Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a ti veš, da če mi razfukaš roštilj, da greš iz države?
Kje pa bi ti emigranta poskušal privaditi na lokalno okolje in navade ("integriral")? Tam, kjer 5 km okrog skoraj ni nobenega? Na primer hotel Črni les. Po mojem pa je ravno taka bolj ali manj osamljena lokacija povsem neprimerna. Razen, če mislimo, da jih bomo gostili 3 mesece, potem pa nagnali nekam drugam v kar pa dvomim. Nekaj 1000 ljudi bo v Sloveniji ostalo. Dolgo. Za vedno. Bojim se, da to so bolj ali manj že dejstva.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:Kodeljevo...te niso normalni...okrog pa bloki pa vrstne hise...pa studentarija...
Po katerem zakonu me pa misliš deportirat?Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a to veš za sigurno, ali se ti samo zdi, da ga boš?
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kameleon a polje je pa ok izbira? so tudi bloki okoli itd itd
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Po katerem zakonu me pa misliš deportirat?Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
in kir sodnik si sploh upa postat nacistični ksenofobni rasist?
pa če ti posilim še čredo drobnice, takšna je moja srednjeveška kultura, ki si jo dolžan sprejet,.
če bo kdo kaznovan, boš to ti, zaradi sovražnega govora proti meni
Vem da zajebavaš, ampak to je res, pa še to ni ziher, če bi ble meje odprte kot še malo nazaj,Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
za večino tukaj vsaj 1000km izven slovenije
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a tak, pa si se izdalCitat:
Jest in mi vsi nismo nič dolžni sprejet. To tud ne vem od kje trosiš take zablode.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
a tak, pa si se izdalCitat:
Jest in mi vsi nismo nič dolžni sprejet. To tud ne vem od kje trosiš take zablode.
nacist! ksenofob! rasist! nestrpen do drugačnih!
si pozabil? vsi drugačni, vsi enakopravni?
različnost je dobra, multikulti pa to.......ti zaplankanec nerazgledani bi pa mene deportiral zaradi enga usranga roštila in nekaj posiljenih koz?
Citat:
Uporabnik dzoni2k2 pravi:
Račun pride na volitvah.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
če ne drugače, se pač prošnja za azil ne potrdi problematičnim osebkom.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kodeljevo...te niso normalni...okrog pa bloki pa vrstne hise...pa studentarija...
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
če ne drugače, se pač prošnja za azil ne potrdi problematičnim osebkom.
In kako boš vedel ti, reinkarnacija babe Vange, kateri lik je neproblematičen?
Boš ti garantiral za take, ko bodo mogoče čez tri leta potegnili na ulici nož in dvema mimoidočima prerezali grlo?
Nato pa tak za 10 let v zapor v Koper (s pogledom na morjej), čez 5 let pa zaradi zglednega obnašanja (redna molitev petkrat dnevno) predčasno izpuščen..
Ali boš pristal, da po takem dogodku ustrelimo tebe, saj si garantiral, saj si "vedel", da se ne bo zgodilo nič?
In kdo bo materi in očetu vrnil zaklanega sina? Ti, s svojim "proazilnim" gobcem?