Ne nisem.Čaki, ti še nisi slišal za Videmška? Resno?
No ja, če malo pomislim, me to niti ne čudi.
Namesto da blebetaš ko stara baba pred cerkvijo, bi lahko razložila
Ne nisem.Čaki, ti še nisi slišal za Videmška? Resno?
No ja, če malo pomislim, me to niti ne čudi.
Ženske,In ženske vam jo branijo. Amen.
Znan novinar iz črne vdove, pisatelj, maratonec.Ne nisem.
Namesto da blebetaš ko stara baba pred cerkvijo, bi lahko razložila
kaj bo znan če ne vem zanj. Je že en šalabajzer, verjetno pijavka preko NVOZnan novinar iz črne vdove, pisatelj, maratonec.
Moram pa priznati, da se tudi sama marsikdaj ne strinjam z njim.
Pikec, lahko se še tako peteliniš in kikirikaš na svojem kupčku gnoja na forumih, dejstvo je, da čisto nič ne veš o meni, ne kdo sem, in ne kaj delam. Zato se lahko pisanju o meni kar odpoveš.Ženske,
kokoši jim pa ribje konzerve delite. Pfej!
A to imate interno tekmovanje, kdo izmed vas bo izpadel večji redneck?Same so se zrinle noter, skupaj z Drago našo Julijo (al kwa je že bla, ko je imel Lačni Franc komad o njej). Sedaj pa naj delajo, mrhe!
Ne šopiri se, ker te bom poslal se v špegu pogledatPikec, lahko se še tako peteliniš in kikirikaš na svojem kupčku gnoja na forumih, dejstvo je, da čisto nič ne veš o meni, ne kdo sem, in ne kaj delam. Zato se lahko pisanju o meni kar odpoveš.
No, in kakšne so dolžnosti ekonomskih migrantov?
In ženske vam jo branijo. Amen.
Najprej, da pride sem s potnim listom - in ne, niso to ena bushman plemena, si iredi vse potrebno in ne rine kot zival z glavo skozi zid.No, in kakšne so dolžnosti ekonomskih migrantov?
Tisti zgoraj v gošči niso nobeni ekonomski migranti, ampak osebe v ilegalnem prehodu meje. Policija jih popiše, večino jih vrnejo na Hrvaško, nekaj jih pa zaprosi za azil. Praviloma se postopek ne konča, ker kolikor hitro morejo, samovoljno zapustijo Slovenijo.Izvoli, samo zate: http://www.lmgtfy.com/?q=Dolžnosti+ekonomskih+migrantov+pri+prehodu+meje
Pa še back up za vsak primer: http://jfgi.herokuapp.com/
Tudi jaz.@jagababa
Nežno:
- meje pač so. Kaj naj. Nekdo jih je nekdaj postavil in so... Dokler politika mej med državami ne spreminja... Kaj je z našo s Hrvaško?
- Če Avstrija in Italija (pa še kaka država) lahko "na pol" zapreta meje in se gresta "pametne" in pregledata vse, od nakupovalcev, turistov, delavcev na začasnem delu, migrantov... - zakaj pa tega ne sme kakšna druga država? Recimo Slovenija... al pa __________ (vnesi po želji)
- Migranti so bili in bodo. Evropa se jih je in se jih bo otepala. Človekove pravice pa so precej nižje kot politične odločitve. Take mamo...
Pa nisem niti levi niti desni, samo človek...
Da vas ženska brani. Enakovredno bi bilo, če bi imela pištole v rokah in ženska in moški.Ženske naj bi bile enakovredne moškim, tako da res ne vem kaj si želela povedati s to izjavo
Tisti zgoraj v gošči niso nobeni ekonomski migranti, ampak osebe v ilegalnem prehodu meje. Policija jih popiše, večino jih vrnejo na Hrvaško, nekaj jih pa zaprosi za azil. Praviloma se postopek ne konča, ker kolikor hitro morejo, samovoljno zapustijo Slovenijo.
Ekonomski migranti so recimo delavci iz BIH, ki gredo skozi cel postopek pridobivanja delovnega dovoljenja in dovoljenja za prebivanje in delo.
Bo dovolj?
Da vas ženska brani. Enakovredno bi bilo, če bi imela pištole v rokah in ženska in moški.
Pa ti res ne ločiš ilegalca od ekonomskega migranta?
Bo dovolj ja, več kot dovolj. A vseeno nič na tematiko najinih zadnjih postov, torej obveznosti migrantov ob prečkanju državnih meja
Tisti zgoraj v gošči niso nobeni ekonomski migranti, ampak osebe v ilegalnem prehodu meje. Policija jih popiše, večino jih vrnejo na Hrvaško, nekaj jih pa zaprosi za azil. Praviloma se postopek ne konča, ker kolikor hitro morejo, samovoljno zapustijo Slovenijo.
Ekonomski migranti so recimo delavci iz BIH, ki gredo skozi cel postopek pridobivanja delovnega dovoljenja in dovoljenja za prebivanje in delo.
Bo dovolj?