procent nekih bivših borcev, klavcev in ostale sodrge. Tak da policistka v tistem posnetku je upravičeno držala orožje. gre za tvegan postopek 3x policisti proti 11x migranti. Če s kakorkoli na njo spravijo, se jih drugače ne obrani. Ni rečeno, da bodo pizdarije, nikoli pa ne veš. Tudi policist v Brežicah je hotel pomagati, pa je dobo nož v goltanec. Pravilno da so postopki taki kot so. Hočete ali nočete, amirika prihaja in se bo treba na take postopke navaditi.
No glede tiste pištole -js bi najprej pobaral odgovorne po zdravju, da jih pošiljajo tja samo s pištolcami. Vsi bi morali imet avtomatsko orožje s sabo, ne pa u prtljažniku.

• Všeč mi je
Reactions: map

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
vsa statistika je bila javno dostopna, in iz mojih izkušenj je bila kar točna. Ni pa enaka tistemu, o čemer je pisala NovaTV.
Statistiko so pisali isti zblojenci kot si sama
pa še otroke in ženske so popisali popolnoma vse, ker so bili tako maloštevilni, da so takoj padli v oči, tvojih lubekov pa vsaj polovico niso popisali

• Všeč mi je
Reactions: Matey
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.