Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Koliko astronavtov so Avstrijci dosedaj zavrnil in vrnili v Slo ?
Koliko jih je v Nemčiji nastopilo službo?
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Koliko astronavtov so Avstrijci dosedaj zavrnil in vrnili v Slo ?
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Moji? Kdo to? Moja družina? Moji prijatli?
Drugih "mojih" ni.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Moji? Kdo to? Moja družina? Moji prijatli?
Drugih "mojih" ni.
istospolni so sovražniki islama, zato je čudno da jih podpirajo.
Citat:
Uporabnik dzoni2k2 pravi:
Ne sam mali sivi, komplet leva 'elita'. Pomoje jim sploh še ni potegnil, da so se ujel v past. Namest, da bi v skladu s svojimi kobajagi 'načeli' zavračal muslije, ker predstavljajo grožnjo sekularni laični evropi, pravicam žensk in pravicam istospolnih, grejo iz inata in zaslepljenga kontriranja desnici podpirat in vabit obrezane, ki bi uvajal šarijo, zavijal ženske v rjuhe in metal homote iz visokih stavb ter jih kamenjal. Kakšni kratkovidni idioti lol.
Račun pride na volitvah.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
drek od dreka, drhal sadistična, jebemvammater migrantoljubsko
https://video-vie1-1.xx.fbcdn....amp;oe=56D36BA5
Se kot turisti ti postavijo celo knjigo pogojev. Da bi tja prisel kot begunec. Ti pa si za hece. Heca ne bo vec, ko bomo Slovenci resnično v teh državah prosili za azil. Ker nas bodo prepodili sedanji migranti!Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
- ali bi tudi sirijcij, afganistanci, iračani tudi nas sprejeli med begunce?
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Jaz ne razumem ne ene, ne druge strani. Dve skrajni strani, vsaka ima nekaj prav in nekaj narobe. Jasno je da je problem daleč od tega, da bi imel binarno opcijo rešitve.
Pa tudi vsaka rešitev je v praksi izjemno težka. Trebalo bi najt neko normalno rešitev, ampak glede na to kako ozkogledni so ljudje je to zgelda pretežko.
Ne bo šlo, ne eno, ne drugo. Sprejet migrante? Jih nimaš kam dat, jih ne moreš uvest v našo kulturo in omogočit varnost ostalih. Zavrnit migrante? Spet, kam jih boš dal in kako jih boš tja dal?Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Jaz ne razumem ne ene, ne druge strani. Dve skrajni strani, vsaka ima nekaj prav in nekaj narobe. Jasno je da je problem daleč od tega, da bi imel binarno opcijo rešitve.
Pa tudi vsaka rešitev je v praksi izjemno težka. Trebalo bi najt neko normalno rešitev, ampak glede na to kako ozkogledni so ljudje je to zgelda pretežko.
zakaj ne razumeš ne ene ne druge strani? jaz razumem obe.
problem ima binarno rešitev.
in najbolj skrajni rešitvi, 0 in 1, sta lahko izvedljivi.
zakaj se vedno zakomplicirajo zadeve tam kjer ni treba?
Citat:
Uporabnik dzoni2k2 pravi:
Ne sam mali sivi, komplet leva 'elita'. Pomoje jim sploh še ni potegnil, da so se ujel v past. Namest, da bi v skladu s svojimi kobajagi 'načeli' zavračal muslije, ker predstavljajo grožnjo sekularni laični evropi, pravicam žensk in pravicam istospolnih, grejo iz inata in zaslepljenga kontriranja desnici podpirat in vabit obrezane, ki bi uvajal šarijo, zavijal ženske v rjuhe in metal homote iz visokih stavb ter jih kamenjal. Kakšni kratkovidni idioti lol.
Račun pride na volitvah.
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Ne bo šlo, ne eno, ne drugo. Sprejet migrante? Jih nimaš kam dat, jih ne moreš uvest v našo kulturo in omogočit varnost ostalih. Zavrnit migrante? Spet, kam jih boš dal in kako jih boš tja dal?Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
zakaj ne razumeš ne ene ne druge strani? jaz razumem obe.
problem ima binarno rešitev.
in najbolj skrajni rešitvi, 0 in 1, sta lahko izvedljivi.
zakaj se vedno zakomplicirajo zadeve tam kjer ni treba?
Ja, če se odločimo za eno ali drugo skrajno opcijo nobena ni niti izvedljiva, kaj šele da bi bila normalno uresničena. Treba je sprejet nek kompromis, kako najboljše pomagat tistim, ki pomoč (resnično) potrebujejo, ugotovit kako bodo oni pripomogli k boljši družbi in jih čim boljše asimilirat v našo kulturo in zakonodajo. Tiste, ki tega niso sposobni pa zavrnit in "poslat nazaj", kjer se pojavi problem kako to izvest, kje dobiti denar za to in kaj naredit, da se to ustavi.
Naš svet pač ni pravičen, jebiga. Zdaj govorit "zavrnite in pošljite jih nazaj" je lahko, če pa bi sam odločal, pa lahko vsaj za sebe rečem, da če bi mel pred sabo 4 leta starega froca, ki v življenju nima nič, ne bi mogo kar tak rečt, spakirajte ga/jo v kontejner in pošljite nazaj!
Kar se starejših tiče pa jih je večina že posiljena z islamsko kulturu in če niso pripravljeni sprejet našega načina življenja pač tukaj ne morejo bit. Ampak kako to ugotovit? Kako izbrati prave? Je smiselno sprejet vse in upat, da je skrajnežev čim manj? Pomojem je to nesprejemljivo.
@8888 hm, homoseksualci nimajo nič proti islamu, vsaj ti ki jih jaz poznam, so pa proti homofobiji, logično? In tudi veliko takih homoseksualcev, ki so 100% za sprejemanje migrantov. Vidim da ti vera omejuje že tako z rdečo in belo zastavo omejen vid.